Falafler er en fantastisk spise. Man ka’ spise falafler for sig, falafler i en wrap – eller falafler på toppen af 5 slags salater. Falaflen skal nok få skovlen under dine smagsløg.


Kitchen, , ,


Social

FalafelMate

Falafler er en fantastisk spise. Man ka’ spise falafler for sig, falafler i en wrap – eller falafler på toppen af regnbuens farver. Vegan by choice eller ej, så skal falaflen nok få skovlen under dine smagsløg. Hos Falafelmate vælger du selv salat og dressing som hjertet begærer – og kronen på værket: falafler.

Falaflens rødder

Falaflen er en kendt vegansk street food med rødder et-eller-andet-sted i mellemøsten, som har taget hele verden med storm. Nogle siger de stammer fra Egypten, andre mener den arabiske halvø – og Tyrkiet insisterer også på, at spisen har sin herkomst der. Uanset de helt originale rødder, så er det blevet til en verdensspise. Falaflerne er lavet på kikærter eller bønner og blandes ofte sammen med krydderier.

Hummus og 5 slags salater

Falafelmate’s hjemmelavede hummus bliver langet over disken med et twist af sæsonens salater. Der er altid 5 forskellige – og naturligvis frisklavede salater – at vælge imellem. Størstedelen af udvalget er vegansk, men samtlige retter er vegetariske og baseret på fynske råvarer. Det fynske islæt er kombineret med særligt udvalgte specialiteter fra bl.a. mellemøsten.

Vegansk & Vegetarisk – altid kulinarisk

Der er andet og mere i gære end Falafler, selvom vi trods alt nævner dem en gang eller ti. Du kan nemlig roligt påbegynde et udvidet vegansk eller vegetarisk eventyr hos FalafelMate med bl.a. fyldte vinblade, fatayer og friturestegte halloumi-snacks. Det store delefad giver prøver på det hele!

Til dig der aldrig har prøvesmagt en halloumi før, så er det en aldeles anbefalelsesværdig oplevelse. Forestil dig et crunchy stykke friturestegt ost – og når du så bider ned i stykket flyder det ud med fantastisk halloumi.

Til syvende og sidst – Falafler!

It’s all about that falafel though! Du kan prøve 3 helt unikke og vidt forskellige falafler. De er sprængfyldt med originalitet – og skal prøves én gang her i livet (og gerne igen og igen). Du får dem serveret i wraps, bowls eller store delefad, hvor du kan nyde alt sundt, godt og grønt med en ven.


Kan du alligevel ikke helt undvære kød, så stik hovedet ind forbi naboen Moe’s Taco, som både har wraps og bowls med kød. Lidt længere oppe i hallen finder du Tandoori BBQ, som har naan-wraps med tandoori-grillet kød.

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.