storms pakhus

odenses street food mekka

Storms pakhus

odenses street food mekka

Besøg Storms Pakhus, og oplev hvordan det hundredår gamle Pakhus er blevet forvandlet til Odenses første street food mekka med et væld af madboder, barer og kreative erhverv.

I Storms Pakhus har vi samlet de største ildsjæle fra Fyn. Fælles for alle vores stadeholdere er, at de brænder for deres håndværk. Her kan du gå på opdagelse blandt Pakhusets spændende madboder og besøge de kreative erhverv. I løbet af året afholder vi også events både indendørs og udendørs. Du kan læse meget mere om de aktuelle arrangementer i vores Event-kalender. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Støtte og udvikling til fynske iværksættere
Visionen i Storms Pakhus er at fremme Fyns identitet og støtte vores lokale helte, der følger deres drøm som street food-entreprenører eller kreative håndværkere. Som rugekasse for nye restauratører og kreative nyskabere, arbejder Pakhuset for at fremme iværksætteri på Fyn, og på sigt være et springbræt for at disse iværksættere kan flyve fra reden og udvide deres forretning.

Et uformelt samlingssted på Fyn
Med vores uformelle og urbane rammer, kvalitets-street food og et nøje udvalgt sortiment af drikkevarer, er visionen i Pakhuset også at have rollen som samlingspunkt for odenseanerne – og med byens centrale beliggenhed midt i landet også som samlingspunkt for besøgende, der mødes geografisk midtvejs eller tager en smuttur forbi Pakhuset på vej gennem Fyn. Vi vil være med til at samle Fyn.

Pakhuset vil sammen med vores gæster også være med til at præge Odenses kulturliv, med daglige tilbud af spændende events i samarbejde med fynske kulturaktører og ildsjæle, der inviterer både små og store til leg, læring og masser af smil.

EVENTYRET OM PAKHUSET

Pakhuset blev bygget omkring 1942 og blev i de første mange år brugt til opbevaring af træ. Senere blev Pakhuset overtaget af Eric Storm, som Pakhuset nu er opkaldt efter. Her blev Pakhuset brugt til emballageopbevaring indtil Eric Storm forlod Pakhuset og flyttede til større lokaler. I årene efter stod Pakhuset tomt, selvom der var mange projektforslag til bygningen. Men i september 2017 åbnede Storms Pakhus endelig som et street food marked, hvor målet var at bevare det gamle pakhus’ sjæl og historie. Her var der fokus på at bevare bygningens materialer – eksempelvis er de mursten, som er blevet fjernet under ombygningen, blevet gemt, så de kan bruges til at genopbygge bygningen. Ligeledes er de gamle træbjælker, som blev fjernet, blevet genbrugt til at bygge Pakhusets barer. I dag summer bygningen igen af liv med street food og events i Pakhusets autentiske haller.