COVID-19

Håndtering af covid-19 i pakhuset

COVID-19

Håndtering af covid-19 i Pakhuset

Storms Pakhus tager COVID-19-situationen meget alvorligt, og følger løbende udviklingen af virussen samt hertil hørende tiltag. Storms Pakhus følger altid myndighedernes anbefalinger. Når du besøger Pakhuset er hyggen og stemningen i højsædet – og det vil den fortsat være under følgende tiltag:

 • Du tælles med, når du besøger os. Det gør alle vores gæster, så vi er sikre på, at vi ikke er for mange i Pakhuset ad gangen. Af den grund har vi også lukket bagindgangen af Pakhuset for gennemgang.

 

 • Vi har begrænset den fysiske kontakt, og derfor har vi fjernet en del af vores borde.

 

 • INGEN må fjerne eller rykke borde, da de er opstillet efter retningslinjerne.

 

 • Der er sat håndvaske op udenfor, og du finder håndsprit ved alle barer, toiletter, indgange m.m.

 

 • Vi har sat mere personale på til at holde borde, bænke, toiletter, barer m.m. rene og til at desinficere kontaktoverflader.

 

 • Vi har hængt nyseskærme op i alle barer og madboder samt fået kø-markører på gulvene, så der er sikker afstand mellem personale og mellem gæster.

 

 • Al service som sugerør, bestik, servietter og kaffelåg får du udleveret af vores eller madbodernes.

 

 • Vi har lavet et nyt vaskesystem, der betyder at ingen klude er tilgængelige for andre end vores personale. På den måde undgår vi at håndbakterier overføres til bordene.

 

 • Vi er kontantløse, men tager selvfølgelig også vores forhold omkring brugen af betalingskort. Derfor spritter vores personale alle kortterminaler og kasseapparater af jævnligt.

 

 • For at overholde forsamlingsforbuddet og ud fra et sikkerhedsprincip afholder vi ingen events som minimum i hele juni. Vi starter op igen i juli med udvalgte arrangementer. Læs mere under hvert arrangement, hvor der står mere om særlige forhold og retningslinjer ved det specifikke event.

Du kan også gøre en forskel ved at følge disse retningslinjer:  

 • Vask hænder og brug desinfektion hyppigt. Der er sat håndvaske op udenfor, og du finder håndsprit ved alle barer, toiletter, indgange m.m.

 

 • Vis hensyn og hjælp os med at holde afstand til både andre gæster og til vores personale – især når I står i kø til både barer og madboder.

 

 • Vi opfordrer til, at der kun er én fra selskabet, der henter mad.

 

 • Forsamlingsforbuddet gælder stadig, og derfor må et selskab bestå af max 50 personer.

 

 • Vis hensyn til andre ved at hoste og nyse i dit ærme, ikke i dine hænder. Vores personale gør det samme.

 

 • Bliv hjemme hvis du føler dig sløj. Oplever du sygdomssymptomer, skal du blive hjemme til du er frisk igen, så du ikke udsætter andre for smittefare.

 

 • Du er også velkommen til at tage eget bestik med, hvis du føler dig tryggest ved det – så gavner du også miljøet.

 

 • Vi er et stort hus med plads til mange mennesker. Hvis man har det bedst med at opleve Storms på mere stille tidspunkter, opfordrer vi gæster til at sprede sig ud udenfor tidsrummet kl 18.00-20.00

Ofte stillede spørgsmål om COVID-19 ift. restauration

Storms Pakhus tager COVID-19-situationen alvorligt, og følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Læs mere om alle anbefalinger og retningslinjer her:  http://coronasmitte.dk/

Vores prioritet at undgå smittespredning af vores gæster og vores ansatte. Alle ansatte og ansatte i madboderne, der er det mindste sløje eller har symptomer på forkølelse eller influenza skal blive hjemme og bedes kontakte lægen via telefon. Det opfordrer vi også vores gæster til at gøre.

Læs ovenstående for at få svar på hvilke tiltag, Storms Pakhus yderligere tager.

Ingen undersøgelser påviser transmission af COVID-19 via fødevarer. Der er heller ingen argumenter for at fødevarer importeret til EU i overenstemmelse  med gældende dyre-og folkesundhedsbestemmelser udgør en risiko for borgere i EU og deres helbred i relation til COVID-19. Den største smittekilde er fra person til person.

Læs mere her

Eller her

Vi har opsat håndvaske ude på Pakhuspladsen og ned ad langsiden udenfor, og opfordrer alle gæster til at vaske hænder hyppigt. Derudover er der placeret håndsprit ved alle indgange, barer, toiletter og ved alle afsætningsstationer. Alt personale vasker hænder og bruger håndsprit hyppigt. Det opfordrer vi også vores gæster og dig til: Når du ankommer, inden og efter du spiser, efter du har været på toilettet, og når du forlader Storms Pakhus igen.

Vores personale desinficerer hyppigt alle kasseapparater, dankortterminaler samt dørhåndtag ved både indgange, varelager, toiletter og udgange. Vi har samtidigt sat mere personale på til at desinficere både borde, bænke og kontaktoverflader og til at gøre toiletter rene hyppigere.

Al service bliver udleveret af personale, bordene bliver vasket af efter hvert besøg og så er Storms Pakhus kontantløst. Du er også meget velkommen til at tage dit eget bestik med – og samtidigt gøre noget godt for miljøet.

Her i Storms Pakhus gør vi alt for at du kan føle dig tryg:

 

 • Afstanden mellem vores borde er normalt en til en halvanden meter, så alle sidder med god afstand. Grundet omstændighederne har vi øget afstanden yderligere ved at fjerne flere borde og mindsket antallet af pladser i vores haller. INGEN må flytte eller fjerne borde, da de er stillet sådan, at det er muligt at holde den rette afstand.
 • Vi har fået opsat nyseskærme i alle barer og madboder, der sikrer god afstand mellem gæster og personale. Derudover har vi fået sat afstandsmarkører rundt omkring på gulvene, der hjælper dig til at holde den rette afstand i køen til både barer og madboder.
 • Vores store udendørsområde er blevet indrettet efter retningslinjerne og vi har gjort det lidt lækkert, så det er endnu mere hyggeligt at sidde uden for og spise sin mad. Udenfor finder du også håndvaske, som vi opfordrer dig til at bruge: Når du ankommer, før du spiser, efter du har spist og når du forlader Pakhuset igen.
 • Vi tager rengøring meget alvorligt, og har lavet nye systemer, der betyder at ingen klude er i kontakt med andre end vores personale. Vi sætter også mere personale på, så alle kontaktflader rengøres mere hyppigt.
 • Al personale, der har symptomer på både forkølelse og influenza bedes blive hjemme. Vi opfordrer dig til at tage ansvar og blive hjemme, hvis du føler dig sløj. Oplever du sygdomssymptomer, bør du blive hjemme til du er frisk igen, så du ikke udsætter andre for smittefare.

Du kan godt booke et bord. Dog tager vi forsamlingsforbuddet seriøst og følger alle myndighedernes retningslinjer. Derformå et selskab indtil videre bestå af MAX 10 personer, og man må kun side ét selskab pr. bord. Det vil sige, at man ikke må dele bord med andre end dem, man besøger Pakhuset med.

Derudover opfordrer vi til, at der kun er én fra selskabet, der henter mad.

Du kan desværre ikke komme til QUIZ eller et andet event det næste stykke tid. På Storms Pakhus arbejder vi ud fra et sikkerhedsprincip, der betyder, at vi venter med at afholde arrangementer, der lægger op til at mange mennesker forsamler sig. Det gør vi for din, vores gæsters og personales sikkerhed.

 

Vi afventer som minimum med at afholde nogle former for events til og med juni. Vi melder ud, så snart vi begynder at afholde events igen. En ting er sikkert, og det er, at vi glæder os.

Vi har ført kontrol af gæster siden vi åbnede den 28. maj., og det eneste tidspunkt, hvor vi nærmer os vores max kapacitet er i weekender. Vi har derfor sat personale på til at tælle alle vores gæster i alle weekender. Det er også derfor, der står personale i indgangen og tager imod dig, når du ankommer. Vi har lukket for bagindgangen, således at vi kan kontrollere, hvor mange vi har inde ad gangen.

 

Hvis vi rammer det max antal personer, vi må være på Pakhuset, så kan du blive bedt om at vente til der igen er plads. Det gør vi for din, vores gæsters og personales sikkerhed.

 

Vi er et stort sted, hvor vi har plads til mange mennesker grundet vores mange kvadratmeter. Vores prioritet at undgå smittespredning af vores gæster og vores ansatte, og derfor tager vi lige nu lidt flere forholdsregler.

Myndighedernes officielle hjemmeside

Du kan holde dig opdateret om Coronavirussen på myndighedernes officielle hjemmeside.

Læs mere her!