Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Strikkecafé i Pakhuset

juli 30 @ 18:30 - 21:00

Er du bare vild med at strikke? Eller har du længe gået med tanken om at prøve det dersens strikkeri af, men mangler hjælp til at komme igang? 🧶😍

Så er strikkecafé lige noget for dig. Tilmelding er nødvendig, men kan du ikke deltage fra præcist kl 18.30-21.00, så kommer og går du bare, som det passer dig.

Vær opmærksom på, at du kan købe billet til flere datoer!

Du kan få hjælp uanset om du er nybegynder eller kyndig strikker og uanset om du ønsker vejledning til et igangværende projekt eller du ønsker at komme i gang med et helt nyt projekt.

MEDBRING SELV: opskrift, garn og pinde til dit nye eller igangværende projekt. Det koster 49,- pr person at være med og du får en valgfri varm drik med i billetten eller en vand eller sodavand.

Kommer I flere sammen, er det naturligvis muligt at sidde sammen.

Strikke Café foregår i hal 3 i Pakhuset i sofaområdet. Er det skønt og lunt vejr, rykker vi ud i Baghaven i solen.☀️

OBS: Der er kun 25 pladser pr. gang

BILLET TIL ØNSKEDE DATOER HER:
https://billetfix.dk/da/e/strikkecafe-1/

Tirsdag den 18. juni
Tirsdag den 2. juli
Tirsdag den 16. juli
Tirsdag den 30. juli

Vis din billet ved ankomst til Helle.

🧶OM MESTER STRIKKEREN HELLE🧶
Helle er en erfaren strikker med ca 30 års erfaring og hun deler flittigt ud af sine erfaringer i stort set alt inden for strik.
Helle kan hjælpe og vejlede uanset om du ønsker hjælp til hvordan du samler masker op til en knapstolpe, vil lære at strikke strømper, vil avancere og lære, hvordan man f.eks. laver et hulmønster efter et diagram eller at gå til en opskrift eller hvis du er gået i stå med en opskrift. Du bestemmer helt selv hvad du ønsker hjælp til. Er du selv en mester strikker, som bare ønsker at strikke og hygge, er du også meget velkommen. Helle står klar til at tage imod dig.

Detaljer

Dato:
juli 30
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Hjemmeside:
https://billetfix.dk/da/e/strikkecafe-1/

Sted

Storms Pakhus