Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Ruben Søltoft & Thomas Warberg – Testshow | Storms Comedy Club

oktober 10 @ 19:00

STORMS COMEDY CLUB med Ruben Søltoft og Thomas Warberg! Et nyt setup skal testes, så vi aner ikk’ hva’ de dukker op med 🙂

Kristian Fjord er support/vært/æsel 🙂

Pakhuset præsenterer endnu en gang Storms Comedy Club med nogle af landets absolut skarpeste komikere i det goe’ gamle Pakhus!🤩✨

Der er yderst begrænsede billetter, så skynd dig at stjæl en billet.

Hal 3 skærmes af til formålet og omdannes til en regulær comedy-højborg. DU fremviser billet ved indgangen til hal 3, hvor der er adgang fra kl. 18.00. Masser af tid til mad og drikke inden showet starter.

Der åbnes op til “Drivhuset” i hal 3 præcis et kvarter før showstart.
👉 BILLET VIA: https://billetfix.dk/da/e/ruben-sltoft-thomas-warberg-testshow-storms-comedy-club

GLÆD DIG TIL en aften i bedste klub-stil med blandede stole og bænkepladser. Enkelte pladser kan muligvis give et lidt begrænset udsyn, men altså intet voldsomt eller hæmmende for oplevelsen.

🎙 OM RUBEN SØLTOFT 🎙
・Ruben Søltoft er en af landets mest efterspurgte og enestående komikere. Ruben har efterhånden etableret sig solidt blandt de ypperste i dansk stand-up. Med titlen som vinder af DM i Standup i 2010, det store gennembrud i TV2 ZULUs hitserie SJIT Happens og efterfølgende kæmpesucces med sine standup-shows ”Mit Hoved” og ”Ting Fra Min Mund”, der fyldte salene landet over, har den karismatiske nordjyde sat fede streger under sine mange talenter, der sidenhen også har ført ham forbi både ”Stormester” og givet hovedroller i ”Terkel – The Motherfårking Musical” samt den populære tv-serie ”Minkavlerne”. Præstationer der har kastet flere nomineringer af sig til ZULU Comedy Galla, der som bekendt årligt hylder kongerigets allerdygtigste komikere.

🎙 OM THOMAS WARBERG 🎙
・Thomas Warberg har lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Thomas går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser. Thomas Warberg var i efteråret 2021 landet rundt med sit nyeste anmelderroste One-man show “Et storslået Menneske”, der stillede skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden, som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Som altid er Thomas Warberg shows spækket med skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

🎙VÆRT – Kristian Fjord🎙
・Odenseanske Kristian Fjord er skuespiller og komiker, man kender ham bla. fra ting som “Minkavlerne”, “Fuhlendorff og de skøre riddere” og selvfølge et utal af events og shows her i Storms Pakhus.

Vi ses til en hylende morsom aften!😂

Detaljer

Dato:
oktober 10
Tidspunkt:
19:00
View Begivenhed Website

Sted

Storms Pakhus
Lerchesgade 4
Odense, 5000 DK
+ Google Maps

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.