EVENTS I PAKHUSET

Her I Pakhuset byder vi på mere end street food. I hverdage og weekender fylder vi kalenderen med arrangementer for både store og små. Du kan få smagfulde oplevelser og komme med til quizaftener, udendørstræning, torvedage, markeder, dansefester og et væld af andre arrangementer. Se en oversigt her på siden og læs mere om de enkelte events på facebook.

03/12

Quiz: All you need is love

Så er det tid til en ordentlig omgang kærlig hjernegymnastik – for nu skal du vide alt om kærlighed ❤

I anledning af World AIDS Day d. 1. december, laves der verden over en lang række arrangementer, hvor der sættes fokus på kampen mod HIV, samt de fordomme der er omkring sygdommen.

Aftenens quiz er en quiz med almene spørgsmål om kærlighedens univers, skud ud til LGBT+ og ikke mindst viden om HIV/AIDS. Kærlighed findes i mange former, så vi bevæger os både rundt i musikkens, filmens og historiens hjerterytmik. Kort og godt – så vil der være spørgsmål alle kan quizze med om – mennesker imellem.

Det er som altid Quizmaster Michael, som byder op til quiz. Vi garanterer for både god stemning og udfordrende grublerier.
I dagens anledning får Michael dog hjælp fra den altid skønne Karli Kuff, som med garanti kommer til at sprede kærlighed til hele salen.

Vi dyster i hold med max. 4 personer, og vi gør det på paratviden uden brug af telefoner eller andre hjælpemidler. Der er fine præmier til de tre dygtigste hold og masser af god stemning til resten.

Vi glæder os – vi garanterer at det bliver en hjernevrider 💪❤

⭐OBS! HUSK TILMELDING! ⭐
Tilmelding sker via billetlink, og der er tale om en holdbillet.
Det vil sige ÉN billet pr. HOLD (ikke pr. deltager). Vi dyster som altid med max. 4 deltagere på et hold, og det er stadig ganske gratis at deltage, det er blot så man har dokumentation for sin tilmelding.
– ÉN billet pr. hold
– Kom senest kl. 18:50 og vis jeres billet ved Vakse Viggo baren
– Hold fast i den gode quizkarma – I gør det til en fest, at holde quiz!

 

Kl. 19.00-21.00

Facebook

04/12

Fællessang: Juleklassikere

Julet og hyggelig fællessangtime med temaet: Juleklassikere 🎶🎅

Julen er over os og derfor byder I Gang med Sangog Storms Pakhus indenfor til en opløftende fællessangtime med temaet: Juleklassikere (Bl.a. med sange fra Wham, Shu-Bi-Dua og Jackson 5 og Gasolin)

Alle stemmer i og der vil også være små øvelser i at turde give slip og give mere af sig selv i fællesskabet. Julesange har en særlig plads i vor alles hjerter. Stemningen, nostalgien, minderne der pibler frem ved lyden af ikoniske sange, der år efter år bliver spillet i hele landet.

Vi skal værne om den danske såvel som den internationale sangkultur og synge sammen.

👉Ved og omkring scenen i Hal 1
👉Alle er velkomne uanset erfaring, alder og forudsætninger
👉Fælleskab og hygge er i højsædet
👉Naturligvis ganske gratis

Vi ses til en omgang uformel fællessang! 😍

 

Kl. 20.00-21.30

Facebook

05/12

Langbordspakkeleg i Storms #1

Pakkehusleg! I Storms Pakhus er vi vilde med pakkeleg, og derfor gentager vi i år succesen med tre runder langbordspakkeleg – og dette er den første i rækken!

Er du også en pakkelegsentusiast, som bare sidder og venter på at julemaden bliver spist færdig, så I kan komme i gang med terningerne? Har du trænet raflearmen til at slå 6’ere hver gang? Og vigtigst af alt: Har du mod på at være en del af et aldeles vanvittigt juleprojekt?

Så kom, og vær med, når vi forsøger at lave Odenses største pakkeleg!

Vi garanterer intet – undtagen at det bliver sjovt, julet og fuldstændig kaotisk.

🎁 TILMELDING 🎁
Der er et begrænset antal pladser, så sørg for at tilmelde dig og dine venner via dette link:
https://billetfix.dk/da/e/langbordspakkeleg-1/

Vi glæder os til at se terningerne flyve og til at kæmpe til sidste pakke!

Kl. 19.00-19.30

Facebook

06/12

Den Store Jule-Klippe-Klistre dag

Findes der en bedre måde at starte weekenden på, end med en god solid omgang jule-klippe-klistre-hygge? Nej, vel? ❤

Kom forbi Pakhuset når Frøken Følleslevs værksted laver fine juleklip. Vi klipper og klistrer alt fra flettede julehjerter til juleulven med den røde tud. Stor julekunst har ingen aldersbegrænsning Værkstedet er for både børn, deres voksne og de unge der gerne vil lave lidt farverig alternativ julepynt til stuen derhjemme.

✂På klippe-klister bordet vil der være fyldt med glimmer, pap, gøgl, mere gøgl og værktøjer der forvandler gøgl til julegøgl 🎄

🍪Bordet vil desuden være fyldt med juleknas!

Det er som altid gratis at deltage, og vi sørger som altid for attraktive mad- og drikkemuligheder i både madboder og baren.

 

Kl. 14.00-17.00

Facebook

07/12

Kom og syng! JuleKorSang med Janne Wind

Kom til juleKorWorkshop med Janne Wind og få en gratis JulePopSalmer CD med i prisen (værdi 125 kr)

Er der noget hyggeligere end at synge julesange sammen i december måned? Der findes bare så mange dejlige julesange og Storms Pakhus rustikke lokaler danner en stemningsfuld ramme omkring musikken lørdag d. 7. december, hvor vi skal synge en masse gode rytmiske julesange i lette iørefaldende trestemmige kor-arrangementer. Til denne kor workshop er der plads til alle uanset erfaring og sangstemme. VI hjælpes ad, så alle får en sjov oplevelse.

Janne Wind er til daglig leder af tre store fynske kor: ODEONS rytmiske kor med 700 medlemmer, det midtfynske Pop’n Soul og gospel- og showkoret SoulSingers. Gennem de sidste 6 år har hun arbejdet på at ‘forandre for at bevare’ den danske sangtradition med projektet PopSalmer og har senest udgivet JuleCD’en PopSalmer med juletekster af Grundtvig. Vi skal synge et par sange fra denne udgivelse, blandt andet storhittet ‘Et barn er født i Betlehem’, der allerede et år efter udgivelsen begynder at blive brugt rundt omkring. Vi skal også synge noget så vidunderligt som julekalendersange som blandt andet “Selmas Sang” fra Snøfall og “Hard to be a nissemand” fra The Julekalender.

Workshoppen foregår ved scenen i Storms Pakhus. Der kan godt være lidt køligt i december, så tag en ekstra sweater med, og en skilling til at købe en kop varm kakao eller gløgg i pausen.

Workshoppen starter kl. 14.00 og varer tre timer (slut kl. 17.00) – Alle aldre er velkomne, så tag naboen og ungerne under armen og så ses vi lørdag d. 7. december! (OBS – børn under 12 år koster kun 50 kr., men får derfor ikke CD med inklusiv i prisen!)

Workshoppen koster 198 kr. plus gebyr hos billet.dk. Den gratis CD der er inklusiv i prisen udleveres, når man tjekker ind til workshoppen (dørene åbnes kl. 13.30), hvor man bytter sin billet til en CD og et sanghæfte!

 

Kl. 14.00-17.00

Facebook

09/12

FIFA-madness i Storms!

Er du fodboldfanatiker? FIFAekspert? Og klar til den vildeste turnering?! Så hiv gutterne og gutinderne med ned i Pakhuset, når Schiøtz’ Have overtages af konsoller, skærme og kampen om æren, når vi siger “Velkommen til FIFA på Storms!”

🎮INFO OM SELVE TURNERINGEN 🎮
Man skal være ankommet og tjekket ind ved dommerbordet senest kl. 17.30. Vi forventer at være færdige omkring kl. 22.00
Det er først til mølle ved tilmelding og der er 32 pladser. Så det er med at være hurtigt ude!

Vi spiller gruppespil + Knock out.

8 grupper a 4 personer – top 2 går videre til knock out kampene.
Ved lige point er det indbyrdes opgør, måldifference og antal scorede mål der afgør hvem der går videre – er alt lige spilles der en ekstra kamp.

I knock out kampene går man direkte i straffespark ved uafgjort indtil semi finalerne, her spiller der klassisk og derefter straffespark.

Vi spiller 4 min pr. halveg
Der spilles på verdensklasse og normal spilhastighed
Alle andre spilindstillinger er standard
Der må både vælges landshold og klubhold
Man må gerne ændre controllerindstillinger, lave udskiftninger osv. i løbet af kampen, men undgå helst at brug for lang tid på det.

Der vil være lækre præmier på spil til top 3. Præmier offentliggøres løbende.

Turneringen er rangeret som kategori 5, og der er derfor ranglistepoint til den danske rangliste til top 4.

Krausefifakigger forbi til en snak om fifa, sine youtube videoer eller noget helt tredje, og det er også muligt at spille en kamp mod ham 😀

Der sælges mad og drikke på Storms Pakhus under hele turneringen, og det er derfor ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer. Til gengæld får alle deltagere denne dag 20 % rabat i barene, ved fremvisning af gyldig billet.

Hvis man er medlem af Odense FIFA Kluber der point til deres interne rangliste i denne turnering. Kontakt dem gerne for mere info, der er plads til alle og udover turneringer er der også træningsaftener og andre arrangementer løbende.

🎮TILMELDING🎮
Det koster 75 kr. pr. deltager at være med i turneringen og billetterne købes via billetlinket. OFK medlemmer får 25kr rabat. Kontakt Brian på a92brianj@hotmail.com for at hære nærmere.

OBS! Ved køb af billet er det deltagerens navn, der skal angives. Hvis du køber billetter til flere deltagere, skal du sende en mail Brian Jensen på a92brianj@hotmail.com med deltagernavne, så de kan komme på turneringsplanen.

Vi glæder os til at se jer kampklare i pakhuset – må den bedste FIFA-master vinde! 🏆🥇

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

 

Kl. 17.30-22.00

Facebook

11/12

Krea, Kaf’ og Kahlua: Moccakopper m. broderi

☕Kom med, når Violas Værksted inviterer til kreativ workshop, hvor der skal laves moccakopper med broderi.

Julen er nær, og det kan mærkes. Har du heller ikke helt styr på alle gaverne endnu? Så kom med, og kreer søde, personlige og ikke mindst unikke julegaver, når vi hygger ved pejsen 🎄

Vi forvandler gamle moccakopper til søde nålepuder eller værtindegaver med et personligt twist. Alle kan være med i den kreative proces, mens vi hygger med kaf’, Kahlua eller glögg. Alt hvad hjertet ku’ begære i moccakopper, synåle og stof hører med til workshoppen. Det er helt gratis at deltage.

Der er gode muligheder for at forsyne sig med mad fra de mange street food boder undervejs. Nelle’s lover gode tilbud på kaf’, mens Pakhusets barer selvfølgelig byder på Kahlua.

Kl. 18.00-21.00

Facebook

12/12

Langbordspakkeleg i Storms #2

Mere Pakkehusleg! I Storms Pakhus er vi vilde med pakkeleg, og derfor gentager vi i år succesen med tre runder langbordspakkeleg – og dette er nummer to i rækken!

Er du også en pakkelegsentusiast, som bare sidder og venter på at julemaden bliver spist færdig, så I kan komme i gang med terningerne? Har du trænet raflearmen til at slå 6’ere hver gang? Og vigtigst af alt: Har du mod på at være en del af et aldeles vanvittigt juleprojekt?

Så kom, og vær med, når vi forsøger at lave Odenses største pakkeleg!

Vi garanterer intet – undtagen at det bliver sjovt, julet og fuldstændig kaotisk.

🎁 TILMELDING 🎁
Der er et begrænset antal pladser, så sørg for at tilmelde dig og dine venner via dette link:
https://billetfix.dk/da/e/langbordspakkeleg-2/

 

Kl. 19.00-19.30

Facebook

13/12

Salsa fest i Storms

Puds danseskoene og gør dig klar til at svinge hofterne til en danseaften, du sent vil glemme!

Drømmer du dig væk til varmere himmelstrøg, mojitos og latinamerikanske rytmer, så inviterer Storms Pakhus til salsafest i samarbejde med Odense Salsaforening. Her vil salsaforeningen spille op til dans, og bringe varme rytmer til dansegulvet mellem 20.30 og 22.30. Alle er velkomne til at danse med!

💃Kl. 20:30: Intro undervisning for helt nybegyndere.
💃Kl. 21:00 – 22:30: Der sørges for lækker salsamusik, samt smagsprøver på bachata, kizomba og zouk.

Vi ses på dansegulvet! For hvad er et dansegulv uden danseglade mennesker?

 

Kl. 20.30-22.30

Facebook

14/12

Juncker // Fynsk Lørdag #6

Fynsk Lørdag byder på gratis koncertoplevelser i Storms Pakhus.
I sjette omgang præsenterer vi en medrivende koncert med en gammel Odense-kending, nemlig Juncker🙌

Koncerten er naturligvis gratis og starter kl. 21.00🎶

🎵OM JUNCKER
▪På gennembrudssinglen ’Mogens og Karen’ sang den danske sangskriver Christian Juncker om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven.
Og senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang til serien ’Havana’.

▪ Nu er Juncker snart klar med sit mest personlige og verdensanskuelige album til dato. Det nye album får titlen GLOBUS NV og er ude i slutningen af april 2018.
Pladen er indspillet i Medley Studiet, Kbh., og produceret af Jakob Groth, som var med i Junckers bands Bloom og Junior samt fast del af Junckers hold på de to første soloalbums “Snork City” (2004) og “Det Sorthvide Hotel” (2006).

▪Albummet efterfølger det meget anmelderroste ’Bivirkninger’ fra 2016 – og igen spidder Juncker
den danske folkesjæl med rammende, nogle vil mene sarkastiske, tekster.
Juncker er genkendelig – aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed og catchy tekster og kompositioner i Junckers sange.

 

Kl. 21.00-22.15

Facebook

16/12

Julebingo i Pakhuset

Så er der dømt BINGO – juleudgave!

Vi har skruet ekstra op for julehumøret og kigget dybt i gavesækken, så vi er klar til den fedeste, hyggeligste og mest julede omgang bingo i år! Det blir’ rødt, hvidt, grønt, fynsk og farligt. Bingoværten Fjord er måske – måske ikke – julemandens efterkommer. Ligheden er slående og det samme er det gode humør!

Måske er det her du finder den perfekte julegave til kæresten, svigermor eller dig selv? Det er i hvert fald HELT SIKKERT, at du får dig en hamrende hyggelig aften i fantastiske bingo-rammer.

Det er som altid gratis at deltage, og det er først til mølle, når man skal have fingre i de eftertragtede bingoplader.

🎅BINGO-INFO🤶
Vi spiller i Hal 1, pladserne går efter først-til-mølle-princippet og vi begynder at dele pladerne ud en time før spillet begynder.
Vi kører 3 spil, hvor man hver gang kan vinde ved 1 række, 2 rækker og fuld plade. Der vil også være lækre sidegevinster, så vælg din sidemand med omhu!

Ud over de fantastiske præmier, der er på højkant, er der selvfølgelig som altid mulighed for at forsyne sig i både madboderne og barerne hele vejen igennem aftenen.

Som en ekstra jule-treat til vores bingogæster sørger vi for en lækker 20% rabat i Vakse Viggo baren! Få et armbånd på samtidig med at du får din plade, og forsyn dig med flydende godter til runderne.

 

Kl. 19.00-21.00

Facebook

17/12

Julequiz

Hvilken gruppe skrev julehittet ”Last Christmas” fra 1984? Hvor stammer traditionen om juletræet fra?
Det ved du og dine quiz-buddies helt sikkert! 🙋🙋‍

Så kom ned i Pakhuset til en ny omgang quiz – denne gang selvfølgelig i jule-edition! 🎄

⭐HUSK TILMELDING! ⭐
Tilmelding sker via billetlink, og der er tale om en holdbillet. Det vil sige ÉN billet pr. HOLD (ikke pr. deltager). Vi dyster som altid med max. 4 deltagere på et hold, og det er stadig ganske gratis at deltage. Billetten er blot dokumentation for sin tilmelding.
– ÉN billet pr. hold
– Kom senest kl. 18:50 og vis jeres billet ved Vakse Viggo baren
– Hold fast i den gode quizkarma

Har du styr på juletraditionernes oprindelse, de klassiske julefilm og sange?
Ellers har du indtil tirsdag d. 17. december til at få styr på al din juleviden. For kl.19:00 byder vores quizmaster, Michael, velkommen til en aften med dejlig julestemning og fede præmier til de tre dygtigste hold. 🥇

Husk at vi dyster på paratviden uden brug af telefoner eller andre hjælpemidler.

Må de bedste quiz-nisser vinde! 😁

 

Kl. 19.00-21.30

Facebook

19/12

Langbordspakkeleg i Storms #3

Sidste omgang Pakkehusleg! I Storms Pakhus er vi vilde med pakkeleg, og derfor gentager vi i år succesen med tre runder langbordspakkeleg – og dette er nummer tre i rækken!

Er du også en pakkelegsentusiast, som bare sidder og venter på at julemaden bliver spist færdig, så I kan komme i gang med terningerne? Har du trænet raflearmen til at slå 6’ere hver gang? Og vigtigst af alt: Har du mod på at være en del af et aldeles vanvittigt juleprojekt?

Så kom, og vær med, når vi forsøger at lave Odenses største pakkeleg!

Vi garanterer intet – undtagen at det bliver sjovt, julet og fuldstændig kaotisk.

🎁TILMELDING 🎁
Der er et begrænset antal pladser, så sørg for at tilmelde dig og dine venner via dette link:
https://billetfix.dk/da/e/langbordspakkeleg-3/

 

Kl. 19.00-19.30

Facebook

21/12

LykkeJULet LIVE Special!

🎡Er du klar til at spinne det julede hjul? 🤩

Nu er det igen blevet tid til en ny omgang af Lykkehjulet Live i Storms Pakhus! Denne gang i en super julet version, med vores to helt egne nissemænd som de altid oplagte værter 🎅

Konferencier Rasmus Skovmand tager arven op fra Bent Burg og præsenterer et Lykkehjul anno 2019: Der er skruet op for tempoet, musikken, det skøre, humoren og fest – mens vi selvfølgelig dedikerer den halve aften til “fredfyldt” julestemning.

🎉Så kom ned og få varmet lattermusklerne godt igennem og vær klar på en aften, der ikke ligner noget, du har oplevet før! Vi kombinerer jul og din hang til våde varer med en kæmpe portion held og lykke, og der vil selvfølgelig være flotte præmier til vinderne.

Så kom ned i Pakhuset og vær med til det klassiske gameshow anno 2019 – nu også med et julet tvist 😉

Det er selvfølgelig gratis og kræver ikke tilmelding – Bare husk at medbringe højt julehumør! 🎄

kl. 21.30-23.30

Facebook

22/12

Juletræer til trængte familier

Julen er en tid med en masse udgifter. Men alle fortjener et flot juletræ!🎄

I Storms Pakhus vil vi derfor rigtig gerne hjælpe til, der hvor vi kan. Derfor giver vi de 50 juletræer, som vi har stående ude på Pakhuspladsen, væk til trængte familier, hvis ressourcer er knappe.

Hvis man endnu ikke har fået et juletræ er det derfor muligt d. 22. december mellem kl.11.00-15.00 at komme og hente et juletræ på pakhuspladsen. Det er først til mølle, så kom i god tid!

Der vil være en medarbejder fra Storms Pakhus, som vil sørge for at udlevere juletræerne.

Vi håber folk vil respektere, at juletræerne er forbeholdt dem, som ikke selv har råd til at købe et juletræ. ❤

 

Kl. 11.00-15.00

Facebook

26/12

Pakkelegsspecial

Ingen jul uden pakkeleg, og nu er det endelig tid til endnu en omgang pakkeleg! 👏

Juleaften er overstået, men i Pakhuset kan vi slet ikke få nok af gaver. Derfor forlænger vi julen med en pakkelegsspecial! 😍

Ønsker du dig en ekstra julegave eller er der kommet lidt for meget julemad indenbords, så er pakkeleg d. 26. december perfekt til at få fingrene i en ekstra julegave og få pulsen op, når der skal kastes med terninger og stjæles pakker! 🎁

❄HUSK TILMELDING ❄
Der er et begrænset antal pladser, så sørg for at tilmelde dig og dine venner via dette link:

https://billetfix.dk/da/e/pakkelegsspecial/

 

Kl. 11.00-12.00

Facebook

29/12

Nytårsbingo for hele familien!

Kom med til et brag af en bingooplevelse, når vi d. 29. december holder nytårsbingo for hele familien!

Mens vi kommer os oven på alle julerierne og så småt indstiller os på det nye år, er der da ikke noget bedre end at mødes om en god omgang bingo med familie og venner. Her vil være præmier for alle aldre og personligheder, lige til at skyde 2019 godt i gang med!

Tag dine bedste bingo-buddies med dig ned i pakhuset og slut året af med bingo-manér.

Vi spiller som altid i Hal 1, pladserne går efter først-til-mølle-princippetog vi begynder at dele pladerne ud en time før spillet begynder.
Vi kører 3 spil, hvor man hver gang kan vinde ved 1 række, 2 rækker og fuld plade. Der vil også være lækre sidegevinster, så vælg din sidemand med omhu!

Og så er det jo fuldstændig gratis at deltage!

Vi glæder os til at se dig!

 

Kl. 11.00-13.00

Facebook