Masala Corner

Hos Masala Corner kan du få klassiske, autentiske indiske curries. En curry er den ultimative indiske spise – og findes i tusinde forskellige varianter. Prøv for eksempel deres fantastiske Butter Chicken eller den veganske Channa Masala. Du kan også vælge mellem de mange forskellige hjemmelavede chutneys, som løfter retten et niveau. Spice up your life – vælg indisk.

Masala: indisk med dybe historiske rødder

En klassisk curry er typisk en yderst kompleks kombination af utallige krydderier, friske som knuste. Basen er ofte bygget på gurkemeje, spidskommen, koriander, ingefær og frisk chili – og tilberedes i en sovs. “Masala” betyder direkte: “en blanding af krydderier i det indiske køkken. Rent historisk er der fundet arkæologiske beviser for “Masala” kogekunsten, der stammer helt tilbage fra 2600 f.kr., så vi har altså med en tidsløs type mad at gøre, som aldrig vil forgå – og som vi aldrig nogensinde bliver trætte af.

Tre slags curries fra Masala

Masala Corner tager udgangspunkt i tre lidt mere nutidige klassikere; en butter chicken, en tikka masala og deres veganske curry, en channa masala. Butter Chicken er ubetinget verdens mest populære curry, kendt for sin cremede og mildt krydrerede konsistens der falder i praktisk talt alles smag. Den er lavet på smør, tomater og forskellige krydderier. Tikka Masalaen er en smule mere kompleks på krydderisiden og har et spicy kick. Begge retter serveres med kylling. Channa Masala er lavet på kikærter.

Snacks og valgfrie chutneys

Snakker vi snacks og tilbehør, så er alt hjemmelavet. Samosa er f.eks den mest kendte indiske street food – og kan snildt stille en hurtig sult. Til din ret kan du frit vælge imellem en række forskellige chutneys, som dagligt røres op fra bunden. Herunder en mint chutney, en mango chutney og en chili chutney.


Når først man er fast besluttet på indisk, så kan det være svært at komme væk fra igen. Det er heldigvis også muligt at prøve indisk grill hos Tandoori BBQ. Hvis det handler om tandoori – og du gerne vil spise lidt afvekslende, så serverer Yazzy’s Pita friskbagte pitabrød med tandoori kylling.

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.