Køkken, , , , , MadPho Nudelsuppe, Banh Mi & Forårsruller


Social

Le Trang Street Food

Vietnamesisk når det er bedst. Forårsruller, supper og nudler. Det asiatiske gadekøkken er så absolut et af verdens mest magiske af slagsen – og Vietnam er ingen undtagelse. Lê Trangs mad er lavet fra bunden og på ægte vietnamesisk manér med udgangspunkt i det vietnamesiske gadekøkken.

“Jeg er så glad for at vise danskerne min mad fra Vietnam – og jeg bliver meget stolt, når så mange vender tilbage igen og igen for at rose maden. Det giver mig lyst til at gøre endnu bedre”. – Le Trang

Le Trang voksede op med mad og madlavningens kunst for øje – og har udviklet på sine egenskaber som kok siden hun var 7 år gammel og hjalp sin mor i køkkenet hjemme i Vietnam. Vi er ude i masser af friske grøntsager, urter og smagfuld dyppelse. Tag nu f.eks deres hjemmelavede hoisin- og peanutdip til sommerruller eller en klassisk ”Nước Mam Cham”, som er traditionel vietnamesisk dyppelse med lime, ananas, fiskesovs, chili og hvidløg.

Tag hele Vietnam rundt

Skal oplevelsen af besøget i det vietnamesiske street food køkken være fuldendt, så tag hele køkkenet rundt med en stor deletallerken, som består af mange forskellige snacks. Banh Mi sandwiches, sprøde forårsruller, friske sommerruller, en Pho nudelsuppe med oksekød og luftige chips.

Autentisk Vietnamesisk Street Food

Både forårsrullerne (Cha Gio) og sommerrullerne (Goi Cuon) er lavet efter samme foreskrifter, som Le Trang voksede op med. Lavet med rejer, svinekød, oksekød, mango og adskillige andre friske bestanddele. Et sikkert hit, hvis du for første gang skal introduceres til det vietnamesiske gadekøkken.

Suppe kogt på knogler

Fint skal det være – og de traditionelle løsninger fra hjemlandet er medvirkende til, at gøre oplevelsen så autentisk som muligt. Basen til Le Trang’s nudelsuppe koges dagligt ind på knogler i 10 (!) timer, hvorefter de friske ingredienser tilføjes. Oksekødet tilføjes utilberedt – og tilberedes i den varme suppe, ja faktisk mens suppen blandes og serveres.

Hjemmelavet Tofu

Som en ekstra lille anekdote kan vi tilføje, at Le Trang personligt var utilfreds med kvaliteten af købe-Tofu, så derfor laver hun nu sin egen tofu fra bunden. Det er altså en helt og aldeles unik Tofu, i kan opleve her hos hende. Lê Trang byder altid på både vegetariske og veganske udgaver af sine retter, hvor det netop er Tofu’en, svampe og andre friske råvarer i fokus.


Er du vild med østen – men mere til nudler, så kig ind til genboen Joy Street Food. Foretrækker du risretter, så har Little Khon Kaen svaret på dine bønner.

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os:
Mandag – fredag: 10.00 – 15.00
+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Storms Pakhus holder lukket til og med 13. april pga. COVID-19

Pakhusets barer:
Man – tors: 11:00 – 22:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00
Søn: 11:00 – 22:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

Værkstederne:
Tjek de kreative værksteders individuelle sider for åbningstider her.

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på pakhuset. Så parker bilen, og tag på opdagelse i vores mange street food-boder og kreative værksteder.

Find parkeringsplads ved at klikke her.