Cake-selection

Sweet N’ Street

DONUTS, CHEESECAKE, TÆRTER og alt hvad hjertet ellers ku’ begære af søde sukkerholdige sager samt toast, bagels og bubble tea – det finder du alt sammen hos Sweet n’ Street.

CHEESECAKE SOM DESSERT!

Hvem ka’ stå for en perfekt, cremet, sød og hjemmelavet “ostekage”?! Ostekagen er oprindeligt en dessert helt tilbage fra Romerrigets overtagelse af Europa, så det er på ingen måder blot et hurtigt og hypet modefænomen. Den har eksisteret i en evighed – og vil eksistere til evig tid. Fordi den smager fantastisk – og kan skrues sammen på alverdens unikke måder.

En cheesecake er kendt for sin simple struktur – og det gør sig også gældende hos Sweet n Street. En simpel kiksemund. En smagsgiver i midten. Et tykt lagt ostecreme øverst – og så kommer hele den æstetiske mølle. Oreo, karamel, hindbær, osv, osv. Cheesecakes hos Sweet n Street kommer til at variere.

 

DONUTS OG ALLE DE ANDRE KAGER!

Du skal endelig ikke tro, at legen stopper når den sidste cheesecake er spist. I det søde skatkammer finder du ydermere flere gange dessert til den søde tand. Donuts med din yndlingsslik, marsbar, karamel, oreo, osv. Hvis det findes i en slikbutik, så er der god sandsynlighed for, at det en skønne dag er at finde ovenpå en af Sweet n Street’s Donuts. Der vil nok ikke være to ens dage med et 100% exact match på udvalg. Ej at forglemme drømmekager, romkugler, diverse tærter og hvad Mia’s fantasi ellers slipper løs på dagen.

 

BUBBLE TEA & SLUSHIES

ET KÆMPE hit i nutidens Danmark er den her magiske, farverige og sukkerholdige drik: “Bubble Tea” med bobaperler. Bubble Tea er nemlig voldsomt populært. En drik med små, flotte bobler, der langsomt opløses i væsken.

 

SALT ER DET NYE SORT

Som noget nyt har Sweet n Street fået “salt” på menukortet med toast og bagels i forskellige varianter.

 


 

Drømmer du om at have din egen madbod?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig. Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.