EVENTS I PAKHUSET

Her I Pakhuset byder vi på mere end street food. I hverdage og weekender fylder vi kalenderen med arrangementer for både store og små. Du kan få smagfulde oplevelser og komme med til quizaftener, udendørstræning, torvedage, markeder, dansefester og et væld af andre arrangementer. Se en oversigt her på siden og læs mere om de enkelte events på facebook.

16/09

Bingo i Pakhuset

Så er det blevet tid til Mandagsbingo i pakhuset! Så tag venner og familie under armen og kom ned til en hyggelig aften i pakhuset.

Kristian Fjord er den oplagte vært, der guider jer igennem spillet.. Vi spiller som altid i Hal 1, pladserne går efter først-til-mølle-princippet og vi begynder at dele pladerne ud en time før spillet begynder. Vi deler pladerne ud ved pladserne, så: Plads = plade! 😄

Vi kører 3 spil, hvor man hver gang kan vinde ved 1 række, 2 rækker og fuld plade. Der vil også være lækre sidegevinster, så vælg din sidemand med omhu!

 

kl. 19.00 – 21.00

Facebook

17/09

Quiz i Almen Viden

Glem alt om musik- og filmquiz, nu skal du vide alt om alt!

Elsker du at spille Trivial Pursuit, er du lidt af en Bezzerwisser, eller kan du blot godt lide at quizze i almen viden? Så er det tirsdag d. 17. september du skal stille op med dit hold til quiz i Storms Pakhus.

Det er igen Quizmaster Michael, som byder op til quiz i paratviden indenfor alle tænkelige emner. Vi garanterer for både god stemning og udfordrende grublerier.

Vi dyster i hold med max. 4 personer, og vi gør det på paratviden uden brug af telefoner eller andre hjælpemidler. Der er fine præmier til de tre dygtigste hold og masser af god stemning til resten.

Vi glæder os – vi garanterer at det bliver en hjernevrider 💪🧠

 

kl. 19.00 – 21.00

Facebook

18/09

The Philosopher’s Stone Live Musik

The Philosopher’s Stone er en musikalsk sammenslutning af kreative mennesker med et fælles mål; udvikling. Udvikling af musikalske kompetencer, liveoptræden og sangskrivning.

Vi har fået tildelt scenen på Storms Pakhus hver onsdag i et par timer til at performe og finde vores egen lyd gennem live optræden.

Vi har siden november afholdt ugentlige arrangementer med varierende kunstnere fra gang til gang. Vi har altid nyt materiale og ”gamle” klassikere klar til publikum. Udover den planlagte originalitet opfordrer vi alle der kunne være interesseret, at komme op på scenen og jamme med os. Vi har altid mindst en guitar, et klaver, en tromme og en mikrofon til rådighed, og hvis det ikke tilfredsstiller dine behov/preferencer er du velkommen til at tage dit eget instrument med!

 

kl. 20.00 – 22.00

Facebook

19/09

Cosy Pottery Hangouts

Come and join Cosy Pottery Hangout! We’ll sit and chat, drink tea (or beer 🙂 and make pottery.

WHERE:
In Det Blandede Værksted in Storms Pakhus (at the end of the hall, on the left).

FOR WHO:
Everyone – whether you’re a beginner or an experienced potter, we’ll find something interesting to do together. Maybe you’re dreaming of your own cup or you’d like to ornament your very own tile?

COST:
150 DKK per hour (including materials and firing). You can pay with mobile pay or cash.

DURATION:
Flexible, you decide how long you want to stay (please read below how does firing and following up with you piece works)

MATERIALS: We work mostly with stoneware clay, variety of glazes, oxides. All the materials are included in the cost of the workshop.

To reserve a place, please write me to do.bugajewska@gmail.com or write me to Messenger.
IMPORTANT! Workshop can happen according to three scenarios and it’s up to you which one you choose:

Scenario 1 (if you want to come just once)
1. You come to make your piece.
2. We fire it in a kiln in our workshop.
3. You pick it up after around two weeks and later decorate it or paint yourself. Pottery that was once fired is hard and durable, but not waterproof, so it can be used only for decorative purposes!

Scenario 2
1. You come to make your piece
2. We fire it in a kiln in our workshop
3. You come again (earliest after around two weeks) and you glaze your piece. Please note that it counts as another hangout, so it cost 150 DKK per hour!
4. We fire your glazed piece and it becomes a functional piece of pottery. (You can put liquids and foods in it, put it in the dishwasher etc.) You come and pick it up in the workshop whenever it’s suitable for you.

Scenario 3
1. You come with a crazy idea and we try make it happen!

You can choose when you want to follow up with your piece after we fire it, there’s no rush.

Beer is not included in the workshop materials but you can get one at the bar in Storms 🙂

 

kl. 19.00 – 22.00

Facebook

21/09

Lykkehjulet LIVE!

Så er der endnu en gang fest og farver på programmet, når Storms Pakhus byder velkommen til Lykkehjulet Live! 🎉

Det er show, det er spas – det er en forrygende lørdag aften i fantastisk selskab. Lykkehjulet Live kombinerer standup og god musik med glæden ved at vinde præmier!
Whats not to like? 😉

Konferencier Rasmus Skovmand tager arven op fra Bent Burg og præsenterer et Lykkehjul anno 2019: Der er skruet op for tempoet, det skøre, humoren og feststemningen – mens vi selvfølgelig beholder hyggen. Så kom ned og få varmet lattermusklerne godt igennem og vær klar på en aften, der ikke ligner noget, du har oplevet før!

Det er ganske gratis og kræver ikke tilmelding – kun godt humør! 😁

 

kl. 21.30 – 23.30

Facebook

22/09

Veras Market i Storms Pakhus

Gå ikke glip af Odenses bedste loppefest, når Veras Market indtager Storms Pakhus 2. og 4. søndag i hver måned med genbrugsskatte, så du kan forny din garderobe for ingen penge og til gavn for miljøet ❤️

 

❤️Find genbrugsskatte fra over 45 flotte private standholdere
❤️Shop genbrugsgodter i Veras Stand – fra 30-150 DKK
❤️Tjen kassen og loppe-hyg med din egen stand
❤️Hæng ud med dit crew til sprød lyd og lækker mad og drikke

❤️Sælg ud af garderoben med en stand
Veras Market er landets nemmeste tøjmarked, hvor du er sikret værdi for ALT dit kluns. Lej bord, tøjstativ og bøjler af os – og efter markedsdagen, så tager vi endda imod dit overskydende tøj, hvor vi kvitterer med gavekort til Veras som tak. Nemt, ik? Læs mere længere nede!

 

kl. 11.00 – 16.00

Facebook

24/09

Quiz i Film, TV og Serier

Er du en Don Corleone i filmquizzens ædle kunst? Så har vi quizzen til dig!

Kan du huske årstal og skuespillere i film og serier? Elsker du at imponere med filmcitater? Syntes du soundtracks til film er det fedeste? Eller er du bare for vild med serier?

Så skal du dukke op i Storms Pakhus tirsdag d. 24. september hvor vores faste quizmaster Michael tjekker din viden om store film og nyere serier.

Vi dyster i hold med max. 4 personer, og vi gør det på paratviden uden brug af telefoner eller andre hjælpemidler.

Der er fine præmier til de tre dygtigste hold og masser af god stemning til resten.

Må det bedste hold vinde!

 

kl. 19.00 – 21.00

Facebook

25/09

The Philosopher’s Stone Live Musik

The Philosopher’s Stone er en musikalsk sammenslutning af kreative mennesker med et fælles mål; udvikling. Udvikling af musikalske kompetencer, liveoptræden og sangskrivning.

Vi har fået tildelt scenen på Storms Pakhus hver onsdag i et par timer til at performe og finde vores egen lyd gennem live optræden.

Vi har siden november afholdt ugentlige arrangementer med varierende kunstnere fra gang til gang. Vi har altid nyt materiale og ”gamle” klassikere klar til publikum. Udover den planlagte originalitet opfordrer vi alle der kunne være interesseret, at komme op på scenen og jamme med os. Vi har altid mindst en guitar, et klaver, en tromme og en mikrofon til rådighed, og hvis det ikke tilfredsstiller dine behov/preferencer er du velkommen til at tage dit eget instrument med!

 

kl. 20.00 – 22.00

Facebook

30/09

Pizza Night #2 v/ Pizza Pazza

Pizza Nights vender stærkt tilbage! Saml dit faste pizzaslæng og sæt kryds i kalenderen den sidste mandag i september! Pizza Night handler om at opleve La Pizza Come In Italia!

Alessandro fra Pizza Pazza elsker at skabe smagsoplevelser med pizza’en som sin budbringer – og giver hjertens gerne alle muligheden for at smage på flere spændende pizzaer.

▪ Storms Pakhus smider en øl, sodavand eller kildevand med i billetten, og hele herligheden koster blot 120 kr. 🍕

▪ Middagen starter kl. 19:00, hvor pizzaerne løbende kommer på bordet. Skynd dig at hapse en billet via linket 🙏

▪ Hovedretten består af mange forskellige stenovnsbagte pizzaer og hele gildet rundes af med en dessertpizza(!) med Nutella.

▪ Middagen er family-style, så vi sidder sammen og spiser ved et langt bord.

Alessandro er altid manden for små overraskelser, så hvad der ellers vanker på dagen – det er der kun en måde at finde ud af 😉

 

kl. 19.00 – 21.00

Facebook

17/10

Magisk Middag v/ Masala Corner

MAGISK Fællesspisning og Filmpremiere!✨

Pakhuset emmer af magi i efterårsfesten og i den forbindelse byder Storms Pakhus i samarbejde med Magiske Dage Odense, Masala Corner og Nordisk Film Biografer til en fortryllende aften med både magisk mad, rollespillere samt en biografpræmiere på en vaskeægte magisk Disney-film, nemlig den længe ventede Maleficent 2: Mistress Of Evil🌟

BILLETTER: https://billetfix.dk/da/e/magisk-indisk-langbordsmiddag-biograffilm/

Vi ser festivalen som den perfekte undskyldning til at indtage en god omgang indisk inden den står på film, sodavand og poppers!

👉 Vi opsummerer lige i punktform:

▪ Diverse indiske retter fra Masala Corner – Rice & Curry (eks. Butter Chicken og Chicken Tikka Masala) + en vegetar
▪ Diverse indiske retter fra Tandoori BBQ – BBQ kylling og BBQ lam
▪ Naanbrød med hvidløg
▪ 0.5 ltr. sodavand til maden
▪ Biografbillet til premierefilmen Maleficent 2: Mistress Of Evil
▪ 0.5 ltr. sodavand til filmen
▪ 2,5 ltr. popcorn til filmen

– Og du får hele herligheden for sølle 225 kr., udover overstående inkluderer det, godt selskab, magiske rollespillere samt et fint lille armbånd der giver hele 20% rabat i alle Pakhusets barer mens middagen står på.

———-
Det med småt:
👉 Inklusiv i prisen er mad fra Masala Corner og Tandoori BBQ, gratis sodavand til maden, biograffilm, sodavand og popcorn til filmen samt et stempel der giver 20% RABAT på drikkevarerne i alle Pakhusets barer. Rabatten kan anvendes fra kl. 17.00 – 21.00 torsdag d. 17. oktober 2019.
👉 Middagen starter kl. 18.00, hvor maden så småt serveres.
👉 Arrangementet henvender sig til personer over 7 år pga. eventuel censur på filmen

Facebook

18/10

Den Store Magiske Quiz

Er du Danmarks største Harry Potter-fan? Så kan din viden veksles til point og derved præmier!

⭐ OBS! HUSK TILMELDING! ⭐
Tilmelding sker via billetlink, og der er tale om en holdbillet.
Det vil sige ÉN billet pr. HOLD (ikke pr. deltager). Vi dyster som altid med max. 4 deltagere på et hold, og det er stadig ganske gratis at deltage, det er blot så man har dokumentation for sin tilmelding.

TILMELDING: https://billetfix.dk/da/e/harry-potter-quiz/

– ÉN billet pr. hold
– Kom senest kl. 20:50 og vis jeres billet ved Vakse Viggo baren
– Hold fast i den gode quizkarma – I gør det til en fest, at holde quiz!
—————————————————————-

For de mest dedikerede og oplyste magikere er der fredag aften i efterårsferien mulighed for at vise deres overlegenhed, når vores faste quizmaster Michael Sørensen står for Harry Potter quiz i pakhuset. Hvem ved mest om det magiske univers? Er der behov for et skud Felix Felicis eller sidder det hele på rygraden? 👓⚡

Vi dyster i hold med max. 4 personer, og vi gør det på paratviden uden brug af telefoner eller andre magiske objekter – ellers benytter vi veritaserum! Der er fine præmier til de tre dygtigste hold og masser af god stemning til resten.

Vi glæder os – vi garanterer at det bliver en fortryllende aften ✨

Facebook

18/10

Magisk Pita-Middag #1

Kom med til magisk fællesspisning i Storms Pakhus, når vi byder på hele to middage d. 18. og 19. oktober – find den dato der passer dig og bestil dine billetter fra d. 16. september!

BILLETSALG: https://billetfix.dk/da/e/magisk-langbordsmiddag-yazzys-pita/

Pakhuset emmer af magi i efterårsfesten og i den forbindelse byder Storms Pakhus i samarbejde med Yazzy’s til en fortryllende middag med magisk mad i form af børnevenligt byg-selv-pitabrød 😍🌟

Det er tid til årets magiske festival, Magiske Dage Odense og i den forbindelse slår Pakhuset dørene op til en række magiske aktiviteter – heriblandt langbordsmiddag!

👉 Vi opsummerer lige i punktform:

▪ Byg-selv pitabrød – byg din egen favorit!
▪ Et lækkert udvalg af diverse grøntsager og dressinger!
▪ Lækre curly fries med diverse dyp
▪ 20% rabat i alle barer

Du får hele herligheden for sølle 99 kr., derudover inkluderer det godt selskab, magiske rollespillere samt et fint lille armbånd der giver hele 20% rabat i alle Pakhusets barer mens middagen står på.

———-
Det med småt:
👉 Inklusiv i prisen er forskellige ingredienser fra Yazzy’s Pita så du kan lave dit eget yndlingspitabrød samt et armbånd der giver 20% RABAT på drikkevarerne i alle Pakhusets barer. Rabatten kan anvendes på dagen for arrangementet fra kl. 11.00 – 14.00.
👉 Middagen starter kl. 12.00, hvor maden så småt serveres.
👉 Middagen henvender sig til store såvel som små

Facebook

19/10

Magisk Pita-middag #2

Kom med til magisk fællesspisning i Storms Pakhus, når vi byder på hele to middage d. 18. og 19. oktober – find den dato der passer dig og bestil dine billetter fra d. 16. september!

BILLETSALG: https://billetfix.dk/da/e/magisk-langbordsmiddag-yazzys-pita/

Pakhuset emmer af magi i efterårsfesten og i den forbindelse byder Storms Pakhus i samarbejde med Yazzy’s til en fortryllende middag med magisk mad i form af børnevenligt byg-selv-pitabrød 😍🌟

Det er tid til årets magiske festival, Magiske Dage Odense og i den forbindelse slår Pakhuset dørene op til en række magiske aktiviteter – heriblandt langbordsmiddag!

👉 Vi opsummerer lige i punktform:

▪ Byg-selv pitabrød – byg din egen favorit!
▪ Et lækkert udvalg af diverse grøntsager og dressinger!
▪ Lækre curly fries med diverse dyp
▪ 20% rabat i alle barer

Du får hele herligheden for sølle 99 kr., derudover inkluderer det godt selskab, magiske rollespillere samt et fint lille armbånd der giver hele 20% rabat i alle Pakhusets barer mens middagen står på.

———-
Det med småt:
👉 Inklusiv i prisen er forskellige ingredienser fra Yazzy’s Pita så du kan lave dit eget yndlingspitabrød samt et armbånd der giver 20% RABAT på drikkevarerne i alle Pakhusets barer. Rabatten kan anvendes på dagen for arrangementet fra kl. 11.00 – 14.00.
👉 Middagen starter kl. 12.00, hvor maden så småt serveres.
👉 Middagen henvender sig til store såvel som små

Facebook

19/10

Magisk Late Night Bingo

Spark din lørdag aften i gang med den mest fortryllende forfest i mands minde, når Storms Pakhus byder indenfor til en omgang Magisk Late Night Bingo!

Findes der noget mere magisk end bingoplader? Nej vel? 😉 Og dog forsøger vi her på Storms alligevel at pille lidt ved den gyldne formel, og gøre den endnu mere magisk end nogensinde før!

Det er bingo with a twist, hvor intet er som det plejer, og der er skruet helt op for magi og trylleri. Tag dine venner med til en fed og anderledes bytur, hvor der oven i købet er mulighed for at vinde magiske præmier til aftenen – ganske gratis! #winwin

FYI: Vi spiller i Hal 1, pladserne går efter først-til-mølle-princippet og man kan hapse en plade en time før spillet begynder. Be there or be square (like a bingo-plade!).

Facebook