Stormfuld

Det er ingen hemmelighed, at vi her i Danmark godt kan lide en god øl. I særdeleshed kan vi her på fyn godt lide lokal specialøl – især fra Fynske mikrobryggerier. I Stormfuld har vi samlet 16 forskellige lokale fynske øl fra bl.a. Kissmeyer & Anarkist. Udvalget varierer efterhånden som vi finder ud af, hvilke øl i helst gerne drikker – eller nye muligheder dukker op.

Vi ved hvilke specialøl der smager

Såvel som jer derude elsker øl, så gør vi det også her i Storms Pakhus. I Stormfuld serveres øllene i de rigtige glas – med den rigtige temperatur. Personalet har smagt grundigt på de enkelte specialøl og vil så småt kunne pejle sig ind på, hvilken øl der måtte falde i dine smagsløg på dagen. Uanset hvad du foretrækker, så er det en god mulighed for at gå på opdagelse i de fynske mikrobryggeriers sortiment.

Et stort glas – eller 4 små på et bræt

Hvis hverken du eller bartender helt kan blive enige om det endelige valg af øl, så har du også mulighed for at bestille et ølbræt. Enten du (eller bartender) udvælger 4 specialøl fra hanerne og serverer dem i mindre størrelser på et ølbræt. Falder første 4 øl ikke i din smag, jamen, så er det jo bare at prøve igen – og igen – til det lykkedes 😉

Mulighed for en herlig ølsmagning

Har i gang til gode specialøl – og gode ølhistorier, så tilbyder vi også ølsmagning i Pakhuset, hvor vi f.eks løber igennem en række smagsbræt og løbende fortæller om øllene.

Læs mere om ølsmagning og mulighed for booking her.


Hvis ikke øl er din “kop te”, så har Pakhuset yderligere 6 barer med adskillige muligheder for våde varer til ganen. Er du til vin og bobler, så kig ind forbi vores vinbar, Fino Vino. Skal der udvælges en særlig gin til særlige lejligheder, så har Giniet 40 slags – af den bedste slags gin.

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os:
Mandag – fredag: 10.00 – 15.00
+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

GRUNDET COVID-19 HOLDER VI LUKKET FREM TIL DEN 15.01.2021. GOD JUL OG GODT NYTÅR!

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 22:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på pakhuset. Så parker bilen, og tag på opdagelse i vores mange street food-boder og kreative værksteder.

Find parkeringsplads ved at klikke her.