Gyros Heroes

GRÆKENLAND er kommet til Pakhuset – og navnet er “Gyros Heroes”. Som du næsten kan gætte ud fra navnet, så har de fokus på den sagnomspundne street food GYRO – med græske specialiteter i hjemmelavet fladbrød. Istvan, som du måske også kender fra Holy Fish, er hjernen bag konceptet.

“Hver gang jeg besøger Grækenland er jeg nød til at smage på alle Gyro’s i nærheden af hotellet. Hver gang.” – Istvan

Kærlighed til græsk mad

Gyro’s Heroes er så det uundgåelige resultat af Istvan’s adskillige ture til de græske øer, hvor kærligheden til det autentiske græske køkken så småt har grebet om sig: “Jeg var nød til altid at smage på alle Gyro’s i nærheden!”. Med restauranter der sælger Gyro’s på mere eller mindre alle gadehjørner i Grækenland er det så efterhånden blevet til en del. Du ka’ derfor roligt forvente en Gyro’s, som smager af det du får på hjørnet i en vilkårlig græsk by: “Simpel, smækfyldt med smag og minder dig om ferien i Grækenland”.

DEN DAGLIGE drift står højrehånden Nischal for. Han har mange års erfaring med høj service og kvalitet fra bl.a. Burger Anarchy – og kender derfor forventningen til street food fra allerøverste hylde.

Alle elsker alle slags Gyros

Der er rigeligt med forskellige slags Gyro’s at vælge imellem. Du kan både få med kylling, gris og vegetarisk (tofu). Både kylling og svin er krydret efter græske foreskrifter.

Den store græske tallerken

Hvis du er ekstra sulten, så ka’ du også få dine Gyro’s som “platters” – tænk græsk kebabmix med et græsk salatmix, store håndskåne pomfritter og valgfrit kød på toppen.


Du har også muligheden for at tage endnu længere sydpå med falafler og andre sunde emner fra FalafelMate – eller du kan køre den tunge den tunge stil med Pakhusets amerikanske madbod Pops American BBQ.

KøkkenMadDansk mad


Social

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.