Giniet

I Giniet er de giniale (pun intended) til det der Gin. De ka’ forklare komplekse duftnuancer, beskrive de forskellige smagsforhold i de enkelte flasker – og nøje udvælge en tonic der komplimenterer. 

En lidt spøjs historie.

Gin har sine rødder i England efter introduktion af den hollandsk-belgiske “Jenever”, som oprindeligt blev brugt i medicinalske sammenhænge. Den blev udbredt mellem 1695 – 1735 under den såkaldte “Gin-syge”, hvor det var den absolut billigste type alkohol, man kunne købe sig til.

Englænderne forlod sjældent eget land uden et par tønder alkohol. Det var såmænd også på et af deres koloniale eventyr i Indien, at den første Gin & Tonic blev introduceret af en flok soldater.  De opfandt blandingen i det de manglede noget at blande deres malaria-medicin op med 🙂

40 slags forskellige

Gin & Tonic er i dag en af de mest populære selskabs, hygge og – festdrinks i hele verden. I Pakhuset har vi mere end 40 forskellige – og en lang række Tonic’s til at skabe de bedst tænkelige sammensætninger.

Vi tror så meget på egne evner og udvalg, at vi desuden afholder ginsmagninger, hvor hele selskaber introduceres for gin’ens magiske og komplekse univers. I udvalget finder du bl.a. Monkey 47, Pink Pepper, G-Wine og naturligvis Storms Gin fra Mosgaards destilleri.

Storms Pakhus har jo sin helt egen…

I 2020 introducerede vi husets egen “Storms Gin”. Den er lavet på en base af økologisk hvede og destilleret på Mosgaards kobberanlæg. Den er lavet på naturlige økologiske ingredienser og de friskeste råvarer der byder sig. Dry Gin basen er infuseret med enebær, kroainderfræ, anis, langpeber, mynte, morgenfrue, blå kornblomst, fennikel, lime & citrongræs.

Den nuværende udgave er håndlavet i Fyns eget land på det hårdeste fynske vand – det gør nemlig en gin blød og rund. Nyd den i godt selskab og bland med en aromatisk tonic, et twist af mynteblade og en skive lime.

Der findes altid en perfekt Tonic

Smagssammensætninger er alfa omega, når det kommer til at give dig en god gin-oplevelse. Vi har naturligvis sammensat flere gin-cocktails, hvor smagen sidder lige i skabet, men med tonics såsom Thomas Henry, Fever Tree og 1724 kan vi nok godt finde en kombination der falder i god smag. Bed f.eks om en G-Wine med 1724 og en skive grape – så er du godt fra start. God fornøjelse.


I nabo-baren Fino Vino har vi et kæmpe udvalg af hvidvine, rødvine og bobler. Foretrækker du øl, så kig forbi vores mainbar Vakse Viggo.

Køkken,


Social

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.