Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

SPOKEN22 / Spoken Word Festival #SPOKEN22

august 17 @ 18:30 - august 27 @ 23:59

Så er det endelig blevet tid til, at vi kan løfte sløret for SPOKEN22, som løber af stablen i Odense d. 17.-27. august! I år vil vores festivaltema tage udgangspunkt i et bredt diskuteret ord på både godt og ondt, men det har groet på os, og vi håber, det vil gøre det samme for jer under SPOKEN22 💚

Temaet for SPOKEN22 er VÆKST. Ordet kan ses som betegnelsen for en virksomheds ekspansion, økonomisk vækst eller et simpelt udtryk for, at noget er større end andet i et givent forhold. Men med VÆKST kan der også være tale om en plante eller økosystemer, der gror og vokser sig større. Eller et menneske, der forandrer sig og vokser sig mere modent eller ældre. Hvad der kan forstås som en kritisk tilgang til begrebet, når konsekvenserne af økonomisk vækst ryster vores psyke, kan blive relativiseret, når vi f.eks. taler om væksten i naturen, som vi er en del af, og den planet, som vi bebor. For hvordan skal vi forstå vækst? Er det et samfundsmaskineri, der kvaser mennesker eller en naturlov, som vi ikke kan holde tilbage? Dette vil vi belyse, aktualisere og undersøge med litteraturen som prisme.

Til dette års festival glæder vi os til at præsentere en bred vifte af arrangementer, som hylder det skrevne og talte ord. På programmet har vi selvfølgelig vores SPOKEN classics som Kære Dagbog, skriveworkshops, OPEN WORD, Poetry Slam og Filosofisk Time. Af litterære godbidder vil vi til årets forfattersaloner byde på oplæsning og samtale med bl.a. Glenn Bech, Nanna Storr-Hansen og Søren Ulrik Thomsen. I år faciliterer vi også det nye crossover projekt HUN SOLO X SPOKEN, hvor vi har inviteret forfatterne Dy Plambeck og Siri Ranva Hjelm-Jacobsen til at skrive ny tekst med afsæt i festival temaet sammen med musikere og sangskrivere Nana Jacobi og Kirstine Stubbe Teglbjærg. Man vil kunne opleve nordisk poesi og fortælling, når vi sammen med Trekantområdets Festuge præsenterer Nordiske Stemmer i uge 34-35.
Og det er bare et lille udsnit af, hvad vi har i vente til jer på SPOKEN22! 🍀

Festivalen er støttet af Statens Kunstfond, Odense Kommune, Andelskassen Odense, H.C. Andersen Festivals og A.P. Møller Fonden og skabes i samarbejde med en række aktører i byen.

SPOKEN22 præsenteres af Studenterhus Odense og er en del af H.C. Andersen Festivals.

Nordiske Stemmer præsenteres i samarbejde med Trekantområdets Festuge.

Detaljer

Start:
august 17 @ 18:30
Slut:
august 27 @ 23:59
View Begivenhed Website

Sted

Studenterhus Odense
Amfipladsen 6
Odense, 5000 DK
+ Google Maps

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 31 31 91 80

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.