Devil Dogs

Den klassiske “hotter” er et koncept som alle kender og de fleste elsker: En pølse i brød med syrligt, sødt, sprødt og stærkt tilbehør. Devil Dogs har de samme grundsmage og konsistenser, men udfordrer og udvider rammen for den traditionelle hotdog. Her er hverken regler eller grænser for hvordan en hotdog kan smage eller se ud. 

“Din krop er ikke et tempel, men en forlystelsespark. Nyd turen” – Mik, frit oversat efter Anthony Bourdain.

Devil Dogs er syndige Hot Dogs

Devil Dogs navnet opstod fordi den traditionelle hotdog som fastfood har været forbundet med det forbudte og syndige. Navnet er naturligvis også inspireret af djævlens foretrukne toner fra rock’n’roll og heavy metal. 

En velkendt klassiker blandt nye ansigter

Menuen skifter efter råvarernes sæson, kokkens idéer og hvad i nu ellers måtte efterspørge af sære hot dogs derude. En fast del af sætlisten vil dog altid være “The Crowdpleaser”. En hotdog som vi kender den, men hvor de klassiske ingredienser alle er hjemmelavet fra bunden. Hos Devil Dogs kan du vælge mellem 3 slags hot dog gourmetoplevelser – eller den klassiske hot dog.

Fyn er finest – pølser fra glade dyr

Med enkelte undtagelser som trøffel osv. vil alle råvarer være fynske og i sæson. Lokale råvarer i sæson er lig med den bedste smag og kvalitet samt minimal miljøbelastning. Uanset hvilken kødtype den enkelte pølse er lavet på, vil dyrene altid have haft det godt. Kød fra fritgående fynske dyr er et bærende og ufravigeligt koncept. Der vil af og til også være en vegetar hotdog på tavlen.

Køkken, ,


Social

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os:
Mandag – fredag: 10.00 – 15.00
+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 22:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på pakhuset. Så parker bilen, og tag på opdagelse i vores mange street food-boder og kreative værksteder.

Find parkeringsplads ved at klikke her.