KøkkenMadMexicansk

Las 3 Amigas

Tres Amigas drives af de tre latinamerikanske veninder; Claudia Kristoffersen fra Nueva Laredo og Norma Gonzalez fra Guadalajara i Mexico og Anabel Díaz fra Venezuela, der byder på traditionelle mexicanske specialiteter i Storms Pakhus. På menuen er hjemmelavede tortillas af majsmel fra Mexico fyldt med friske fynske og danske råvarer.

Tortilla-maskinen har Claudia Kristoffersen selv haft med hjem fra Mexico for nylig, og opskrifterne inspireret af Norma Gonzalez’ far, der er kok i Mexico – hvor street food har været udbredt i umindelige tider, som en del af den måde mexicanerne spiser på til hverdag. Af samme grund serverer ”Tres Amigas” også traditionel mexicansk street food som fx tortillas og burritos lavet på majsmel med forskellige ingredienser; fx pulled oksekød, pulled pork, kylling eller kartoffel baseret på opskrifter fra de forskellige regioner i Mexico – og selvfølgelig serveret med tilbehør som fx bønner i form af Frijoles molidos (en velsmagende bønnemos) og chilisalsa i forskellige udgaver serveret på bæredygtigt komposterbart service.

”Vi elsker mexicansk mad, og da vi holder meget af Storms Pakhus, var det oplagt, at vi tre veninder gik sammen og udlever vores fælles drøm om at servere traditionel mexicansk street food til fynboerne lavet på danske råvarer. Man kan sagtens kombinere de to verdener, og det vil nu bidrage med i Storms Pakhus”, siger Claudia Kristoffersen.

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Seebladsgade 21
5000 Odense C

CVR 38440063

Bemærk, at der er indgang fra Ejlskovsgade.

Find parkeringsplads.

Send os en mail på hello@stormspakhus.dk

Ring til os på 33 93 07 60

SOCIALE MEDIER

Følg os på Facebook
Følg os på Instagram

#stormspakhus

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Man – tors: 11 – senest 23
Fre – lør: 11 – senest 02
Søn: 11 – senest 23

Madboderne:
Søndag-torsdag: 11-21
Fredag-lørdag: 11-22

Pakhuset åbner alle dage kl 10.00

Vi tager forbehold for ændrede lukketider.

BETALING
Hvis du ønsker at betale med kontanter kan du veksle disse til et kreditkort i den bar, der hedder hedder Vakse Viggo. Du får naturligvis refunderet de penge, der er ubrugte, i samme bar.

NYHEDSBREV

Ønsker du at modtage nyheder om Storms Pakhus, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi lover ikke at spamme dig.