COVID-19

Håndtering af covid-19 i pakhuset

COVID-19

Håndtering af covid-19 i Pakhuset

Storms Pakhus tager COVID-19-situationen meget alvorligt, og følger løbende udviklingen af virussen samt hertilhørende tiltag. Storms Pakhus følger altid myndighedernes anbefalinger. Derfor er Pakhuset sat på standby i perioden 12. marts til og med den 13. april, indtil videre.

Pakhusets håndtering af COVID-19

Vi tager ansvar og følger alle retningslinjer og håber I vil gøre det samme, når I besøger os på Storms Pakhus

 

 • Vask hænder og brug vores desinfektion hyppigt
  De er placeret ved indgange, barer og ved alle stativer, hvor du stiller dit glas, når du er færdig med at bruge det.
 • Vi har begrænset den fysiske kontakt, og derfor har vi fjernet en del af vores borde
  Vi håber, I vil respektere den større afstand og de færre siddepladser i den kommende tid – selvom vi godt ved, at det er hyggeligere at rykke tættere sammen, når vi spiser sammen med dem, vi holder af.
 • Vi følger situationen nøje og følger alle regeringens retningslinjer
  Det betyder også, at vi begrænser vores antal af events og udskyder bestemte events med afsæt i de retningslinjer, der kommer løbende.
 • Vi har sat mere personale på til at sørge for at alle borde vaskes når I forlader dem
  Selvom de gør deres bedste, opfordrer vi dig til at hjælpe os lidt med at gøre opmærksom på, når I forlader et bord.
 • Vi har lavet et nyt vaskesystem, der betyder at ingen klude er tilgængelige for andre end vores personale
  På den måde undgår vi at håndbakterier overføres til bordene.
 • Al service som sugerør, bestik, servietter og kaffelåg står ikke længere fremme
  Du får det udleveret med din mad eller drikke af vores personale, der har rene hænder. På den måde sikrer vi, at ingen bakterier gemmer sig.
 • Du kan roligt tage med til quiz og banko
  Vi vasker nemlig vores bingobrikker efter hver gang, og vi spritter kuglepenne af.
 • Vi er kontantløse
  Men vi tager selvfølgelig også vores forhold omkring brugen af betalingskort. Derfor spritter vores personale alle vores kortterminaler af.
 • Vis hensyn til andre ved at hoste og nyse i dit ærme, ikke i dine hænder
  Vores personale gør det samme.
 • Bliv hjemme hvis du føler dig sløj
  Oplever du sygdomssymptomer, bør du blive hjemme til du er frisk igen, så du ikke udsætter andre for smittefare.
 • Har du været ude at rejse?
  Så skal du følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

 

Pas på dig selv og på andre, især på dem der ikke er lige så stærke som dig. Vi sender lidt flere smil og high gives gennem luften, og glæder os til at se dig!

Ofte stillede spørgsmål om COVID-19 ift. restauration

Storms Pakhus tager COVID-19-situationen alvorligt, og følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Læs mere om alle anbefalinger og retningslinjer her:  http://coronasmitte.dk/

Vores prioritet at undgå smittespredning af vores gæster og vores ansatte. Alle ansatte og ansatte i madboderne, der er det mindste sløje eller har symptomer på forkølelse eller influenza skal blive hjemme og bedes kontakte lægen via telefon. Det opfordrer vi også vores gæster til at gøre.

Ingen undersøgelser påviser transmission af COVID-19 via fødevarer. Der er heller ingen argumenter for at fødevarer importeret til EU i overenstemmelse  med gældende dyre-og folkesundhedsbestemmelser udgør en risiko for borgere i EU og deres helbred i relation til COVID-19. Den største smittekilde er fra person til person.

Læs mere her

Eller her

Der er placeret håndsprit ved alle indgange, barer, toiletter og ved alle afsætningsstationer. Alt personale vasker hænder og bruger håndsprit hyppigt. Det opfordrer vi også vores gæster og dig til: Når du ankommer, inden og efter du spiser, efter du har været på toilettet, og når du forlader Storms Pakhus igen.

Vores personale desinficerer hyppigt alle dørhåndtag ved både indgange, varelager, toiletter og udgange.

Al service bliver udleveret af personale, bordene bliver vasket af efter hvert besøg og så er Storms Pakhus kontantløst.

Her i Storms Pakhus gør vi alt for at du kan føle dig tryg:

 • Afstanden mellem vores borde er normalt en til en halvanden meter, så alle sidder med god afstand. Grundet omstændighederne har vi øget afstanden yderligere ved at fjerne flere borde og mindsket antallet af pladser i vores haller.
 • Vores store udendørsområde tages i brug, når luften bliver lidt lunere.
 • Vi tager rengøring meget alvorligt, og har lavet nye systemer, der betyder at ingen klude er i kontakt med andre end vores personale. Vi sætter også mere personale på, så alle kontaktflader rengøres mere hyppigt.
 • Vi sender al personale hjem, der har symptomer på både forkølelse og influenza. Vi opfordrer dig til at tage ansvar og blive hjemme, hvis du føler dig sløj. Oplever du sygdomssymptomer, bør du blive hjemme til du er frisk igen, så du ikke udsætter andre for smittefare.

Hvis du har rejst, skal du følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Læs specifikke retningslinjer her: http://coronasmitte.dk/

Myndighedernes officielle hjemmeside

Du kan holde dig opdateret om Coronavirussen på myndighedernes officielle hjemmeside.

Læs mere her!