Umashi er specialiseret i Sushi & Japas. Altså japanske tapas. “Umashi” betyder lækker sushi, og det er lige præcis, hvad du kan forvente, når du bestiller mad i Pakhusets sushibod.


Kitchen, , , , ,


Social

Umashi Streetfood

Umashi er specialiseret i Sushi & Japas. Altså japanske tapas. “Umashi” betyde lækker sushi, og det er lige præcis, hvad du kan forvente, når du bestiller mad i Pakhusets sushibod.

En klassisk Sushi

På Sushikortet finder du de klassiske hosomaki, futomaki, uramaki og rispapirsruller. Umashi gør her brug af råvarer såsom norsk laks, tun, frisk avokado, sprøde tempura-rejer, flødeost og andre sushi-klassikere. Din sushi serveres altid med tangsalat, syltede ingefær, wasabi og soya. Der vil ved alle serveringer være kælet for smag og det æstetiske udtryk, så både øjne og smagsløg er i spil når dine spisepinde udser sig næste bid.

Japanske Tapas & Hjemmelavet Sovse

Japaskortet (japanske tapas) breder sig ud på adskillige slags sticks og snack-anretninger som f.eks Katzu Kylling, Gyoza eller kartoffelrejer. Umashi’s store japasplatte introducerer dig for 4 forskellige typer japas med 3 slags hjemmelavet sovse til. Japas er endnu et bevis på hvor alsidigt det traditionelle japanske køkken kan være – det er mere og andet end sushi.

Skal du godt fra start, så bør du prøve deres Yakitori sticks – japanske spyd. Yakitori byder bl.a. på panerede og friturestegt kylling på spyd, som serveres med en hjemmelavet chili-mayo og en yderst velfunderet teriyaki.

En lille bid af Hawaii

En af de mere finurlige detaljer på menukortet er deres “pokébowl”, hvor det japanske køkken møder hawaii og udvider din kulinariske horisont. Poké er terninger af rå fisk, der serveres enten som en forret eller hovedret. Ved Umashi serveres det i en bowl med laks, tun, kyllingespyd og grønt fra både det japanske og nordiske køkken.


Er du mere til paneret fisk, så prøv Fish’n’Chips fra Holy Fish! – og ellers har både Pho VN og Joy Street Food rejer på menukortet.

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.