moes-(19)

Moe’s Taco

Taco’s & Burrito i stride strømme! I Pakhuset finder du en lille bid af Mexico. Mexikansk mad er Moe’s største passion – og han har med stor ivrighed bl.a. udviklet “the ultimate burrito”, som ofte giver genlyd ude i Odense by, når der tales ægte mexican street food.

Det mexicanske køkken er komplekst og tager ofte udgangspunkt i majos, chilipeberen, tomater, avokado og andre grøntsager – i kombination med kød.

MEXICANSK: SIMPELT ELLER AVANCERET

Moe har længe udforsket og forfinet sit udvalg af krydrede og friske mexicanske specialiteter ved brug af lokale råvarer. Køkkenet varierer fra det simple til det mere komplekse og byder bl.a. på Nacho’s i den simple ende – og Taco’s, Burrito’s og Quesadillas i den lidt mere avancerede ende.

 

EN BURRITO MED UMAMI

Burrito’en er en klassisk mexicansk street food med en masse umami. Den er typisk fyldt med forskellige typer kød såsom kylling, okse eller gris parret med et væld af forskellige ingredienser. Typisk ris, bønner, ost og grønt.

 

EN-TO-TRE GANGE GOURMET-TACO’S

Bestiller du Taco’s hos Moe’s, så får du enten én, to eller tre af slagsen. Bestiller du den store tallerken med tre, så får du fornøjelsen af pulled pork, oksekød og krydret kyllingestykker  side om side – og alle hver som en er de yderst sirligt anrettede. Taco’s er måske nok en street food kendt for sin simplicitet, men det kan sagtens anrettes gourmet-style – og smage for vildt.

Moe’s Taco giver alt sit eget personlige præg med hjemmelavede chilisovse, som findes i milde udgaver… og afsindigt stærke udgaver.

Arriba, arriba! Viva la Mexico!

 


 

Drømmer du om at have din egen madbod?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig. Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.