Joy Street Food

Thailandsk street food! Smag på Joy’s berømte Pad Thai nudel-ret og andre thailandske specialiteter. Hos Joy Street Food bliver alle retterne lavet efter stolte thailandske traditioner og smage. På menukortet finder du både snacks, grill-mad, wok og regionale specialiteter fra Joy’s oprindelige hverdag i Thailand.

Wok-klassikere fra Thailand

Wok-retterne må siges at være et fornemt bud på en god start hos Joy, hvis du vil introduceres for det thailandsk køkken. Phad Thai, thai-klassikeren over dem alle, er en efterhånden legendarisk ret i Pakhuset. Hvis du har mod på mad med lidt styrke, så er Phad Kraphao en sticky rice ret der snildt kan slå både ben og tunge væk under dig.

Eksperimenterende Michelin-Snacks

Joy i er i sandhed en eksperimenternes mester og har en enorm forkærlighed for at udvikle snacks. Hun blev i sin tid udlært af michelin-kokke, hvor netop hun havde ansvar for snacks og dermed de små sirlige detaljer, som kan løfte en normal street food oplevelse til uanede højder. Hvadenten vi taler pankopanerede rejer eller prawn balls – en kombination af frikadelle og rejer – så er der tænkt længe og grundt over hver enkelt snack. Det er netop i detaljen, at Joy får skabt en magisk forbindelse mellem et thailandsk og dansk køkken.

Råvarer fra både Thailand & Fyn

For at binde det sammen med den fynske placering udskiftes dele af de traditionelle ingredienser med gode fynske råvarer, som eksempelvis friske ærteskud, ramsløg, brøndkarse, svampe fra Langesø og Svanninge samt økologiske æg fra fynske fritidsavlere og landbrug.

Voila. Joy Street Food – det bedste fra Thailand med det bedste fra Fyn.


Det thailandske køkken spænder bredt – og er fyldt med spændende curries, som du kan prøve hos Little Khon Kaen. Skal der koges lidt suppe på dine nudler, så kig ind forbi Le Trang i det vietnamesiske køkken.

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 24:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.