Tandoori BBQ

Barbequegrillet kød – indisk style! Hos Tandoori BBQ bliver du fristet af friskbagt naanbrød og grillspyd med lam & kylling, der er lavet på autentisk pakistansk-indisk maner. Bag boden står Abdul Manan, der har rødder i både Pakistan og Indien.

Autentiske Tandoori-ovne

Det kræver en hvis teknik, men både naanbrød og grillspyd bliver lavet i traditionelle indiske tandoori-lerovne. Det gør, at brødet bliver sprødt og luftigt, som naan bør være, og kyllinge- og lammekødet får endnu mere barbeque-smag. Tilberedningen er i sig selv lidt af et street food-show når naan-brødet klaskes op på siden af ovnen, eller de sydende spyd trækkes op ved endt stegning. Den indiske Tandoori-ovn griller på trækul, bliver op til 400 grader varm og fordeler varmen ligelidt med sin cylinderformede facon. Kødet får en lækker smag af trækul og rød – men bevarer sin saftighed.

 

Marineret i et væld af indiske krydderier

Både tandoori-kyllingen og den grillede lam er marineret i et væld af indiske krydderier, som nøje er udvalgt til at fremhæve og understøtte smagen af det indiske køkken – og glæden ved barbecue. Duften og aromaerne sender dig fluks en tur igennem Indiens gadekøkken.

Indisk Street Food – også uden bestik

Snakker vi ægte street food, så er det altid en dejlig fornemmelse at gå til maden uden bestik. Tandoori BBQ byder på wraps, hvor deres grillede kød – kylling såvel som seekh-kebab pakkes ind i friskbagte naan-brød.

Med Tandoori BBQ’s hjemmelavede mint chutney eller fortrinlige salsa og en frisk salat on the side til alle retter – er det som at spise indisk i Indien eller Pakistans pulserende gader.


Hvis du gerne vil blive i det Indiske køkken, men foretrækker dit kød i en krydret curry, så smut en tur ind forbi Masala Corner. Apropos en lækker wrap, så kan du finde en vegansk udgave med Falafler ved FalafelMate.

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.