Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Torsdage med Livemusik!

februar 9 @ 18:00 - 20:00

Nyd lille fredagen med hyggelige toner og blide sangstemmer fra lokale aktører!🥳

Du inviteres til spændende musikalske oplevelser henover vinteren i pakhuset✨🎸

Afhængig af dagene vil henholdvis Planks og Rosenlund (duo og trio) pryde øregangene med henrivende toner til jeres aftensmad og torsdagsdrink!🍸🍕

26/01 ▸ Rosenlund duo
02/02 ▸ Planks
09/02 ▸ Rosenlund duo
16/02 ▸ Planks
23/02 ▸ Rosenlund trio

🎸 OM PLANKS 🎸
・Mikkel ”Planks” startede sin musiske karrierer på Nordfyn i slutningen af 00’erne. Siden 2017 har han spillet over 200 jobs på steder over hele verden.. (primært Fyn). Han spiller alt mellem himmel og jord, så du kan godt glæde dig. Han kan godt lide at fortolke sine egne versioner og give publikum en god oplevelse… og så har han optrådt med Amin Jensen!

🥁 OM ROSENLUND DUO/TRIO 🥁
・Line Rosenlund synger og spiller det, du kender og det, du ikke kender endnu. Hun akkompagnerer sig med sin guitar og sit klaver alt afhængig af, hvad der passer hende og numrende bedst. Ofte har hun en perkussionist og/eller en basist med, som ligesom hende elsker at fortolke de “gode gamle” , de nyeste, de hyggelige og de uundgåelige. Sammen kan Rosenlund duo og trio bevæge sig rundt i uendelige genre og stemninger, og deres repertorire er stort, så musikken udvælges først for alvor på live-scenen, så den passer til den umiddelbare stemning. Når Line Rosenlund spiller alene bærer repertoiret primært præg af et singer-song-writer univers med blide toner fra jazzens og poppens verden. Sammen og alene leverer Rosenlund altid en magisk stemning, som aldrig er de samme fortolkniger, men nye universer der folder sig ud på anderledes og udfordrende måder.

– Vi ses til fantastisk musik i pakhuset!

Detaljer

Dato:
februar 9
Tidspunkt:
18:00 - 20:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/476931586584703

Arrangør

Sted

Storms Pakhus
Lerchesgade 4
Odense, 5000 DK
+ Google Maps