Firma-events

Vær selskabelig i Pakhuset

Firma-events

Vær selskabelig i Pakhuset

I har været igennem det formelle program, fået middagen med den hvide dug og skærmøjne fra konferencelokalet – er det ikke tid til noget nyt? Det kan også være, at I er en gruppe, der mangler det helt rigtige sted at samle alle jeres yndlingsmennesker – nogle gange er det jo bare en udfordring at få plads til alle i en lille lejlighed.

Så kom, og vær sammen hos os! 

Siden 1940erne har den ene trælast efter den anden optaget plads i Storms Pakhus. Men i dag er det de fælles oplevelser, der fylder: Vi er stedet i Odense for jer, der ønsker en anderledes og uformel ramme. Hvor man kan spise mad fra hele verdenen lavet af de mest dedikerede fynske ildsjæle. Hvor man kan få næsten alt, hvad ganen behager i vores seks barer. Hvor både høj som lav, men også de mange og de få føler sig velkomne. I Pakhuset er vi eksperter i det uformelle og særligt gode til at sætte den bedste ramme for, hvordan man kommer hinanden ved og lærer hinanden bedre at kende – uanset om det er kollegaerne, den gamle studiegruppe eller barndomsvennerne! 

I Pakhuset er der – som I nok har bemærket – højt til loftet. I kan derfor kombinere vores tilbud på kryds og tværs, så jeres tid sammen bliver præcis, som I havde forestillet jer. 

Hør mere, og book på salg@stormspakhus.dk / +(45) 69 66 95 65 

Og læs videre her, og få et overblik over Pakhusets mange selskabelige muligheder! 

BOOK EN BÆNK

Lad os booke jer en bænk i Schiøtz Have. Her kan man med fordel være både små og store grupper, hvor bænken vil være jeres samlingssted. I kan holde både jule- og påskefrokost, fødselsdag, Blå mandag, konferencer, firmamøder og jeres egen langbordsmiddag – ja, selv brylluppet – i Storms Pakhus. Men I kan selvfølgelig også bare mødes med vennerne en onsdag aften. 

Vi har et bord klar, når I ankommer: Sæt jer bare ned på møllen, og nyd den grønne indendørshave og hinandens selskab. Og gå på opdagelse i street food-køkkenernes mange fristelser med ro i maven – I har altid jeres bænk at komme tilbage til. 

I kan naturligvis også drikke alle de Odense pilsnere, I har lyst til for at ære den kære Albani-brygger og botaniker Theodor Schiøtz – som selvfølgelig har lagt navn til haven. Men I kan også kombinere jeres bænk med en ”Drikkepakker”. Det ville Schiøtz kun skåle med på! 

BOOK NU

Book et område

Vil I gerne have lidt mere private omgivelser? Så finder vi et område til jer! I Storms Pakhus elsker vi at lægge hus til – så skal I fejre et jubilæum, holde en fødselsdag eller juble for kærligheden, for hverdagen, for kollegaskabet og den gavmilde personalekasse. Så gør det hos os. 

Vi booker et område til jer, skræddersyr rammerne, så I får et åndehul for jer selv – og så ligger resten af det smukke, gamle pakhus jo for jeres fødder. Det er derfor, vi kalder det både-og-løsningen: I kan nyde Pakhusets hyggelige, uformelle atmosfære, og samtidig få et hjørne hvor I kan være jer selv. 

I Storms Pakhus kan man nemlig sagtens både blæse og have mel i munden. Og det kan du også som vært! For her kan du nemlig stadig være den betænksomme vært og samtidig læne dig tilbage og bruge din tid på dét, der er vigtigst: Dine gæster. De kan nemlig helt selv finde det street food, de har lyst til den dag, og så er det ovenikøbet lidt af et eventyr, de bliver sendt ud på i pakhusets hyggelige stræder og smøger! 

Eventyrkortet

BESTIL MAD FRA 16 FORSKELLIGE MADBODER – FÅ EN SAMLET REGNING 

At rejse er at leve, sagde den kære H. C. Andersen – og i eventyrbyen Odense behøver man ikke rejse særligt langt væk for at leve! Så pak sydfrugterne, og smag jer gennem verden i Pakhuset: Med kortet i hånden kan I tage på eventyr i madboderne, gå på skattejagt i de kreative værksteder og udforske alle Pakhusets hyggelige hjørner. 

Med eventyrkortet i hånden, får du og din gruppe frihed til at vælge individuelt og ikke mindst frihed til at forkæle jer selv og jeres smagsløg, som I hver især ønsker. Som vært bliver alting meget nemmere, for der er mad til både veganeren, vegetaren, pescotaren, flexitaren, gluten-allergikeren og alle de andre med særlige præferencer og behov! I sidste ende får du nemlig en samlet regning fra 16 forskellige, selvstændige street food-køkkener. 

Som gruppe kan I bestille lige så mange eventyrkort, som I har lyst til og indsætte præcis det beløb, der er passende for jer – og så kommer eventyrkortene med en samlet regning. Det ku’ næsten ikke være nemmere at tage på eventyr sam- men, vel? Eventyrkortet kan selvfølgelig også kombineres med ”Book en bænk”, “Book et område” og ”Skål i Pakhuset”. 

Skriv til os nu

Drikkepakker

Uden drikke duer helten ikke. I Storms Pakhus er ingen lejlighed for lille, så længe du har lyst til at skåle på den! Uanset om I har lyst til en enkelt Odense eller at lade øllet flyde fra hanerne, så har vi det, der skal til for, at jeres tid sammen bliver eventyrligt hyggelig.

Praktisk info: Pakkerne er tiltænkt grupper, og alle drikkevarer står klar til jer, når I kommer.

Skriv til os nu

Storms Værtskab

FÅ DET HELE SERVERET

Nogle gange er det rart bare at kunne sætte sig på møllen, læne sig tilbage og lade andre stå for det hele. Vores venlige værter og værtinder er klar til at tage sig af jer, hvis I bare har lyst til at bruge tiden sammen på at snakke, skåle – og måske skråle. 

Vi arrangerer et bord og sammen finder vi på forhånd ud af den menu, der passer bedst til jeres selskab – resten klarer vi. Voila.

Værtskabet er for jer, der kan lide at gå uden om køen i madboderne, og som sætter pris på den perfekte, skræddersyede menu – serveret på et sølvfad. Måske er I til en unik middagsoplevelse på bænkene, men det kan også være, at I vil arrangere en reception kun med fingermadder og nip-nappere.

Kontakt vores bookingafdeling til en snak om de street food-køkkener, der tilbyder Storms Værtskab – og hvilke retter I kan få hos dem. Husk, at I som minimum skal bestille 10 retter fra hvert køkken. Disse retter bliver serveret “family style” – man deler altså maden og kommer hinanden ekstra meget ved. 

Menuen, I sammensætter, skal bestilles senest 7 dage før, vi ses i Storms Pakhus – så er vores værter, værtinder og street food-køkkener forberedt til fingerspidserne.

Vi anbefaler én vært/værtinde pr. 12. gæst, og prisen er 325 kr. i timen. 

PRAKTISK:

 • Uden drikke duer helten jo ikke – det er derfor obligatorisk for jeres selskab at tilkøbe drikkevarer med Storms Værtskab.
 • Minimum 10 retter pr. selskab.
 • Bestil 7 dage før værtskabet skal afholdes.
Skriv til os

Leg og lær

DET KAN VÆRE SJOVT AT LÆRE NOGET NYT

Hvis I ikke blot er sultne og tørstige, men også gerne vil lære noget nyt sammen, så er Storms Pakhus det helt rigtige sted at være!  I 2018 afholdte vi over 500 events: Alt fra bingo, quiz, talks, yoga, vins- magning til madkurser, og vi gør det gerne helt særligt for jer som gruppe. Det kan være alt fra workshops til spil og talks. Fx kan I: 

 • Få opgraderet madlavningsevnerne på et madkursus hos
 • udvalgte madboder
 • Bruge en aften på at svinge bingoarmen eller quizze om kap
 • Være kreative og lave keramik, smykker, tøj og meget mere under
  kyndig vejledning af vores kreative værksteder
 • Tage til talk og blive inspireret af en spændende person
 • Lære salsa-trinene, dyrke yoga eller andet, der giver sved på panden

Lad os tage en snak om, hvilke ønsker I har, hvad der kan lade sig gøre samt prisen. I skal bare lige være opmærksomme på, at mulighederne vil variere fra tid til anden, og at vi skal stikke hovederne sammen mindst 14 dage før! 

Skriv til os nu

Smagninger

HOLD HUMØRET VÅDT

Vi har udvalgt de mest dedikerede øl-, gin- og vin-en- tusiaster til at fortælle jer alt det, I ikke vidste i forvejen. Der findes ikke noget bedre end at lære noget nyt, mens man smager sig frem med en velorienteret guide ved sin side. I skal blot være opmærksomme på, at smagningen skal bookes en uge før, I kommer. 

Skriv til os nu