storms pakhus

odenses street food mekka

Storms pakhus

odenses street food mekka

Kom med en tur i Storms Pakhus, og oplev hvordan den smukke gamle lagerhal er blevet forvandlet til Odenses første street food mekka med 16 forskellige madboder, 4 kreative erhverv, 6 barer, samt daglige torvesalg i sommerhalvåret.

I Storms Pakhus har vi samlet de største ildsjæle fra Fyn. Fælles for alle vores stadeholdere er, at de brænder for det, de gør. Du kan gå på opdagelse blandt Pakhusets spændende madboder og tage et kig på vores kreative værksteder. I løbet af året afholder vi også markeder både indendørs og udendørs. Du kan læse meget mere om de aktuelle arrangementer under Events & selskaber. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Betaling i pakhuset:
Der kan betales med kort i alle madboder og barer i Pakhuset. Hvis du ønsker at betale med kontanter kan du veksle disse til et kreditkort i den bar, der hedder hedder Vakse Viggo. Du får naturligvis refunderet de penge, der er ubrugte, i samme bar.

Vision

Støtte til og udvikling af fynske iværksættere
Visionen i Storms Pakhus er at fremme Fyns identitet og vores lokale helte, der følger deres drøm som street food-entreprenører eller kreative håndværkere. Som rugekasse for nye restauratører og kreative nyskabere arbejder Pakhuset for at fremme iværksætteri på Fyn, og på sigt være et springbræt for at disse iværksættere kan flyve fra reden og udvide deres forretning.

Et uformelt samlingssted på Fyn
Med vores uformelle og urbane rammer, kvalitets-streetfood og et nøje udvalgt sortiment af drikkevarer er visionen i Pakhuset også at have rollen som samlingspunkt for odenseanerne – og med byens centrale beliggenhed midt i landet også som samlingspunkt for besøgende, der mødes geografisk midtvejs eller tager en smuttur forbi Pakhuset på vej gennem Fyn. Vi vil være med til at samle Fyn.

Med daglige tilbud af spændende events i samarbejde med fynske kulturaktører og ildsjæle, der inviterer både små og store til leg, læring og masser af smil, vil Pakhuset også sammen med vores gæster være med til at præge Odenses kulturliv.

GAVEKORT

Står du og mangler den perfekte fødselsdagsgave, julegave eller mandelgave, så kan du købe et gavekort til Storms Pakhus. Du skal blot henvende dig i baren FINO VINO, så vil vores søde medarbejdere hjælpe dig med alt det praktiske. Gavekortet kan også købes her på hjemmesiden.

Et gavekort til Storms Pakhus gælder i alle madboder og barer, og er gældende i 2 år fra købsdatoen. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontakter og et eventuelt restbeløb refunderes ikke.

parkering

Kommer du i bil, kan du parkere på Seebladsgade og Lerchesgade ved siden af Storms Pakhus. Du kan også finde parkering på Byens Ø eller ved Erhvervsakademiet Lillebælt, som er få minutter fra pakhuset.

Med appen ‘Odense Rundt’, kan du hele tiden holde dig opdateret på, hvor der er ledige parkeringspladser i Odense.

Find ledig parkeringsplads

PRESSE

Vi står altid til rådighed, hvis du har lyst til at høre om Storms Pakhus, madboderne, de kreative boder, vores arrangementer, vores fantastiske publikum eller hvorfor vi lige netop har valgt at lave et street food marked i hjertet af Odense. Så kontakt os endelig, hvis der er noget du har brug for at vide.

Send os en mail

GLEMTE SAGER

Hvis du har mistet eller glemt noget, bedes du venligst henvende dig i Vakse Viggo i pakhuset og spørge, om de har fundet det.

Husorden

Må jeg egentlig tage min hund med i Storms Pakhus?
Vi er sikre på, at din hund er super sød og alles bedste ven! Men vi vil helst have, at du ikke tager den med ind i Storms Pakhus. Medmindre det er en førerhund, så må du godt tage den med.

I har sådan nogle fine borde og bænke? Må jeg tage min egen madpakke med, og nyde den hos jer?
Vi er simpelthen så stolte af alle vores madboder, så du må desværre ikke tage din egen mad og drikke med. Der er rig mulighed for
 at få stillet både tørst og sult i pakhusets mange barer og madboder.

Må jeg nyde en stille cigaret eller e-cigaret inde i pakhuset?
Nej, det er altså en dårlig idé. Men bare rolig, der er masser af siddepladser på pladsen foran pakhuset og i containerne langs siden, hvor du også finder askebægre.

Jeg er ikke fyldt 18 endnu, må jeg ikke godt købe en øl alligevel?
Arh, den går desværre ikke. Men frygt ej! Baren har et stort udvalg af juice og sodavand.

Jeg er den type der godt kan lide at cykle! Hvor kan jeg gøre af den?
Vi har en stor parkeringsplads til cykler lige til venstre for hovedindgangen.

Hvem er fotografen?
Vi tager ofte billeder til de sociale medier. Er du ikke til den slags, bedes du gøre fotografen opmærksom på dette.