Fedtegreven

Er du til dansk mormor-mad? Hos Fedtegreven får du muligheden for, at boltre dig i klassikere såsom brun sovs, ribbensteg, jydenachos og bøfsandwich. Altså pølsevognens mest sprudlende udvalg – hvor der på ingen måder er sparet på hverken mængden af fedt eller kalorier. Kombinér det evt. med en god gåtur før/efter, så er der mere plads i mavsi og ren samvittighed.

“Jeg elsker mormor-mad, god gammeldaws husmandskost og ikke mindst den danske pølsevogn” – Troels

De gode gamle danske klassikere

Der er noget helt vildt hjemligt og hyggeligt over dansk mad. I mødet med Fedtegreven er det også mere eller mindre det, som I får fornøjelsen af. Så godt som alle retter laves fra bunden af – undtagelsesvis pølse og brød – men der er tænkt håndværk, smag og kvalitet ind i hele menuen.  Troels’ tilgang til madlavning er lige et par niveauer over pølsevognen, så f.eks ribbenstegen først tilberedes i en sous-vide, ketchuppen er hjemmelavet, osv.

Alle elsker brun sovs

Du nikker måske allerede anergenkendende til overskriften. Sovs – især brun sovs – hører sig til det danske køkken. Det må gerne svømme lidt. Især kan I glæde jer til den klassiske bøfsandwich, som vi alle kender den. Man skulle tro det var rigeligt fint med 2 store bøffer, bløde løg stegt af i honning, muskat og worchestersauce samt rødløg, purløg, hjemmesyltede agurker, rødbeder og ikke mindst den hjemmelavede ketchup, sennep og remoulade *træk vejret* – men en ægte bøfsandwich skal også bades i brun sovs. Som en ekstra selvfølgelighed drysses bøfsandwichen til sidst med fedtegrever. Savner du sovs til noget som helst andet, så ka’ du jo altid bede om et skud!

Den uformelle pølsevogn

I starten af 2021 havde pølsevognen sit 100 års jubilæum og må dermed bestemt siges, at være en del af den danske kulturarv. Det er også den stemning og uformelle hygge, som Fedtegreven ønsker at genskabe. Du kan derfor se frem til at glædeligt gensyn med pølsevognsklassikere såsom ristede hot dogs eller en go’ pla’e’ pøls’ mæ’ brø og ketter til – kræs for kendere. Ingen pølsevogn uden bølgefritter, men det ikk’ Netto’s den billige. Her er de håndskårne og triple-fried for that extra crispy crisp. Er du ivrig besøgende ude på O’enses stadion, så savner du måske en god omgang dansk paelle (pølsemix) – og her har Fedtegreven også din ryg. Alt hvad hjertet begærer.


I skarp kontrast til kalorietunge emner, så har du også muligheden for at gå grønt med salater, falafler og andre sunde emner fra FalafelMate – eller du kan holde det tungt med Fedtegrevens amerikanske storebror Pops American BBQ.

Køkken, , MadDansk mad


Social

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 20.00

Lørdag: 12.00 – 20.00

Søndag: 10.00 – 16.00
+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 24:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.