VELKOMMEN TIL
KLUBHUSET

Sammen samler vi Fyn

Som en del af “Klubhuset” og under et mantra der lyder: “Sammen samler vi Fyn” ønsker vi, at skabe et fællesskab her på øen. Et fællesskab hvor der er mulighed for at idéudvikle, afholde events eller noget helt tredje alt efter, hvad I måtte have behov for i jagten på at samle Fyn. I vil med andre ord blive en ven af Pakhuset – og hinanden.

pakhusets-venner1
pakhusets-venner2

Tredje halvleg er fællesskab

Klubhuset udgøres af allerede nu af fællesskaber som bruger Pakhuset til alt fra den årlige sommerfest, opstartsfest eller vinterafslutning. I særdeleshed til ”3. halvleg”. Som en del af Klubhuset vil I modtage et såkaldt ”Klubhuskort”, som giver udvalgte ”medlemmer” mulighed for procenter i baren. Således kan der nydes en kold fadøl eller brandvarm café latte efter træningen er veloverstået. Derudover vil I blive inviteret til en række arrangementer, der i fællesskab med jer, vil blive stablet på benene.

Hvordan bliver jeg en del af klubhuset?

Du skriver til os på vegne af din klub eller forening. Fortæl os lidt om, hvem I er, hvad I laver og hvorfor I gerne vil være en del af Klubhuset. Så snupper vi en kop kaffe og en snak omkring jeres rolle i Klubhuset. Vi glæder os allerede til at høre mere fra jer.

Skriv til klubhuset@stormspakhus.dk
for spørgsmål og tilmelding

pakhusets-venner3