Cocktailbaren

Hvornår er det drinks-tid? Altid. “Cocktailbaren” er Pakhusets cocktailbar. Den finder du lige til højre for hovedindgangen, straks du træder ind. Det er her du kan opleve en række søde Tom Cruise-kloner shake en mean Mojito. Samtlige bartendere i Cocktailbaren er oplært af vores erfarne barchef – og barchefen er mildest talt dygtig til det der med originale cocktails, sirup’er, vilde blandingsforhold og go’ smag.  

Originale & klassiske Cocktails

Du har måske allerede hørt om “Coco”, “Brunsvigeren” eller “Sommerlig”, som er tre hjemmestrikkede cocktails fra egne rækker. På cocktailkortet har vi dog også et fast repetoire af velkendte klassikere såsom White Russian’s, Tom Collins. Eller en veritabel symfoni af velskabte og farverige Mojito’s samt Aperol Spritzer’s og mange – mange – flere. Foruden drinks udvikler og udvider vi løbende cocktailkortet.

 

Et Drinkskort der følger Årstiderne

Vi ønsker at orientere oplevelsen i Pakhuset omkring årstidens forskellige sæsoner. Gerne med unikke drinks, hvor fx. siruppen er lavet fra bunden. Om sommeren ka’ du f.eks forvente friske farverige drinks, typisk med en go’ syre. Til vinter er det ikke utænkeligt, at der er skruet lidt op for promillen og stjerneanis. Der vil altså altid være cocktail-favoritter på kortet såvel som lidt til den eventyrlystne. Baren har naturligvis også sodavand og alkoholfrie cocktails.

Kæmpe jars til de ekstra tørstige

Findes der noget hyggeligere end at kigge hinanden dybt i øjnene, alt imens man deler en fornemt pyntet og overdimensioneret cocktail? I baren har de glas – eller “jars” – som er både delevenlige eller til dig, som er ekstraordinært tørstig. Det er velsagtens også en udmærket fredags-anekdote, at kunne fortælle om Mojito’en på 3 liter, som du mutters alene nød i den bagende sol.


Er du mere til øl, så har Cocktails & Dreams den bedst tænkelige nabo kaldet Stormfuld – en ølbar med Kissmeyer og andre special-øl fra fynske mikrobryggerier. I hovedbaren Vakse Viggo finder du alt-det-andet 🙂

Køkken,


Social

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.