Køkken, , , , , MadParrilla og steak sandwiches


Social

Pedro’s Grill and Veggies

Pedro kommer fra Venezuela og har en meget god forståelse for, hvad godt kød er: “Meat is my passion. From the best cow and the best part of the cow. When you have nice meat, you don’t need much else. Maybe salt?”. De bedste køer giver det bedste kød. Det bedste kød må gerne være lidt rødt. Lidt farve i kødet giver den bedste ret…  

Ribeye steak er omdrejningspunktet i Parilla

Pedro brænder i høj grad for at servere traditionel mad fra hjemlandet. Prøv f.eks Pedros Parilla, som består af grillede skiver mør ribeye steak, chorizo, små ovnbagte kartofler, grøntsager og guasacaca. Det sidste er en lækker dressing fra hjemlandet på løg, hvidløg, peberfrugt og koriander. Tænk et venezuelansk twist på den mexicanske guacemole. Pedros store Parilla er mere af alt det gode; mere kød, flere kartofler, 2 slags salater og stegt majskolbe. Grillet kød er bare Pedro’s store passion – og det kan smages.

Med Brioche har vi steak-sandwich

Med så godt kød til rådighed kan det ikke chokere, at Pedro har valgt at placere kødet mellem to stykker brioche i en steak-sandwich. Det er naturligvis ribeye steak, som serveres med chipotle mayo, bløde løg, semi-dried tomater og salat. Fås i to forskellige varianter. Bør velsagtens nok nydes i selskab med meget sultne venner, iskolde fadøl og “real danish kartofler” med en klat aioli på toppen.

Salater og ovnbagte kartofler

Selvom kød er et ret centralt omdrejningspunkt for Pedro, så findes der såmænd også en sydamerikansk-inspireret vegetarisk udgave. Eftersom der ikke er noget kød i må det være en salat. En venezuelansk salat! De ovnbagte kartofler fungerer også som en hurtig, sund og velsmagende snack. Velbekomme.


Bowls finder du i mange variationer. Lidt længere nordpå finder du Mexico, lidt ekstra styrke på maden og ikke mindst Moe’s Taco.

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os:
Mandag – fredag: 10.00 – 15.00
+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 24:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

Værkstederne:
Tjek de kreative værksteders individuelle sider for åbningstider her.

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på pakhuset. Så parker bilen, og tag på opdagelse i vores mange street food-boder og kreative værksteder.

Find parkeringsplads ved at klikke her.