Firma-events

Vær selskabelig i Pakhuset

Firma-events

Vær selskabelig i Pakhuset

Skal kollegaerne hives væk fra kontoret og samles til en hyggelig, uformel dag i sammenholdets tegn? I Pakhuset vil vi gerne være stedet, hvor I kan samle jeres medarbejdere udenfor arbejdstiden og her har vi plads til hele afdelingen og firmaet. Her kan alle få det lige som de ønsker – der er noget for både vegetaren, veganeren, pescetaren og gluten-allergikeren, og det store udvalg i barerne byder op til både hverdag og fest – uanset om I bare er til en enkelt fyraftensøl eller om der skal skejes ud med vin og cocktails hele aftenen.

VI HAR ET BORD ELLER ET HELT OMRÅDE TIL JER!

Book et bord på forhånd, så sørger vi for, at det står klar til jer, når I ankommer. Så kan I hoppe direkte fra skrivebordet og ned til et bord i Pakhuset, hvor mad og drikke venter på jer. Vi finder et bord til jer i Schiøtz’ Have eller bagerst i Pakhuset, så I kan nyde hinandens selskab i hyggelige omgivelser.

I kan også booke et helt område kun til firmaet – så får I både pladsen og de private omgivelser. Ønsker I at booke vores hyggelige Drivhus på torsdage, fredage og lørdage fra kl.17.00, er det obligatorisk at købe drikkevarer for min. 10.000,- i barerne. Drivhuset kan også forespørges på andre tidspunkter.

BOOK ET OMRÅDE

BOOK HELE TERRASSEN INKL. VINBUS/BAR

I Pakhuset kan du booke dig ind på vinbussens terrasse og sikre dig et helt særligt område til hele dit selskab. Tag plads ved den gamle bus, som vi har omdannet til pakhusets vinbar med terrasse og udkig over pakhuspladsen – det oplagte valg til en fejring udover det sædvanlige. Lige ved hånden har dit selskab et stort udvalg af vin, cocktails og iskolde fadøl klar til at slukke tørsten. Gå på opdagelse i Odenses street food-mekka med et hav af spændende madboder – vinbussen står stadig klar til jer, når I vender tilbage.

Det praktiske: Ved booking af vinbussen er der minimumsbetaling på DKK 10.000 på drikkevarerDu booker vinbussen til max. 5 timer for max. 16 personer, og den kan bookes alle ugens dage indenfor Pakhusets åbningstider. I tilfælde af dårligt vejr finder vi et område i Hal 1 og minimumsbetaling frafalder.

BOOK VINBUSSEN / TERRASSEN

EVENTYRKORT OG DRIKKEPAKKER

Når arbejdscomputeren er slukket og kontoret lukket ned, skal det bare være nemt og hyggeligt. Derfor kan vi tilbyde jer forskellige muligheder, der gør jeres arrangement med kollegaerne så afslappet som muligt. Med et eventyrkort hver, kan alle selv bestemme mad og drikke. I bestemmer selv beløbet på forhånd, og derefter har I frihed til selv at sammensætte menuen, og i sidste ende betales det hele på én samlet regning. Er der penge tilovers, når aftenen er omme, kan I naturligvis få refunderet det resterende beløb på kortene for et mindre gebyr pr. kort.

I kan også tilkøbe en af vores drikkepakker til selskabet. Så kan I skåle, så snart I ankommer i Pakhuset. Drikkepakkerne er tilpasset, så I selv kan beslutte om I blot skal have et par fyraftensøl eller om der skal skejes ud med et stort udvalg til firmafesten.

EVENTPAKKER

Er det tid til teambuilding, så kollegaerne kan blive rystet sammen? Måske kunne en privat omgang quiz eller en sjov workshop være med til at skabe lidt konkurrence og sjov blandt medarbejderne. Vi har sammensat forskellige eventpakker med sjove aktiviteter, som kan tilpasses jeres behov og ønsker.

Skriv til os nu

QUIZ

Quiz er en klassisk disciplin, der altid kan skabe god konkurrence blandt vennerne og kollegaerne. I kan dyste i almen viden, film eller måske noget helt tredje. Vi stiller omgivelser, lyd, vært og selvfølgelig god stemning til rådighed. I skal dog selv sørge for præmier til vinderne.

Samlet pris er 3.000,- (ex. præmier. Præmier kan tilkøbes efter aftale, typisk mellem 1000-2000kr) – Quizvært er Michael Sørensen.

BANKO

Gør klar til at råbe “Banko” for dine lungers fulde kraft! Du får udleveret kuglepen og bankoplade ved bordet. Det er 1 bankoplade pr. person. Vi kører 2 omgange, og du kan vinde ved 1 række, 2 rækker og fuld plade. Der vil også være fornemme sidegevinster, så vælg din sidemand med omhu! Vi stiller omgivelser, lyd, vært og selvfølgelig god stemning til rådighed.

Samlet pris er 3.500,- (ex. præmier. Præmier kan tilkøbes efter aftale, typisk mellem 1000-2000kr) – Bankovært er Kristian Fjord.

LIVEMUSIK QUIZ V/ FJORD & PLANKS

Arrangementet er et festligt indslag og har til formål, at alle ka’ skråle med på diverse hits, drikke øl og vinde øl samt have en mindeværdig aften! Skuespiller, entertainer og quizvært Kristian Fjord akkompagneres af en af nordfyns musikalske stoltheder, Mikkel ”Planks” Planke, som på fornemste vis vil pryde gæsternes øregange med hits som indebærer alt fra Teddy Edelmann til Minds Of 99 til Rocazino og Oasis

Samlet pris er 8.000,- (ex. præmier. Præmier kan tilkøbes efter aftale, typisk mellem 1000-2000kr) – De to værter er Kristian Fjord & Planks

HOLD FIRMAETS JULEFROKOST I PAKHUSET?

Er der lagt op til et brag af en julefrokost med firmaet? Så kan vi naturligvis også klare det. Vi tilbyder en anderledes og uformel julefrokost med live musik, nissehuer og julepynt i lange baner.

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed: info@stormspakhus.dk eller ring på +(45) 69 66 95 65

Julefrokost

SMAGNING MED KOLLEGAERNE

Måske skal afdelingen eller firmaet forkæles med en spændende og lærerig oplevelse – så er en af Pakhusets smagninger lige sagen! Vi tilbyder bl.a. vin- gin- og ølsmagninger med et stort udvalg af spændende dråber, samt kyndig vejledning og viden fra vores smagningsspecialister.

LÆS MERE OM SMAGNINGER