Potathor_cover

Potathor

Det fantastiske ved en kartoffel er jo netop, at hvis den behandles med respekt og omhu, så får du en tro følgesvend, som er et godt match til stort alt andet. Kog den, bag den, tør den, steg den, rist den, damp den, sauter den, mos den

KARTOFLEN I CENTRUM

Findes der noget bedre end en god gammeldags dansk ret med kartofler? Det mener Potathor bestemt ikke, at der gør. Kartoflen har fået den ubetingede hovedrolle her. Den bagte kartoffel er konverteret til et egentligt mesterværk og fås her i mange forskellige variationer. Hvad enten den flyder med bacon eller drukner i en hjemmelavet ostesauce. Prøv f.eks en Mjølner, som jo nok er den bagte kartoffel, som du har altid har drømt om.

HER ER OGSÅ KØD JO 🙂

Selvom retterne tager udgangspunkt i et gluten- og laktosefrit kartoffelunivers, så vil der også være rigeligt med plads til forskellig slags kød, f.eks Osso Bucco! Her snakker vi 24 timers sous vide-tilberedt kød – hamrende mørt – og med en 4 timers simre-sauce til.

DANSK MAD

Selvom Potathor altid vil ha’ kartoflen i centrum, så er planen også, at brede sig lidt mere ud i det danske køkken. Der findes ikk’ noget mere hyggeligt end de go’e gammeldaws danske retter, som vi kender fra mormors køkken. Vi er jo heldigvis glade for kartoflen i Danmark, så det bliver næppe svært, at vride en alenlang række af nye danske retter ud af kartoffelmarken 🙂


 

Drømmer du om at have din egen madbod?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig. Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.