Pops American BBQ

Tag en lille tur omkring de amerikanske stater med Pop’s American BBQ’s all american southern style barbecue med bl.a. fried chicken, briskets, steaksandwich og spareribs.

Southern Style Barbecue

Mad fra staternes egne baghaver. Pops American Barbecue har plantet den største smoker marked (såvel som plads) i deres container. De smoker spareribs, briskets og oksemørbrad til deres Philly Cheese Steaksandwiches. Når kødet er smoket blir’ det marineret efter behov, evt.  i deres hjemmelavede barbecue-sovs. Direkte på grillen og videre på tallerkenen. Det er ikke kompliceret mad, men det er velsmag, grillsmag og barbecuesmag lige efter hjertet.

Sides – The Americana Way

Til alle gode amerikanske grill-eventyr hører sig “sides” – små retter der komplimenterer kødet. Pops har taget fat i nogle af de helt store klassikere såsom corn-on-the-cob, majskolber vendt i smør og saltet, mash potatoes (altså kartoffelmos) og ikke mindst kroketter. Når nu f.eks bestiller en tallerken med smoked spareribs eller briskets – så følger salat og sides helt automatisk med. Læn dig tilbage og nyd en bid GREASY amerikansk mad.

Cheese Steaksandwiches med Barbecue

Vi bevæger os lidt væk fra sydstaterne – mod nord – og Philadelphia. Pop’s har en serie af sandwiches, hvor kronen på værket må siges at være deres originale take på en KÆMPE amerikansk klassiker: “Philly Cheese Steaksandwich”. Den er ikke helt som originalen, men det er stadigvæk med oksemørbrad, ost og løg i centrum. Naturligvis med en ubetinget greasy mængde barbecue i midten.


Hold det helt og holdent Amerikansk med Milk Shakes fra Vorfor Vaffel – eller gå den nemme og klassiske vej med en burger fra Burger Anarchy Street Food.

NavnAnders Jensen

Køkken, ,


Social

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 24:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.