Køkken, , , , , , MadKaffe, Juice & Søde Sager


Social

Nelles

Kig ind i hyggehjørnet hos Nelles kaffebar, hvor du med garanti vil blive taget godt i mod. Nelles serverer kaffe af høj kvalitet og med lokale kræfter bag baren. Trænger du til lidt sødt, kan du også finde forskellige lækkerier som eksempelvis cookies, croissanter, lakridspiber og pinocchiokugler. Som Nelles selv siger: “Husk at leve gode dage!” – og det gør man bedst med en god kop kaffe og en håndfuld pinocchiokugler.

Fra hverdagskaffe til barista-kaffe

Kaffe er jo nok den næstmest populære væske efter… Ja, efter vand. I Danmark har kaffen været hverdagskost siden 1820 – oprindeligt en “energidrik” for bønderne – hvor den efterfølgende har været igennem en sofistikeret vridemølle af dimensioner. Filterkaffen er stadigvæk allemandseje, men med professionelle barista’er er kaffeoplevelsen løftet til uanede højder. Espresso, cappuccino, macchiato, café latte – kært barn har mange navne og for langt de fleste af os er det et dagligt højdepunkt med en varm kop kærlighed.

Indendørs med juice og søde sager

I Pakhuset finder du både en indendørs – og en udendørs Nelles. Nelles indenfor har et lidt større udvalg, inklusive friskpresset juice og søde sager til at runde hovedmåltidet af med. Folket bag baren er reelle barista’er med fuldstændigt tjek på afskumning, varmeforhold og bønnernes formål. Hos Nelles forstår de også fint, at kaffe er en meget personlig størrelse – især når vi snakker tilbehør. Du har derfor også mulighed for at tilvælge soyamælk, laktosefri mælk eller snuppe en koffeinfri kaffe – eller iskaffe.

Udendørs med hyggekrog og varm kakao

Udenfor ved hovedindgangen til pakhuspladsen finder du også en Nelles. Den har åbent alle hverdags morgener fra 7 – 11 og serverer både kaffe, kakao og croissanter. Foran baren er der sat en lille hyggekrog op, så du kan hvile benene i selskab med venner og kollegaer inden turen går på arbejde/skole.


Kaffen er ofte obligatorisk, når hovedmåltidet er indtaget – og italienere sætter pris på en god kop kaffe efter en pizza. Start eventuelt ud med ægte italiensk pizza fra Pizza Pazza. Du kan også holde det helt og holdent sødt – og kombinere din cappucino med en vaffel fra Vorfor Vaffel.

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os:
Mandag – fredag: 10.00 – 15.00
+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Storms Pakhus holder lukket til og med 13. april pga. COVID-19

Pakhusets barer:
Man – tors: 11:00 – 22:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00
Søn: 11:00 – 22:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

Værkstederne:
Tjek de kreative værksteders individuelle sider for åbningstider her.

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på pakhuset. Så parker bilen, og tag på opdagelse i vores mange street food-boder og kreative værksteder.

Find parkeringsplads ved at klikke her.