Køkken,


Social

Giniet

I Giniet er de geniale (pun intended) til det der Gin. De ka’ forklare gin’ens komplekse duftnuancer, beskrive de forskellige smagsforhold i de enkelte flasker – og nøje udvælge en tonic, der komplimenterer din yndlings-gin. 

Gin har en lidt spøjs historie.

Gin har sine rødder i England efter introduktion af den hollandsk-belgiske “Jenever”, som oprindeligt blev brugt i medicinalske sammenhænge. Den blev udbredt mellem 1695 – 1735 under den såkaldte “Gin-syge”, hvor Gin var den absolut billigste type alkohol, man kunne købe sig til. Englænderne forlod sjældent eget land uden et par tønder alkohol – og det var såmænd også på et af deres koloniale eventyr i Indien, at den første Gin & Tonic blev introduceret af en flok soldater, som opfandt blandingen i det de manglede noget at blande deres malaria-medicin op med… Skrue tiden frem et par århundreder…

40 slags Gin – mange slags tonic

Gin & Tonic er i dag en af de mest populære selskabs, hygge og – festdrinks i hele verden. I Pakhuset har vi mere end 40 slags gins og en lang række Tonic’s til at skabe de bedst tænkelige smagssammensætninger en gin-ekspert tillader. Vi tror så meget på egne evner og udvalg, at vi desuden afholder ginsmagninger, hvor hele selskaber introduceres til gin’ens magiske og komplekse univers.

Storms Pakhus har sin egen Gin

I 2020 introducerede vi husets hjemmelade Gin – “Storms Gin”. Storms Gin er lavet på en base af økologisk hvede og destilleret på Mosgaards kobberanlæg. Vores gin er lavet på naturlige økologiske ingredienser og de friskeste råvarer der byder sig. Dry Gin basen er infuseret med enebær, kroainderfræ, anis, langpeber, mynte, morgenfrue, blå kornblomst, fennikel, lime & citrongræs. Den nuværende udgave er håndlavet i Fyns eget land på det hårdeste fynske vand – det gør nemlig en gin blød og rund. Nyd vores Gin i godt selskab og bland med en aromatisk tonic, et twist af mynteblade og en skive lime.


I nabo-baren Fino Vino har vi et kæmpe udvalg af hvidvine, rødvine og bobler. Foretrækker du øl, så kig forbi vores mainbar Vakse Viggo.

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os:
Mandag – fredag: 10.00 – 15.00
+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 24:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på pakhuset. Så parker bilen, og tag på opdagelse i vores mange street food-boder og kreative værksteder.

Find parkeringsplads ved at klikke her.