Tandoori BBQ

Hos Tandoori BBQ bliver du fristet af friskbagt naanbrød og grillspyd, der er lavet på autentisk pakistansk-indisk maner. Bag boden står Abdul Manan, der har rødder i både Pakistan og Indien.

Det kræver en vis teknik, men både naanbrød og grillspyd bliver lavet i indiske lerovne. Det gør, at brødet bliver sprødt og luftigt, som naan bør være, og kyllinge- og lammekødet får endnu mere barbeque-smag. Tilberedningen er i sig selv lidt af et street food-show, og med den hjemmelavede chutney og en salat er det som at være at spise i Indien eller Pakistans pulserende gader.

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Seebladsgade 21
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os:
Mandag – fredag: 10.00 – 15.00
+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Tirs – tors: 11 – senest 23
Fre – lør: 11 – senest 02
Søn: 11 – senest 23

Madboderne:
Tirsdag-torsdag: 11-21
Fredag-lørdag: 11-22
Søndag: 11-21

Værkstederne:
Tjek de kreative værksteders individuelle sider for åbningstider her.

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på pakhuset. Så parker bilen, og tag på opdagelse i vores mange street food-boder og kreative værksteder.

Find parkeringsplads ved at klikke her.