PAKHUSETS MADBODER OG BARER

GÅ PÅ OPDAGELSE HER

PAKHUSETS MADBODER & BARER- GÅ PÅ OPDAGELSE HER

BOOK ET BORD

Hjemmelavede pitabrød. Butterchicken lavet fra bunden og krydrede samosas. Autentiske stenovnsbagte pizzaer fra en Italiensk mester. Magiske asiastiske retter fra Thailand & Vietnam. Et hav af himmelske retter lavet på krydderier fra fjerne egne – såvel som lokalt fra Fyn. Ja, Storms Pakhus har meget at byde på. Gå på opdagelse i de forskellige madboder og barer herunder. Vi hjælper dig på vej med #hashtags, som er lige til at klikke på. God fornøjelse!

Beer, Drinks & Wine

Øl, vand og sjusser. Du kan finde det hele i "Beer, Drinks & Wine" midt i Storms Pakhus.

Burger Anarchy

Burger & Fries - men de sædvanlige regler gælder ikke. Burgeren regerer og fritterne leverer. Hver gang. Med bacon.

Cocktails & Dreams

Pakhusets Cocktailbar. Det er her du kan opleve en række søde Tom Cruise-kloner shake en mean Mojito. Cocktails, sodavand og alkoholfrie.

Devil Dogs

Den klassiske "hotter" er et koncept som alle kender og de fleste elsker: en pølse i brød med syrligt, sødt, sprødt og stærkt.

FalafelMate

Falafler er en fantastisk spise. Man ka' spise falafler for sig, falafler i en wrap - eller falafler på toppen af 5 slags salater. Falaflen skal nok få skovlen under dine smagsløg.

Fino Vino

Tag med på en magisk rejse ud i vinens verden, som byder på special-vine af høj kvalitet og smagfulde bobler.

Giniet

En gin og tonic er ikke bare en gin og tonic. Det er et helt særligt univers, hvor sammensætningen er afgørende for den gode smagsoplevelse.

Holy Fish

Don't be shellfish, stay tuna'd for Holy Fish! Fish'n'Chips når det er bedst, sprødest og mest street.

Joy Street Food

Thailandsk street food! Smag på Joy's berømte Pad Thai nudel-ret og andre thailandske specialiteter, snacks og grill.

Kaiseki Sushi & Japas

Kaiseki Street Food er specialiseret i Sushi & Japas. Altså japanske tapas. "Kaiseki" betyder netop små retter til deling, og det er lige præcis, hvad du kan forvente, når du bestiller mad i Pakhusets sushibod.

Le Trang Street Food

Vietnamesisk når det er bedst. Forårsruller, supper og nudler. Lê Trangs mad er lavet fra bunden og på ægte vietnamesisk manér.

Little Khon Kaen

Thailandske Curries og Wokretter er blevet en yndlingsspise hos mange danskere. Hos Ning fra Little Khon Kaen kan du få det bedste fra Thailand.

Masala Corner

Hos Masala Corner kan du få klassiske, autentiske indiske curries. En curry er den ultimative indiske spise - spice up your life - vælg indisk.

Moe’s Taco

Taco's & Burrito i stride strømme! I Pakhuset finder du en lille bid af Mexico. Mexikansk mad er Moe's største passion.

Mr. Phan House

Det kinesiske Dim Sum køkken møder vesten! Hos Mr. Phan House kan du få autentisk kinesisk street food. De bløde og dampede Bao er et must-try.

Nelle’s

Nelle's serverer kaffe af høj kvalitet med lokale kræfter bag espresso-maskinen og et smil på læben. Hér kan du også få varm kakao, te, søde sager og friskpresset juice – kort sagt: Kærlighed og koffein!

Pizza Pazza

Sæt tænderne i ægte italienske & stenovnsbagte pizzaer - toppet med italienske gloser og et drys amore.

Pops American BBQ

Pop's American BBQ's er all american southern style barbecue med bl.a. fried chicken, briskets, steaksandwich og spareribs.

Stormfuld

Her er specialøl i højsædet. Sortimentet beskrives bedst med ord som varierer over udfordrende, velsmagende og prisbelønnede.

Tandoori BBQ

Barbequegrillet kød - indian style! Hos Tandoori BBQ bliver du fristet af friskbagt naanbrød og grillspyd med lam & kylling.

Vakse Viggo

Øl, vand og sjusser. Du kan finde det hele i Vakse Viggo midt i Storms Pakhus.

Vinbussen

Vinbussen er Pakhuspladsens udendørsbar - en garanti for løsningen på alle tørstige ganer. Nyd godt af det store udvalg af Rosé, hvidvin, bobler, cocktails og øl.

Vorfor Vaffel

Vafler, Milkshake & Softice! Dessert er jo også en slags hovedmåltid. Der er altid plads til en hjemmelavet vaffel. 40 slags toppings.

Yazzy’s Pita

Hjemmebagte pitabrød med lækkert fyld. Der bliver bare kælet ekstra meget for detaljerne hos Yazzy's Pita.

Nothing found.