Burger Anarchy

Burger & Fries – men de sædvanlige regler gælder ikke. Burgeren regerer og fritterne leverer. Hver gang. Med både traditionelle udgaver af burgeren, samt nye alternative opskrifter, vil Burger Anarchy være stedet hvor man mødes med venner og familie – og ingen går skuffede fra oplevelsen. Burger Anarchy Streetfood bestræber sig på at opretholde den bedst tænkelige kvalitet til burger-konceptet ved at kæle for samtlige detaljer, gøre brug af lokale varer, lave det meste fra bunden og ikke mindst konstant forny sig selv på originalitet. 

Odenses bedste burger

Burger Anarchy blev kåret som Odenses bedste burgersted i 2019, så der er noget om snakken når de siger, at burgeroplevelsen snildt kan handle om mere end blot at tilfredsstille søndagstrangen efter endt bytur. Det er burger – gourmet – og street food. Det er egentligt nemt nok at lade tvivlen komme Burger Anarchy til gode – det skal blot prøves en enkelt gang…

 

Dobbelt op på alt i din burger

På burgersiden kan du f.eks give dig i kast med “The Beast” – bæstet. Den består af dobbelt sashi oksekød, en hjemmelavet barbecuesauce, dobbelt ost, dobbelt bacon, en lille skive hjertesalat fordi, hvorfor ikke – og pakket ind i bagerens bedste brioche boller. Sashi oksekød er kvalitetskød af en hel særlig klasse. Selve navnet betyder “marmorering” på japansk – og det netop fedtmarmoreringen, der gør kødet så specielt. Det gir’ en unik saftighed, smag og mørhed. Sashi blev i 2018 kåret som verdens bedste bøf.

Virale fritter med bacon

De tynde fritter har haft flere virale eventyr på det store farlige internet, især i kombination med flydende ost og den sprødeste bacon i mands minde. Fritterne fås også til den stærke side med med en blanding af røde og grønne stykker chili. Eller som loaded fries med creme-fraiche, hjemmelavet burgerdressing og forårsløgu. Uanset dit valg af fritter serveres de med hjemmelavet dips.

Lang historie kort, så giver Burger Anarchy Streetfood dig en unik burger-oplevelse, som passer perfekt ind i Pakhusets rammer for det skæve.


Om du er til sashi-oksekød eller ribeye, så kan du prøve et lidt anderledes take på burgeren hos Pedro’s Grill med steak. Foretrækker du dine fritter med lidt ekstra fylde og hummerhale på toppen, så smut ind forbi Holy Fish. Skal det være ekstra amerikansk, så par din burger med en Milkshake fra Vorfor Vaffel.

Køkken, MadOriginale Burgere & Pomfritter


Social

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.