Specialiteter fra Ukraine med fokus på den klassiske “Chebureki”. Den sirligt tynde og friturestegte dej er helt sin egen og indholdet kan varieres efter lyst.


NameLiudmyla

Kitchen, , ,


Social

Ukrainian Cheburek House

CHEBUREKI minder lidt om en samosa, eller de måske ligeså velkendte “meat-pies” fra England, men så alligevel overhovedet ikke. Den sirligt tynde og friturestegte dej er helt sin egen og indholdet kan varieres efter lyst. Som noget ganske særligt tilbyder Chebureki House også “søde udgaver” af retten.

Fokus på den Krim-tatariske CHEBUREKI

Selve Chebureki’en har sine rødder på Krim-halvøen, men har for længst grebet både Ukraine, Rusland og de andre omkringliggende lande med storm. Det er en af de nu nok mest populære former for street food i Ukraine – og nu er turen så kommet til Danmark, fyn og Odense. En Chebureki er en helt almindelig dej, som består af mel, salt, vand og nogle hemmelige ingredienser. Dejen bliver herefter fyldt med den type fyld man ønsker. Til sidst bliver den friturestegt i olie, så den bliver helt sprød på ydersiden.

Familie, kultur & tradition!

KVINDEN BAG (eller måske rettere; familien bag) hedder Liudmyla, hun er fra det østlige Ukraine og drev i 2021 “Cheburek House” i Kiev. Erfaring med mad og traditionel ukrainsk mad har hun så rigeligt af, da hun i selskab med sin mand allerede for 25 år siden drev sin egen catering-virksomhed. De mange opskrifter fik hun mestendels fra sin egen bedstemor. Liudmyla har en kæmpe stor familie med, som i et eller andet omfang er involverede i både drift og beslutninger. For hele familien handler det nu om, at få etableret sig godt og grundigt i Pakhuset og i samme ombæring introducere hele Fyn for “ukrainsk gæstfrihed, kultur og tradition”.


Du ku’ sikkert snildt spise dig mæt i Cheburek og østeuropæiske snacks, men du skal også have muligheden for at tage endnu længere sydpå til Grækenland, hvor Gyros Heroes langer Gyros over disken – eller yderligere øst, hvor Pho VN laver sprøde forårsruller og stærke supper.

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.