EVENTS I PAKHUSET

Her I Pakhuset byder vi på mere end street food. I hverdage og weekender fylder vi kalenderen med arrangementer for både store og små. Du kan få smagfulde oplevelser og komme med til quizaftener, udendørstræning, torvedage, markeder, dansefester og et væld af andre arrangementer. Se en oversigt her på siden og læs mere om de enkelte events på facebook.

25/01

Late Night DJ: DJ Frank’e & Kent Juncker

Lyt til lækre toner, når de lokale DJs Kent Juncker & DJ Frank’e indtager pulten i Pakhuset! Det bliver et glædeligt gensyn, med de to kendte DJs fra 00’ernes Odense, når de mixer og scratcher ved pulten i Pakhuset på udvalgte lørdage.

Musikken tilpasses den enkelte aften og bliver en blanding af disco og house, krydret med store club-klassikere og nyere tracks.  Vi skaber en fed bar- og club stemning, og serverer selvfølgelig lækre drinks og kolde øl, så aftenen bliver helt perfekt. Eventet starter kl. 21.30.

 

Om DJ Frank’e:

DJ Frank’e startede sin karriere i 1987. Gennem 00’erne var han indehaver og DJ på Odenses førende natklub. Han er stadig aktiv og har et bredt repertoire. Musikstilen er en blanding af nyt, gammelt og fra mange genre. Frank’e har spillet i udlandet og i det meste af Danmark – og også på lokale spillesteder som BarRar, Tinderbox, Slagteriet og Franck A.

Om Kent Juncker:

Kent Juncker har været DJ siden 1990. De seneste år har han specialiseret sig i House og Club. Derudover er det blevet til utallige jobs hvor kvalitets-numre indenfor pop og klassikere har været i centrum. For 13 år siden vandt han DK´s største DJ konkurrence og fik derved mulighed for at komme til udlandet og spille. For bare at nævne nogle få steder, har han spillet på Ibiza og i Bangkok samt Milano. Derudover har han også spillet på flere kendte Odense-steder, såsom Skt. Gertruds, Retro og Franck A.

Facebook

28/01

Quiz i Film, TV & Serier

DVD, VHS, Betamax, LaserDisc eller Netflix? – lige meget dit format, så skal vi quizze ud i det uendelige univers!

Den klassiske quiz er blevet uundgåelig i Pakhuset! Så saml dine quiz-buddies og kom ned og få testet din viden i diverse kategorier, når vi dyster på paratviden – helt uden hjælpemidler. Tilmeld dit hold via Facebook – vi dyster i hold af max. fire.

Det er igen Quizmaster Michael, som byder op til quiz i paratviden indenfor alle tænkelige emner. Vi garanterer for både god stemning og udfordrende grublerier.

Der er tale om en holdbillet. Det vil sige ÉN billet pr. HOLD (ikke pr. deltager). Vi dyster som altid med max. 4 deltagere på et hold, og det er stadig ganske gratis at deltage, det er blot så man har dokumentation for sin tilmelding. Eventet starter kl. 19.00

Facebook

01/02

Lykkehjulet Live

Lykkehjulet skal igen på snurretur og dele ud af sine utallige glæder til håbefulde gæster!😀

Lykkehjul Live kombinerer standup & fornøjelige musikalske indslag med glæden ved at vinde fantastiske præmier. Hvornår har du sidst vundet en toiletbørste? Tuk-tuk kiks?! Når du ikke hamstrer det halve Lidl blir’ du stopfodret med drinks og far-jokes

Konferencier Rasmus Skovmand tager arven op fra Bent Burg og præsenterer et Lykkehjul anno 2020: Der er skruet op for tempoet, det skøre, humoren og feststemningen – mens vi selvfølgelig beholder hyggen. Spænd lattermusklerne til og gør klar til en række lørdag aftener, der ikke ligner noget, du har oplevet før!

Det er ganske gratis & kræver ikke tilmelding – kun godt humør!

Kl. 21.30-23.00

Facebook

02/02

Odense Loppemarked

Storms Pakhus bliver loppecentral henover vinteren, når Odense Loppemarked søger ly for kulden i det gamle pakhus. Find alt det, du ikke anede, at du manglede i dit liv!

Den 2. februar slår Storms Pakhus dørene op til Odense Loppemarkeds – det kæmpestore genbrugs- og retromarked, som forvandler hal 1 til en tidsløs lomme.

I samarbejde med markedet fylder vi Pakhuset med spændende boder, hvor vi garanterer, at du kan komme og gøre et kup.

BOOKING AF STADEPLADS D. 2. FEBRUAR 2020:
Ønsker du nærmere info om booking, eller at booke en bod, skal du sende en SMS på tlf. 26152762. Herefter får alle deltagere en SMS med yderligere oplysninger om betaling, mødetid, regler m.m.

Kl. 11.00-16.00

Facebook

03/02

Banko

I 2020 bliver kalenderen spækket med Banko i Pakhuset!

Det gælder om at være på mærkerne, når vores vært, Kristian Fjord, smider om sig med ‘Gamle Ole’, ‘Dronning Ingrid’ og ‘To Tykke Damer’. 😉For i 2020 giver vi Banko-pedalen ekstra gas!

Vi spiller som altid i Hal 1, pladserne går efter først-til-mølle-princippet og vi begynder at dele pladerne ud en time før spillet begynder. Vi deler pladerne ud ved pladserne.

Vi kører 3 spil, hvor man hver gang kan vinde ved 1 række, 2 rækker og fuld plade. Der vil også være lækre sidegevinster, så vælg din sidemand med omhu! 🏆

Vi sørger for fede præmier, hvis I sørger for at træne jeres banko-råb! Det er som altid gratis at være med.

Vi glæder os til at se jer til masser af bankospil i Pakhuset!

 

Kl. 19.00-21.00

Facebook

04/02

Quiz i Almen Viden

Den klassiske quiz er blevet uundgåelig i Pakhuset! Så saml dine quiz-buddies og kom ned og få testet din viden i diverse kategorier, når vi dyster på paratviden – helt uden hjælpemidler.

 

OBS: Husk tilmelding

Tilmelding sker via billetlink:

https://billetfix.dk/da/e/quiz-i-almen-viden-16/

 

Der er tale om en holdbillet.

Det vil sige ÉN billet pr. HOLD (ikke pr. deltager). Vi dyster som altid med max. 4 deltagere på et hold, og det er stadig ganske gratis at deltage, det er blot så man har dokumentation for sin tilmelding.

– ÉN billet pr. hold

– Kom senest kl. 18:50 og vis jeres billet ved Vakse Viggo baren

– Hold fast i den gode quizkarma – I gør det til en fest, at holde quiz!

 

Elsker du at spille Trivial Pursuit, er du lidt af en Bezzerwisser, eller kan du blot godt lide at quizze i almen viden? Så er det tirsdag d. 4. februar du skal stille op med dit hold til quiz i Storms Pakhus.

 

Kl. 19.00 – 22.00

Facebook

05/02

Sushi & Japas Social Dining

Konichiwa! Så er der mulighed for at smage lækre retter fra det japanske køkken og samtidig mingle og møde nye mennesker, når Kaiseki inviterer til Social Dining i Schøitz Have i Hal 2.

Der serveres 5 fantastiske retter til blot 195,-

Kaiseki’s køkkenchef – Andreas – præsenterer løbende alle retterne og fortæller historier om maden, samt Kaiseki’s baggrund.

MENU:

 • Katzu Kylling – chili mayo – forårsløg – teriyaki
 • Gunkan Kammusling – ørredrogn – karse – citrus creme
 • Beef Tataki – tangsalat – rodfrugt chips – goma sauce
 • Omakase Sushi: tempura rejer – flødeost – chilli mayo – unagi sauce toppet med tun – friske urter.
 • Tonkatzu Ramen – soya marinerede æg – miso – dashi – sprød gris.

 

Der bliver naturligvis også mulighed for at komplimentere middagen med en japansk-inspireret cocktail fra COCK’en, som er baseret på yuzu, sake, fersken og litchi 🍹

Husk billet:
Køb billet til alle 5 retter via billetlinket nedenfor inden 3. februar. Vis din billet ved bordet, når du ankommer.
Billetlink: https://billetfix.dk/da/e/kaiseki-social-dining/
OBS: Der er begrænset antal billetter – så skynd dig at bestille!

Arrangementet varer ca. 2 timer. Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

 

Kl. 18.00 – 20.00

Facebook

07/02

Storms Resident DJs

Husets egne DJs spiller behagelig loungemusik

Kl. 19.00 – 23.00

Facebook

08/02

Fynsk Lørdag // Kasper Spez

Fynsk Lørdag byder på gratis koncertoplevelser i Storms Pakhus.
I ottende omgang præsenterer vi en poetisk koncert med drømmeren fra Langeland, nemlig Kasper Spez

Koncerten er naturligvis gratis og starter kl. 21.00🎶

OM KASPER SPEZ FT. MORTEN PUPER

 • Det hele handler om historien. Også din.
 • Betegnelsen rapper, er på ingen måde fuldt dækkende for kunstneren Kasper Spez.
  Med et udgangspunkt i ordet, trækker han tråde til bla. rock, folkemusik og visetraditionen.
  Altid i sit helt unikke udtryk og tekstunivers.
 • Med tre soloalbums og en nyligt udsolgt jubilæumstour overstået, fortsætter Kasper Spez sin rejse dybere og længere ind i de utallige historier og lag der gør os til mennesker.
  Der er ingen notater på scenegulvet, men derimod strittende antenner under den genkendelige hat, når han kompromisløst lykkes i at begrænse afstanden mellem optrædende og publikum.
 • Koncerterne er aldrig ens, og denne aften vil Kasper Spez være akkompagneret af pianist og altmuligmand Morten Puper. De vil sammen tage publikum en tur rundt i manegen med alt godt fra bagkataloget, til uudgivede digtsamlinger til helt nye numre og fortolkninger.

 

Kl. 21.00 – 21.30

Facebook

08/02

Rejsefortællinger for Børn

Gør dig klar til 1. klasses underholdning, når vi sammen skal ud på en spændende rejse i Storms Pakhus! D. 8. februar i vinterferie indtager de geniale kræfter i Kosmonauterne scenen i Pakhuset, og leverer et hæsblæsende show med elementer fra hele verden!

Sammen med børnene skaber Kosmonauterne en rejsefortælling ud fra børnenes ferieminder. De bruger f.eks. Amandas tur til Harzen hvor fordækket punkterede, og digter videre på historien ud fra Bertrams tur i den store vandrutchebane i Lalandia, og hjemturen bliver i Kano fordi Cecilie var på kanotur i Sverige.

Gennem hele historien er børnene med på scenen, og bidrager sammen med impro-skuespillerne til at skabe en sjov og god historie. Hele to Kosmonauter kommer på besøg med kufferten fuld af parykker og jakker, som børnene ifører sig undervejs.

Læs mere om alle aktiviteterne i vinterferien her: Vinterferie i Pakhuset

Vi glæder os til at tilbringe en dejlig vinterferie i jeres selskab!

Kl. 11.00 – 12.00

Facebook

09/02

Veras Marked

Gå ikke glip af Odense vildeste indendørs tøjmarked, når Veras igen vender snuden tilbage i 2020 i Storms Pakhus hver måned.

Join Veras #veravolutioni kampen om at mindske tøjspild. Shop sprødt brugt kluns til gavn for miljøet fra over 50 private stande – eller tjen selv kassen med en stand, hvor du endda kan leje bord, tøjstativ og bøjler af Veras. Læs mere nedenfor

Køb din stand her: https://verasvintage.dk/market/odense/

Kommende markeder:
9. februar Veras Market i Storms Pakhus 2020– ledige stande
8. marts Veras Market i Storms Pakhus 2020– stand i salg via nyhedsbrev
5. april Veras Market i Storms Pakhus 2020– stande i salg via nyhedsbrev

Sign up til nyhedsbrevet og få direkte besked 24 timer før alle andre i indbakken, når de populære stande bliver sat i salg: https://bit.ly/2TQ0k4Q

Til Veras Market kan du:

 • Sælg max ud og loppe-hyg med din egen stand samt lej tøjstativ og bøjler af Veras ➡verasvintage.dk/market/odense
  Shop vintagefund og genbrugskup i Veras stand – 1. stk 40,- // 5 stk. for 100,-
 • Byt dit tøj til nyt ➡ verasvintage.dk/point
 • Hapse genbrugsskatte fra over 50 private standholdere
 • Hæng ud med dit crew til sprød lyd og lækker mad og drikke

 

Vi glæder os helt vildt til at se jeres flotte hoveder til søndagsloppefest i Storms Pakhus!

Kl. 11.00 – 16.00

Facebook

09/02

The Muddy Cup

Vi parkerer de sommerglatte aerobikes i stuen, hvor de hører til hen over vinteren, og inviterer til udendørs dakke-dak cykling og endnu mere kaffe, snak og cykling: Det bliver vådt, klamt og mudret.

ll The Muddy Cup ll
Hen over de kolde måneder – oktober 2019 til og med marts 2020 – inviterer vi til vores turnering – The Muddy Cup – hvor vi udmåler cykler, watt-tal og tester formen hen over vinteren. Vi kører som udgangspunkt på udvalgte søndage og så vidt muligt hver 2. søndag.

I fælles flok triller vi ud til en rundstrækning, hvor vi vil åbne op for gassen og sætte cykelløbet frit. Antallet af omgange er bestemt alt efter om man er Gruppo (3 omgange) eller Gruppetto (2 omgange), hvilket man selv beslutter på dagen, når man har haft en seriøs snak med sine ben.

Eneste krav for at deltage er, at du kører med en cykelhjelm, opfører dig anstændigt på en cykel, i trafikken og kører på en voldsomt fed cykel: om det er MTB, CX eller Gravel er vi fløjtene ligeglade med. Men forvent at der bliver kørt på cykel, som blev du berøvet på højlys dag, hvorfor det ene kan være bedre end det andet.

Stage Five: 9/2/20
Stage Six: 23/2/20
Stage Seven: 8/3/20
Stage Eight: 23/3/20 (OBS: Betalingsgebyr kan forekomme)

ll Pointsystemet og præmier ll
Da det er en ‘rigtig’ turnering med ‘rigtige’ præmier og ‘rigtige’ mennesker på ‘rigtige’ cykler – det til trods for gratis deltagelse – har vi selvfølgelig også udvikle et skudsikkert pointsystemet:

Der er 1 point for hver omgang man fuldfører. Dertil er der henholdsvis 10 point til 1. rytter, 8 point til 2. rytter og 5 point til 3. rytter over stregen efter 3 omgange.

Indehaveren af 1. pladsen i det samlede klassement vil kunne iføre sig den blå førertrøje fra FUSION.

ll Vejkaptajn ll
Vi har i Storms Cycling Club en flok skarpe vejkaptajner, der på dagen vil agere vejkaptajner til og fra rundstrækningerne.

ll Følgebil ll
Der er følgebil, der på dagen vil køre direkte til løbets start/mål-linje. Der kan opbevares udstyr i bilen – dog skal man bære ekstra slanger og lappegrej på sig til og fra rundstrækningen, hvis uheldet skulle være ude.

ll Race Director ll
Hver afdeling bliver afviklet af en løbsansvarlig: Race Director.

Som altid mødes vi på Storms Pakhus– Danmarks fedeste klubhus – til en varm kop lycrakaffe fra Nelle’sklokken 09.30, hvorefter vi gennemgår den aktuelle stilling, reglerne og ruten. Vi kører fra Pakhuset klokken 10.00 og forventer at være retur senest 13.00 til opfølgning på dagens udskejelser.

Facebook

10/02

Det lille snefnugværksted

Så er det tid til at være fiks på fingrene, når der skal laves fine snefnug af perleplader i pakhuset! ❄

Vi har selvfølgelig sørget for flere tusinde perler i en masse vinterfarver! Så der er rig mulighed for at lave snefnug i alle afskygninger og få lidt hjemmelavet pynt til køleskabet.
Her er der plads til alle – store som små.

Hvis ikke snefnug matcher humøret på dagen, så slipper i naturligvis bare fantasien løs. Vi sørger for at stryge de fine perleplader, så I kan få dem med hjem.

Det hele foregår i Hal 1, foran den dejlig varme pejs og workshoppen er selvfølgelig gratis!

Efter en masse perlerier og når I har fået stillet den kreative sult, er der naturligvis mulighed for at gå på opdagelse i de mange madboder.

Hvis du ikke når at lave et smukt snefnug første gang, så frygt ej, workshoppen kører hele 3 datoer.

Læs mere om alle aktiviteterne i vinterferien her: Vinterferie i Pakhuset

Vi glæder os til at se jer og jeres flotte kreationer!

 

Kl. 11.00 – 15.00

Facebook

11/02

Dekorér dit eget stearinlys

Så bliver det endnu en gang kreativt og kunstnerisk, når vi denne gang inviterer til stearinlysworkshop!

Pakhuset og Corra Designspreder lys i den mørke vintertid! For 11. februar kan I nemlig dekorere jeres helt egne stearinlys! Her kan I vælge stearinlys i forskellige former og dekorere det lige som I ønsker! Her er både ensfarvede, flerfarvede og mønstrede voksplader, som I kan skære ud og sætte på jeres lys.

Corra Design kommer forbi med en masse lys og guider alle deltagere, så I kan lave jeres helt eget unikke lys, som I selvfølgelig får med hjem.

Der bruges skarpe redskaber i workshoppen, det anbefales derfor, at mindre børn får hjælp af en voksen.

OBS: der er 12 pladser ad gangen, da der skal være tid til at få hjælp. Vi opfordrer derfor til at have tålmodighed.

Workshoppen foregår i Hal 1. Alle materialer er inkluderet og workshoppen er selvfølgelig helt gratis.

Læs mere om alle aktiviteterne i vinterferien her: Vinterferie i Pakhuset

Vi glæder os til at se jeres kreative lyse ideer.

Kl. 11.00 – 15.00

Facebook

11/02

Musikquiz i Storms Pakhus

🎶Musik er et verdenssprog (ja, vi er blevet filosofiske) og nu skal vi quizze i det! 🎷

 

⭐OBS! HUSK TILMELDING! ⭐

Tilmelding sker via billetlink, og der er tale om en holdbillet.

Det vil sige ÉN billet pr. HOLD (ikke pr. deltager). Vi dyster som altid med max. 4 deltagere på et hold,  og det er stadig ganske gratis at deltage, det er blot så man har dokumentation for sin tilmelding.

Så altså:

– ÉN billet pr. hold

– Kom senest kl. 18:50 og vis jeres billet ved Vakse Viggo baren

– Hold fast i den gode quizkarma – I gør det til en fest, at holde quiz!

————————————————————————————–

 

Vores helt egen quizmaster Michael Sørensen har lavet en quiz med udgangspunkt i musikken fra de sidste 50 år. Der er musik i stort set alle genrer indenfor dette musikalske univers. Der vil være masser af musik, hyggelig stemning og udfordrende grublerier 😉

Vi dyster i hold med max. 4 personer, og vi gør det på paratviden uden brug af telefoner eller andre hjælpemidler.

Der er fine præmier til de tre dygtigste hold og masser af gode vibes til resten..

Tilmeld dit hold og forkæl dig selv i lækre omgivelser med musik, som du har glemt, at du kendte.

Vi glæder os – og må det bedste hold vinde! 🤩💪

Kl. 19.00 – 22.00

Facebook

12/02

Det lille snefnugværksted

Så er det tid til at være fiks på fingrene, når der skal laves fine snefnug af perleplader i pakhuset! ❄

Vi har selvfølgelig sørget for flere tusinde perler i en masse vinterfarver! Så der er rig mulighed for at lave snefnug i alle afskygninger og få lidt hjemmelavet pynt til køleskabet.
Her er der plads til alle – store som små.

Hvis ikke snefnug matcher humøret på dagen, så slipper i naturligvis bare fantasien løs. Vi sørger for at stryge de fine perleplader, så I kan få dem med hjem.

Det hele foregår i Hal 1, foran den dejlig varme pejs og workshoppen er selvfølgelig gratis!

Efter en masse perlerier og når I har fået stillet den kreative sult, er der naturligvis mulighed for at gå på opdagelse i de mange madboder.

Hvis du ikke når at lave et smukt snefnug første gang, så frygt ej, workshoppen kører hele 3 datoer.

Læs mere om alle aktiviteterne i vinterferien her: Vinterferie i Pakhuset

Vi glæder os til at se jer og jeres flotte kreationer!

Kl. 11.00 – 15.00

Facebook

12/02

Fællessang: Danske 80’er klassikere

Vi er klar en endnu en omgang fantastisk fællessang. 80erne er ikonisk i dansk musiksammenhæng, så Storms Pakhus slår dørene op og vi stråler med på alt fra Dodo And The Dodos til Gnags!

Dagens tema: Danske 80er klassikere🎶

Så smør sangstemmen og skrål med på de uforglemmelige klassikere!

Vi skal værne om den danske sangkultur og synge sammen. Alle stemmer i og der vil også være små øvelser i at turde give slip og give mere af sig selv i fællesskabet.

– Ved og omkring scenen i Hal 1
– Ingen tilmelding
– Alle er velkomne uanset erfaring, alder og forudsætninger
– Fælleskab og hygge i højsædet
– Naturligvis ganske gratis

Vi ses til en omgang uformel fællessang!

Kl. 20.00 – 21.30

Facebook

13/02

Det lille snefnugværksted

Så er det tid til at være fiks på fingrene, når der skal laves fine snefnug af perleplader i pakhuset! ❄

Vi har selvfølgelig sørget for flere tusinde perler i en masse vinterfarver! Så der er rig mulighed for at lave snefnug i alle afskygninger og få lidt hjemmelavet pynt til køleskabet.
Her er der plads til alle – store som små.

Hvis ikke snefnug matcher humøret på dagen, så slipper i naturligvis bare fantasien løs. Vi sørger for at stryge de fine perleplader, så I kan få dem med hjem.

Det hele foregår i Hal 1, foran den dejlig varme pejs og workshoppen er selvfølgelig gratis!

Efter en masse perlerier og når I har fået stillet den kreative sult, er der naturligvis mulighed for at gå på opdagelse i de mange madboder.

Hvis du ikke når at lave et smukt snefnug første gang, så frygt ej, workshoppen kører hele 3 datoer.

Læs mere om alle aktiviteterne i vinterferien her: Vinterferie i Pakhuset

Vi glæder os til at se jer og jeres flotte kreationer!

Kl. 11.00 – 15.00

Facebook

14/02

Lav din egen isskulptur

Så bliver det sørme iskoldt og mega blæret! – for nu får du mulighed for at lave din helt egen isskulptur!

Er du klar på at hugge og hamre løs i en isblok og samtidig finde din kunstneriske side frem, så opfordrer vi dig bestemt til at kombinere disse evner, og deltage i vores isskulpturworkshop i vinterferien!

Alle deltagere får udleveret en isblok, handsker og redskaber til at hugge en flot skulptur. Undervejs er der naturligvis hjælp og vejledning fra en yderst erfaren billedhugger.

Der er plads til børn og barnlige sjæle i alle aldre – dog skal børn fra 4-10 år deltage sammen med en voksen. Der er ingen øvre aldersgrænse.

Det er selvfølgelig muligt at få sin isblok med hjem bagefter – hvis denaltså ikke når at smelte.

Workshoppen foregår udenfor på Pakhuspladsen, så sørg for at tage varmt tøj på. Efterfølgende kan I selvfølgelig komme ind og få dejlig mad og noget varmt at drikke til at varme de frosne fingre.

Isblokkene er selvfølgelig fremstillet helt CO2 neutralt, så ingen isbjørne vil lide overlast som følge af workshoppen.

Læs mere om alle aktiviteterne i vinterferien her: Vinterferie i Pakhuset

Vi glæder os til at se jer til en iskold workshop!

Kl. 11.00 – 14.00

Facebook

14/02

Storms Resident DJs

Husets egne DJs spiller behagelig loungemusik.

Kl. 19.00 – 23.00

Facebook

15/02

Trylleshow & Workshop m. Lars

Abrakadabra! Simsalabim! Expelliarmus! Trylle-rylle… osv. I vinterferien står der moderne trolddomskunst på menuen, når Tryllekunstneren Lars U indtager Pakhuset d. 15. februar!

Han leverer et fortryllende show og en magisk workshop for børn i alle aldre – med mere end 25 år i tryllebranchen ka’ du roligt forvente lidt kispus mellem fantasi, forstand og magi.

Børn og forældre inviteres indenfor til en eksklusiv trylleworkshop, hvor børnene lærer en masse gode trylletricks. Det hele foregår naturligvis under mesteren Lars U’s kyndige vejledning.

– Tryl f.eks. 3 reb til ét langt. Forudsig hvilken perle publikum vil vælge eller hvad med liiige at ku’ trylle et par kroner frem af øret?

– De børn der har mod på det, kan efter workshoppen få lov at vise forældre og hinanden hvad de har lært i deres eget trylleshow.
– Showet varer ca. 40 minutter og er fyldt med humor og magi.

Læs mere om alle aktiviteterne i vinterferien her: Vinterferie i Pakhuset

Vi glæder os til at tilbringe en dejligt vinter i jeres selskab!

Kl. 11.00 – 12.30

Facebook

16/02

Lav din egen isskulptur

Så bliver det sørme iskoldt og mega blæret! – for nu får du mulighed for at lave din helt egen isskulptur!

Er du klar på at hugge og hamre løs i en isblok og samtidig finde din kunstneriske side frem, så opfordrer vi dig bestemt til at kombinere disse evner, og deltage i vores isskulpturworkshop i vinterferien!

Alle deltagere får udleveret en isblok, handsker og redskaber til at hugge en flot skulptur. Undervejs er der naturligvis hjælp og vejledning fra en yderst erfaren billedhugger.

Der er plads til børn og barnlige sjæle i alle aldre – dog skal børn fra 4-10 år deltage sammen med en voksen. Der er ingen øvre aldersgrænse.

Det er selvfølgelig muligt at få sin isblok med hjem bagefter – hvis denaltså ikke når at smelte.

Workshoppen foregår udenfor på Pakhuspladsen, så sørg for at tage varmt tøj på. Efterfølgende kan I selvfølgelig komme ind og få dejlig mad og noget varmt at drikke til at varme de frosne fingre.

Isblokkene er selvfølgelig fremstillet helt CO2 neutralt, så ingen isbjørne vil lide overlast som følge af workshoppen.

Læs mere om alle aktiviteterne i vinterferien her: Vinterferie i Pakhuset

Vi glæder os til at se jer til en iskold workshop!

 

Kl. 11.00 – 14.00

Facebook

17/02

Banko

I 2020 bliver kalenderen spækket med Banko i Pakhuset!

Det gælder om at være på mærkerne, når vores vært, Kristian Fjord, smider om sig med ‘Gamle Ole’, ‘Dronning Ingrid’ og ‘To Tykke Damer’. 😉For i 2020 giver vi Banko-pedalen ekstra gas!

Vi spiller som altid i Hal 1, pladserne går efter først-til-mølle-princippet og vi begynder at dele pladerne ud en time før spillet begynder. Vi deler pladerne ud ved pladserne.

Vi kører 3 spil, hvor man hver gang kan vinde ved 1 række, 2 rækker og fuld plade. Der vil også være lækre sidegevinster, så vælg din sidemand med omhu! 🏆

Vi sørger for fede præmier, hvis I sørger for at træne jeres banko-råb! Det er som altid gratis at være med.

Vi glæder os til at se jer til masser af bankospil i Pakhuset!

 

Kl. 19.00-21.00

Facebook

18/02

Quiz i Almen Viden

Den klassiske quiz er blevet uundgåelig i Pakhuset! Så saml dine quiz-buddies og kom ned og få testet din viden i diverse kategorier, når vi dyster på paratviden – helt uden hjælpemidler.

 

OBS: Husk tilmelding

Tilmelding sker via billetlink:

https://billetfix.dk/da/e/quiz-i-almen-viden-16/

 

Der er tale om en holdbillet.

Det vil sige ÉN billet pr. HOLD (ikke pr. deltager). Vi dyster som altid med max. 4 deltagere på et hold, og det er stadig ganske gratis at deltage, det er blot så man har dokumentation for sin tilmelding.

– ÉN billet pr. hold

– Kom senest kl. 18:50 og vis jeres billet ved Vakse Viggo baren

– Hold fast i den gode quizkarma – I gør det til en fest, at holde quiz!

 

Elsker du at spille Trivial Pursuit, er du lidt af en Bezzerwisser, eller kan du blot godt lide at quizze i almen viden? Så er det tirsdag d. 4. februar du skal stille op med dit hold til quiz i Storms Pakhus.

Kl. 19.00 – 22.00

Facebook

21/02

Storms Resident DJs

Husets egne DJs spiller behagelig loungemusik.

Kl. 19.00 – 23.00

Facebook

22/02

Den Store Fastelavnsfest

Skal du klædes ud som kat, heks, dinosaur eller måske en kartoffel? Uanset din udklædning er du velkommen til kæmpe fastelavnsfest i Storms Pakhus!

Traditionen tro skal der slås katten af tønden! Dog har vi i stedet for katten, fyldt masser af slik i tønderne. Tøndeslagning er kun for børn! Men de voksne får lov om aftenen til Fastelavnsfejring for de voksne!.

Vi kårer selvfølgelig både kattekonge, kattedronning og den bedste udklædning og der vil være fine præmier til vinderne!

 

FASTELAVNSPROGRAM

 • Fastelavnsris og masker m. Frk. Følleslev // kl.11.00-15.00
  Kom og lav en flot maske med glimmer og pailletter, så du klar til at være en maskeret tøndeslager. Du kan også pynte et fastelavnsris, som du selvfølgelig kan tage med hjem bagefter.
 • Gratis fastelavnsboller med pynt til børnene// kl.11.00-15.00
  Vorfor Vafler uddeler lækre hjemmelavede fastelavnsboller til de første 100 børn fra kl.11.00, hvor børnene har mulighed for at få fin pynt på toppen. Det er først til mølle, men hvis I ikke når at få fat i en fastelavnsbolle, kan de også købes hos Nelle’s sammen med en kop varm kakao til kun 45 kr!
 • Snørebåndsspisning // kl.13.00
  Så skal der gumles, når det gælder om at tygge metervis af slik snørebånd
 • Stopdans // kl.13.30
  Er du klar til at danse til du segner og til musikken stopper?
 • Katten skal slås af tønden! // kl.14.00
  Er I klar til at smadre tønden og få fingrene i slikposerne! Så der skal der kæmpes til allersidste bræt, når vi skal slå katten af tønden og kåre Pakhusets kattekonge og –dronning.
  Der vil både være en tønde til børn op til 6 år og en til børn fra 7-12 år. For at være med skal du bare møde op ved scenen i hal 1!
 • Kåring af bedste udklædning // kl.14.30
  Vi håber du er troppet op i dit fedeste kostume, for sidst men ikke mindst skal vi have kåret dagens bedste udklædning! Vores dejlige dommere kårer ’mest opfindsomme’ og ’mest gennemførte’ udklædning.

Kl. 11.00 – 15.00

Facebook

22/02

Fastelavnsfejring for de voksne!

Savner du de gode gamle fastelavnsfester fra da du var barn? Med gennemført udklædning, sjove konkurrencer og hektisk tøndeslagning? Det gør vi også! Så derfor inviterer Storms Pakhus til en kæmpe fastelavnsfest kun for voksne, helt lige som den fra barndommen, med spas og løjer og nu også med våde varer!

Så slå jer løs med fantasifulde kostumer og højt humør! Så sørger vi for sjov og ballade!

De voksne skal heller ikke snydes for fastelavnsboller, derfor vil der være en gratis fastelavnsbolle til de første 100 udklædte gæster!

Der skal selvfølgelig ikke mangle en eneste ting, så i dagens festlige anledning tilbydes 3-timers fri bar hos Vakse Viggo i Odense Pilsner, Classic, Happy Joe cider, alkoholfri øl, husetsrød-, hvid- og rosévin og sodavand til kun 249 kr.!! Fra kl.20.00-23.00.

Køb fri bar via billetlinket nedenfor – vis billetten ved scenen i Hal 1 og få udleveret dit armbånd.
Billetlink: https://billetfix.dk/da/e/fastelavnsfejring-for-voksne/

OBS: Der er begrænset antal billetter – så skynd dig!

Vi har naturligvis også kreeret en farverig fastelavnscocktail, som er at finde i COCK’en. Derudover vil vores udklædte DJ naturligvis sørge for fed stemning hele aftenen! 🎶

Tøndeslagning, konkurrencer og kåringer finder sted i Hal 1 og vores dejlige banko-vært, Fjord påtager sig denne aften også ansvaret for at styre underholdningen og slagets gang. Der vil som altid være herlige præmier til vinderne!

Det fantastiske fastelavnsprogram:

 • 20.00 // Kom og hent dit armbånd til fri bar ved scenen i Hal 1.
 • 20.00 // Skynd dig at få en gratis fastelavnsbolle! De 100 første og hurtigste gæster kan få fat i en gratis fastelavnsbolle. Det foregår ved scenen i Hal 1.
 • 20.30 // Tøndeslagning med ”godter” til de voksne
 • 21.30 // Ballondans – Kan du danse funky mens du sprænger de andres balloner?
 • 22.00 // Snørebåndsspisning – Hvem er bedst når det gælder om at gumle slik snørebånd hurtigst?
 • 22.30 // Kåring af bedste udklædning i 3 kategorier: ’mest originale’, ’mest gennemførte’ og ’mest bizarre’

Kl. 20.00 – 23.00

Facebook

23/02

Søndag med Jazz i Pakhuset

Kom forbi Storms Pakhus, og oplev blød og lækker live-jazz fra Casper Christensen Trio, som på udvalgte søndage spiller Pakhuset op med lækre toner. I de varme måneder spiller bandet ude på pladsen, og i de kolde måneder rykker de indendørs.

Du kan samtidig gå på opdagelse i husets mange madboder og nyde din søndagsfrokost, mens der flyder stemningsfuld jazz i baggrunden.

Kl. 11.30 – 14.30

Facebook

23/02

The Muddy Cup

Vi parkerer de sommerglatte aerobikes i stuen, hvor de hører til hen over vinteren, og inviterer til udendørs dakke-dak cykling og endnu mere kaffe, snak og cykling: Det bliver vådt, klamt og mudret.

ll The Muddy Cup ll
Hen over de kolde måneder – oktober 2019 til og med marts 2020 – inviterer vi til vores turnering – The Muddy Cup – hvor vi udmåler cykler, watt-tal og tester formen hen over vinteren. Vi kører som udgangspunkt på udvalgte søndage og så vidt muligt hver 2. søndag.

I fælles flok triller vi ud til en rundstrækning, hvor vi vil åbne op for gassen og sætte cykelløbet frit. Antallet af omgange er bestemt alt efter om man er Gruppo (3 omgange) eller Gruppetto (2 omgange), hvilket man selv beslutter på dagen, når man har haft en seriøs snak med sine ben.

Eneste krav for at deltage er, at du kører med en cykelhjelm, opfører dig anstændigt på en cykel, i trafikken og kører på en voldsomt fed cykel: om det er MTB, CX eller Gravel er vi fløjtene ligeglade med. Men forvent at der bliver kørt på cykel, som blev du berøvet på højlys dag, hvorfor det ene kan være bedre end det andet.

Stage Five: 9/2/20
Stage Six: 23/2/20
Stage Seven: 8/3/20
Stage Eight: 23/3/20 (OBS: Betalingsgebyr kan forekomme)

ll Pointsystemet og præmier ll
Da det er en ‘rigtig’ turnering med ‘rigtige’ præmier og ‘rigtige’ mennesker på ‘rigtige’ cykler – det til trods for gratis deltagelse – har vi selvfølgelig også udvikle et skudsikkert pointsystemet:

Der er 1 point for hver omgang man fuldfører. Dertil er der henholdsvis 10 point til 1. rytter, 8 point til 2. rytter og 5 point til 3. rytter over stregen efter 3 omgange.

Indehaveren af 1. pladsen i det samlede klassement vil kunne iføre sig den blå førertrøje fra FUSION.

ll Vejkaptajn ll
Vi har i Storms Cycling Club en flok skarpe vejkaptajner, der på dagen vil agere vejkaptajner til og fra rundstrækningerne.

ll Følgebil ll
Der er følgebil, der på dagen vil køre direkte til løbets start/mål-linje. Der kan opbevares udstyr i bilen – dog skal man bære ekstra slanger og lappegrej på sig til og fra rundstrækningen, hvis uheldet skulle være ude.

ll Race Director ll
Hver afdeling bliver afviklet af en løbsansvarlig: Race Director.

Som altid mødes vi på Storms Pakhus– Danmarks fedeste klubhus – til en varm kop lycrakaffe fra Nelle’s klokken 09.30, hvorefter vi gennemgår den aktuelle stilling, reglerne og ruten. Vi kører fra Pakhuset klokken 10.00 og forventer at være retur senest 13.00 til opfølgning på dagens udskejelser.

Kl. 09.30 – 13.00

Facebook

25/02

Quiz i Film, TV & Serier

DVD, VHS, Betamax, LaserDisc eller Netflix? – lige meget dit format, så skal vi quizze ud i det uendelige univers!

Den klassiske quiz er blevet uundgåelig i Pakhuset! Så saml dine quiz-buddies og kom ned og få testet din viden i diverse kategorier, når vi dyster på paratviden – helt uden hjælpemidler.

Det er igen Quizmaster Michael, som byder op til quiz i paratviden indenfor alle tænkelige emner. Vi garanterer for både god stemning og udfordrende grublerier.

 

⭐OBS! HUSK TILMELDING! ⭐

Tilmelding sker via billetlink, og der er tale om en holdbillet:

https://billetfix.dk/da/e/quiz-i-film-tv-serier-1/

 

Det vil sige ÉN billet pr. HOLD (ikke pr. deltager). Vi dyster som altid med max. 4 deltagere på et hold, og det er stadig ganske gratis at deltage, det er blot så man har dokumentation for sin tilmelding.

– ÉN billet pr. hold

– Kom senest kl. 18:50 og vis jeres billet ved Vakse Viggo baren

– Hold fast i den gode quizkarma – I gør det til en fest, at holde quiz!

 

Vi dyster i hold med max. 4 personer, og vi gør det på paratviden uden brug af telefoner eller andre hjælpemidler.

Der vil selvfølgelig være flotte præmier til de 3 bedste hold!

Må det bedste hold vinde!

Kl. 19.00 – 22.00

Facebook

28/02

Storms Resident DJs

Husets egne DJs spiller behagelig loungemusik.

Kl. 19.00 – 23.00

Facebook

29/02

Storms After Dark: DJ Frank’e & Kent Juncker

Det er når mørket falder på, at magien vil opstå…

Lyt og dans med til smidige toner, når de lokale DJs Kent Juncker & DJ Frank’e indtager pulten i Pakhuset! Det bliver et glædeligt gensyn med de to kendte DJs fra 00’ernes Odense, når de mixer på livet løs ved pulten på udvalgte lørdage.

Musikken tilpasses de enkelte aftener og bliver en blanding af disco og house, krydret med store club-klassikere og nyere tracks.

Vi skaber en fed bar- og club stemning, og serverer selvfølgelig flotte drinks og kolde øl, så din aften bliver helt perfekt. Alle er velkomne til at deltage i festen – uanset om i har booket en bordpakke eller ej.

 

Om DJ Frank’e:
DJ Frank’e startede sin karriere i 1987. Gennem 00’erne var han indehaver og DJ på Odenses førende natklub. Han er stadig aktiv og har et bredt repertoire. Musikstilen er en blanding af nyt, gammelt og fra mange genre. Frank’e har spillet i udlandet og i det meste af Danmark – og også på lokale spillesteder som BarRar, Tinderbox, Slagteriet og Franck A.

 

Om Kent Juncker:
Kent Juncker har været DJ siden 1990. De seneste år har han specialiseret sig i House og Club. Derudover er det blevet til utallige jobs hvor kvalitets-numre indenfor pop og klassikere har været i centrum. For 13 år siden vandt han DK´s største DJ konkurrence og fik derved mulighed for at komme til udlandet og spille. For bare at nævne nogle få steder, har han spillet på Ibiza og i Bangkok samt Milano. Derudover har han også spillet på flere kendte Odense-steder, såsom Skt. Gertruds, Retro og Franck A.

Datoer:
▪Lørdag d. 29. februar kl. 21.30 – 01 // Kent Juncker
▪Lørdag d. 28. marts kl. 21.30 – 01 // DJ Frank’e
▪Lørdag d. 25. april kl. 21.30 – 01 // DJ Frank’e & Kent Juncker

 

Facebook