storms pakhus

odenses street food mekka

Storms pakhus

odenses street food mekka

Kom med en tur i Storms Pakhus, og oplev hvordan den smukke gamle lagerhal er blevet forvandlet til Odenses første street food mekka med plads til 16 forskellige madboder, 12 kreative erhverv samt dagligt torvesalg.

I Storms Pakhus har vi samlet de største ildsjæle fra Fyn. Fælles for alle vores stadeholdere er, at de brænder for det, de gør. Du kan tage på gastro-safari rundt i pakhuset, gå på opdagelse i vores kreative boder eller købe friske råvarer til vores torvesalg. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Betaling i pakhuset:
Der betales med kort i alle madboder og barer i Pakhuset. Hvis du ønsker at betale med kontanter kan du veksle disse til et kreditkort i den bar, der hedder hedder Vakse Viggo. Du får naturligvis refunderet de penge, der er ubrugte, i samme bar.

GAVEKORT

Står du og mangler den perfekte julegave, mandelgave eller fødselsdagsgave, så kan du købe et gavekort til Storms Pakhus. Du skal blot henvende dig i baren Vakse Viggo, så vil vores søde medarbejdere hjælpe dig med alt det praktiske.

Et gavekort til Storms Pakhus gælder i alle madboder og barer.

JOB

Madboderne står selv for at ansætte deres medarbejdere. Så du skal tage kontakt direkte til den madbod, du gerne vil arbejde hos.

 

Følg med i Pakhusets egne stillingsopslag på lige her.

parkering

Kommer du i bil, kan du parkere på Seebladsgade og Lerchesgade ved siden Storms Pakhus. Du kan også finde parkering på Byens Ø eller ved Erhvervsakademiet Lillebælt, som er få minutter fra pakhuset.

Appen ‘Odense Rundt’, opdaterer hele tiden, hvor det er ledige parkeringspladser i Odense.

Find ledig parkeringsplads

PRESSE

Vi står altid til rådighed, hvis du har lyst til at høre om Storms Pakhus, madboderne, de kreative boder, vores fantatiske publikum eller hvorfor vi lige netop har valgt at lave et street food marked i hjertet af Odense. Så kontakt os endelig, hvis det er noget du har brug for at vide.

Send os en mail

GLEMTE SAGER

Hvis du har mistet eller glemt noget, bedes du venligst henvende dig i Vakse Viggo i pakhuset og spørge, om de har fundet det.

Husorden

Må jeg egentlig tage min hund med i Storms Pakhus?
Vi er sikre på, at din hund er super sød og alles bedste ven! Men vi vil helst have, at du ikke tager den med ind i Storms Pakhus. Medmindre det er en førehund selvfølgelig, så må du godt tage den med.

I har sådan nogle fine borde og bænke? Må jeg tage min egen madpakke med, og nyde den hos jer?
Vi er simpelthen så stolte af alle vores madboder, så du må desværre ikke tage din egen mad og drikke med. Der er jo rig mulighed for, at få stillet både tørst og sult i pakhusets mange barer og madboder.

Storms Pakhus er vildt flot og ikke mindst stort. Må jeg nyde en stille cigaret indenfor?
Nej, det er altså en dårlig idé. Men bare rolig, der er masser af siddepladser på pladsen foran pakhuset, hvor du også finder askebægre.

Jeg er ikke fyldt 18 endnu, må jeg ikke godt købe en øl alligevel?
Arjh, den går altså ikke. Men frygt ej! Baren har et stort udvalg af juice og sodavand.

Jeg er den type der godt kan lide at cykle! Hvor kan jeg gøre af den?
Vi har en stor parkeringsplads til cykler lige til venstre for indgangen.

Bliv stadeholder i Pakhuset

Brænder du for street food og lokale råvarer? Går du med en iværksætter i maven og ønsker at være en del af Storms Pakhus, så er det muligt både for gadekokke og kreative ildsjæle at leje en bod i Storms Pakhus. Din ansøgning skal indeholde følgende.

1. En beskrivelse af dit koncept.

2. En beskrivelse af, hvad du vil bidrage med for at gøre Storms Pakhus til et unikt og bæredygtigt sted i Odense?

3. Et oplæg til hvordan din bod skal se ud.

Særligt for madboder.

4. En udførlig menu med priser.

5. En oversigt over, hvor stor en mængde af dine råvarer der er lokale?

6. En film/videooptagelse af, hvordan du tilbereder en af dine retter.

Du kan sende din ansøgning, konceptbeskrivelse og øvrige materiale til hello@stormspakhus.dk i en samlet mail. Forventet behandlingstid er 14 dage fra modtaget ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!