STORMS
CYCLING CLUB

Storms Cycling Club er et uforpligtende cykelfællesskab, der tager udgangspunkt i et solidarisk værdisæt: Alle er velkomne så længe, man har lyst til at cykle. Vi dyrker en foreningskultur i et moderne format med Storms Pakhus som verdens bedste klubhus.

Cykelfilosofi

Storms Cycling Club er et fællesskab, der holder til i hjertet af Odense: Storms Pakhus. Vi dyrker cyklen ud fra en moderne livsanskuelse, hvor det uforpligtende fællesskab forpligter. Vi tror på, at Odense er Danmarks cykelby nummer 1, at vi sammen med Storms Pakhus ‘Samler Fyn’ og deraf ønsker vi at skabe samhørighed mellem alle de aktører, der til dagligt pryder cykelmiljøet i Odense såvel området omkring Odense og resten af landet.

storms-cycling-club2
storms-cycling-club3

Vi tror på, at cyklen – og derigennem idrætten – kan skabe en samlet identitet, der rækker ud over både bygrænsen såvel som landegrænsen til glæde og gavn for cykelmiljøet, cykelsporten og den enkelte borger i Odense såvel som Fyn og Danmark.

Vær med

Vi arrangerer Social Rides, når det passer ind i vores til tider tæt pakket kalender. Se mere i vores kalender, hvis du gerne vil med ud på det, der har for vane at være ”Danmarks Hurtigste Social Rides”.