chopped_stor

Chopped

Mættende og velsmagende salatmåltider. De to søstre følger ikke tidens “kost-religioner” såsom keto, stenalderkost osv., men vil i stedet bygge deres salater op om almene kostråd – altså hvor det grønne fylder mere end det animalske og alle energikilder er repræsenteret.

SALATER TIL ALLE

Chopped byder på gennemtænkte salatmåltider, som mætter. Menuen vil følge tilgængelige råvarer gennem de fire årstider – og der vil altid være noget til vegetaren, kødspiseren, veganeren og alt derimellem.

DE FIRE ÅRSTIDER

SOMMERSALATEN fra Chopped er helt i ånd med det, som de to søskende Maria og Anne mener kan gøre en salat “magisk”. At den har et tema. Med nye, danske kartofler, hjemmelavet dildpesto, danske jordbær og ærtecreme har den alle de elementer, som vi forbinder med dansk sommer og lange sommeraftener. Samme type tema kan du således også forvente om efteråret; om foråret og om vinteren. Faste salater samt salater der følger årstiderne.

SUPPER, SIDES OG SANDWICHES

Udover de grønne salater tilbyder Chopped også et ofte skiftende udvalg af supper samt en fantastisk grillet surdejssandwich med skinke og rødløg.

 


 

Drømmer du om at have din egen madbod?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig. Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.