Den obligatoriske madrejse mod øst går gennem Vietnam’s udødelige klassikere såsom Pho, Banh Mi og Goi Cuon forårsruller. Det er mindst ligeså velsmagende, som det klinger eksotisk. Pho VN byder udelukkende på hjemmelavede vietnamesiske specialiteter – og det gør de med det vanlige fokus på friske råvarerer og østens krydrede udvalg af velsmag.

“Så snart vi tager dig i hånden og duften af Pho rammer næsen, så skulle dine tanker allerede gerne være flyttet til Vietnam… ” – Hoa My Chau

Et liv med skeen i suppegryden

Hvorvidt noget er autentisk – eller ej – er ofte et spørgsmål om fortolkning, men for Pho VN’s vedkommende er den næppe til debat. Kvinden ved roret er praktisk talt vokset op med skeen i suppegryden hos familiens egen restaurant – og har arbejdet med vietnamesiske specialiteter hele livet. Fokus er udelukkende på, at skabe et madrum, hvor jer der går derfra, går videre som ambassadører for den vietnamesiske madkultur.

Vietnam’s mest populære Street Food

To af de nok mest berømte street food retter fra Vietnam er henholdsvis suppen “Pho” – som madboden også er opkaldt efter – og ikke mindst gadernes uundgåelige, den klassiske Banh Mi sandwich. Har du besøgt Vietnam; så har du også snacket en Banh Mi eller 17. En must-try asiatisk sandwich. Pho-suppen er helt i tråd med den, du finder i samtlige vietnamesiske køkkener og er langtids-simret på okseknogler. Med oksekød.


Foruden Vietnam i østen er også Japan repræsenteret ved Kaiseki og de to thailandske madboder ved Joy og Little Khon Kaen. Du kan også gå i stik modsatte retning med det danske pølsevogns-køkken hos Fedtegreven.

NavnPho VN

Køkken, , MadVietnamesisk

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.