Barbequegrillet kød – indisk style! Hos Tandoori BBQ bliver du fristet af friskbagt naanbrød og grillspyd med lam & kylling, der er lavet på autentisk pakistansk-indisk maner. Bag boden står Abdul Manan, der har rødder i både Pakistan og Indien.
Det kræver en hvis teknik, men både naanbrød og grillspyd bliver lavet i traditionelle indiske tandoori-lerovne. Det gør, at brødet bliver sprødt og luftigt, som naan bør være, og kyllinge- og lammekødet får endnu mere barbeque-smag. Tilberedningen er i sig selv lidt af et street food-show når naan-brødet klaskes op på siden af ovnen, eller de sydende spyd trækkes op ved endt stegning. Den indiske Tandoori-ovn griller på trækul, bliver op til 400 grader varm og fordeler varmen ligelidt med sin cylinderformede facon. Kødet får en lækker smag af trækul og rød – men bevarer sin saftighed.
Både tandoori-kyllingen og den grillede lam er marineret i et væld af indiske krydderier, som nøje er udvalgt til at fremhæve og understøtte smagen af det indiske køkken – og glæden ved barbecue. Duften og aromaerne sender dig fluks en tur igennem Indiens gadekøkken.
Snakker vi ægte street food, så er det altid en dejlig fornemmelse at gå til maden uden bestik. Tandoori BBQ byder på wraps, hvor deres grillede kød – kylling såvel som seekh-kebab pakkes ind i friskbagte naan-brød.
Med Tandoori BBQ’s hjemmelavede mint chutney eller fortrinlige salsa og en frisk salat on the side til alle retter – er det som at spise indisk i Indien eller Pakistans pulserende gader.
Hvis du gerne vil blive i det Indiske køkken, men foretrækker dit kød i en krydret curry, så smut en tur ind forbi Masala Corner. Apropos en lækker wrap, så kan du finde en vegansk udgave med Falafler ved FalafelMate.