COVID-19

Håndtering af covid-19 i pakhuset

COVID-19

Håndtering af covid-19 i Pakhuset

Storms Pakhus tager COVID-19-situationen meget alvorligt, og følger løbende udviklingen af virussen samt hertil hørende tiltag. Storms Pakhus følger altid myndighedernes anbefalinger. Når du besøger Pakhuset er hyggen og stemningen i højsædet – og det vil den fortsat være under følgende tiltag:

 • Pt. er der krav om fremvisning af Coronapas, hvis du vil spise indenfor. Du er undtaget hvis du blot skal hente takeaway eller tager din mad med udenfor. Børn under 15 år er undtaget. Hvis du er undtaget af andre årsager, så kræver det dokumentation fra borgerservice. Denne dokumentation er ganske nem, at få fingrene i, hvis du er undtaget. Derudover er den sunde fornuft den vigtigste brik i puslespillet. Host i ærmet, respektér hinandens personlige bobler, osv

 

 • Pt. er der også krav om mundbind hvis du bevæger dig rundt indenfor i Pakhuset. Kravet frafalder så snart du sidder ned. Børn under 12 undtaget.

 

 • INGEN må fjerne eller rykke borde, da de er opstillet efter retningslinjerne.

 

 • Der er sat håndvaske op udenfor, og du finder håndsprit ved alle barer, toiletter, indgange m.m.

 

 • Du kan betale med eller veksle kontanter i vores barer. Madboderne er kontantløse. Kortterminaler og kasseapparater sprittes af jævnligt.

 

 • Der kan stadigvæk gælde særlige forholdsregler til specifikke arrangementer, men det meldes ud ved de enkelte events.

Du kan også gøre en forskel ved at følge disse retningslinjer:  

 • Vask hænder og brug desinfektion hyppigt. Der er sat håndvaske op udenfor, og du finder håndsprit ved alle barer, toiletter, indgange m.m.

 

 • Vis hensyn og hjælp os med at holde afstand til både andre gæster og til vores personale – især når I står i kø til både barer og madboder.

 

 • Følg anvisningerne og hold for så vidt muligt altid til højre. Du finder anvisninger på vores gulve.

 

 • Vis hensyn til andre ved at hoste og nyse i dit ærme, ikke i dine hænder. Vores personale gør det samme.

 

 • Bliv hjemme hvis du føler dig sløj. Oplever du sygdomssymptomer, skal du blive hjemme til du er frisk igen, så du ikke udsætter andre for smittefare.

 

 • Du er også velkommen til at tage eget bestik med, hvis du føler dig tryggest ved det – så gavner du også miljøet.

Ofte stillede spørgsmål om COVID-19 ift. restauration

Storms Pakhus tager COVID-19-situationen alvorligt, og følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Læs mere om alle anbefalinger og retningslinjer her:  http://coronasmitte.dk/

Vores prioritet at undgå smittespredning af vores gæster og vores ansatte. Alle ansatte og ansatte i madboderne, der er det mindste sløje eller har symptomer på forkølelse eller influenza skal blive hjemme og bedes kontakte lægen via telefon. Det opfordrer vi også vores gæster til at gøre.

Læs ovenstående for at få svar på hvilke tiltag, Storms Pakhus yderligere tager.

Ingen undersøgelser påviser transmission af COVID-19 via fødevarer. Der er heller ingen argumenter for at fødevarer importeret til EU i overenstemmelse  med gældende dyre-og folkesundhedsbestemmelser udgør en risiko for borgere i EU og deres helbred i relation til COVID-19. Den største smittekilde er fra person til person.

Læs mere her

Eller her

Vi har opsat håndvaske ude på Pakhuspladsen og ned ad langsiden udenfor, og opfordrer alle gæster til at vaske hænder hyppigt. Derudover er der placeret håndsprit ved alle indgange, barer, toiletter og ved alle afsætningsstationer. Alt personale vasker hænder og bruger håndsprit hyppigt. Det opfordrer vi også vores gæster og dig til: Når du ankommer, inden og efter du spiser, efter du har været på toilettet, og når du forlader Storms Pakhus igen.

Vores personale desinficerer hyppigt alle kasseapparater, dankortterminaler samt dørhåndtag ved både indgange, varelager, toiletter og udgange. Vi har samtidigt sat mere personale på til at desinficere både borde, bænke og kontaktoverflader og til at gøre toiletter rene hyppigere.

Al service bliver udleveret af personale, bordene bliver vasket af efter hvert besøg og så er Storms Pakhus kontantløst. Du er også meget velkommen til at tage dit eget bestik med – og samtidigt gøre noget godt for miljøet.

Her i Storms Pakhus gør vi alt for at du kan føle dig tryg:

 

 • Afstanden mellem vores borde er normalt en til en halvanden meter, så alle sidder med god afstand. Grundet omstændighederne har vi øget afstanden yderligere ved at fjerne flere borde og mindsket antallet af pladser i vores haller. INGEN må flytte eller fjerne borde, da de er stillet sådan, at det er muligt at holde den rette afstand.
 • Vi har fået opsat nyseskærme i alle barer og madboder, der sikrer god afstand mellem gæster og personale. Derudover har vi fået sat afstandsmarkører rundt omkring på gulvene, der hjælper dig til at holde den rette afstand i køen til både barer og madboder.
 • Vores store udendørsområde er blevet indrettet efter retningslinjerne og vi har gjort det lidt lækkert, så det er endnu mere hyggeligt at sidde uden for og spise sin mad. Udenfor finder du også håndvaske, som vi opfordrer dig til at bruge: Når du ankommer, før du spiser, efter du har spist og når du forlader Pakhuset igen.
 • Vi tager rengøring meget alvorligt, og har lavet nye systemer, der betyder at ingen klude er i kontakt med andre end vores personale. Vi sætter også mere personale på, så alle kontaktflader rengøres mere hyppigt.
 • Al personale, der har symptomer på både forkølelse og influenza bedes blive hjemme. Vi opfordrer dig til at tage ansvar og blive hjemme, hvis du føler dig sløj. Oplever du sygdomssymptomer, bør du blive hjemme til du er frisk igen, så du ikke udsætter andre for smittefare.

Du kan godt booke et bord. Dog tager vi forsamlingsforbuddet seriøst og følger alle myndighedernes retningslinjer. Vi opfordrer til at vise hensyn til andre selskaber, når man sætter sig ved et bord

Det kan du godt. Der gælder dog særlige forholdsregler til vores mange arrangementer, og vi justerer løbende ud fra de retningslinjer, der meldes ud af regeringen. Læs mere og hold dig orienteret under hvert arrangement på vores facebookside, hvor der står mere om særlige forhold og retningslinjer ved det specifikke event.

Myndighedernes officielle hjemmeside

Du kan holde dig opdateret om Coronavirussen på myndighedernes officielle hjemmeside.

Læs mere her!