Vorfor Vaffel

Vafler, Milkshake & Softice! Dessert er jo også en slags hovedmåltid. Uanset formålet med dit besøg i Pakhuset, så er der altid plads til at klemme en vaffel indenbors – det kan jo løbes væk dagen efter. Vaflerne er lavet fra bunden på en hjemmelavet vaffeldej.

Vafler med 40 slags toppings

Det tager kun et par minutter at skrue en færdig vaffel sammen, men beslutningen om toppings kan snildt tage resten af dagen. Vorfor Vaffel har 20 forskellige slags toppings, herunder knust twix, smarties, chokoladestykker, knust oreo – og – ja 16 andre. Foruden toppings skal der sovs til – og nu om dage kan alt klassificeres som en “sovs”. F.eks nutella og karamel.

Fynbotesten hedder brunsviger

Velkommen til Fyn! Om du er fynbo, odenseaner eller tilflytter, så har du ikke knyttet endelige bånd til Fyn før du har smagt på en brunsviger (udtales brånsviger, naturligvis). Det hele handler om alt det snaskede på toppen. Det ville være i overkanten at smide en hele brunsviger på en vaffel, så du får i stedet fornøjelsen af den flydende udgave.  Magisk brunsvigersovs – naturligvis hjemmelavet og voldsomt sødt. På vafler. Ja tak, Fyn er Fin.

Vaffel, Softice & Milkshakes

Søde sager i stride strømme stopper naturligvis ikke ved vafler. På den varme vaffel – eller på de varme sommerdage – er der softice. Her kan du naturligvis vælge mellem samme tilbehør og toppings, som til en vaffel. Skal hovedretten skylles ned eller livet nydes i højere grad end sekundet forinden, så bikser Vorfor Vaffel hjertens gerne en milkshake sammen til dig.


Ta’ dine amerikanske briller på og kombinér din milkshake med en Burger & Fries fra Burger Anarchy Street Food – og ellers ka’ du velsagtens altid klemme en kop kaffe, kakao eller te fra Nelle’s indenbords.

Køkken, , , MadVafler, Milkshakes & Softice


Social

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.