Smagning i Pakhuset

Skal sanserne forkæles med en spændende oplevelse? I Pakhuset tilbyder vi forskellige smagninger med et væld af muligheder, hvor I kan hygge med en fælles, lærerig oplevelse. Saml venner eller kollegaer og smag jer igennem et stort udvalg af spændende dråber, uanset om I er nybegyndere eller erfarne smagningsentusiaster.

Vi skræddersyr smagningerne efter jeres ønsker og behov. Kontakt os gerne på:hello@stormspakhus.dk

VINSMAGNING

Til en vinsmagning i Pakhuset får I mulighed for at slynge vin rundt i glasset, mens Pakhusets vinkyndige guider jer i gennem druer, vinhuse og smagsnuancer. Pakhuset tilbyder bl.a. et stort udvalg af bæredygtige vine. Det er naturligvis også muligt at smage andre vine end dem på vores vinkort.

Vinsmagningen tilpasses jeres præferencer og ønsker, uanset hvilke vintyper I foretrækker, eksempelvis mousserende vine, hedvine eller udelukkende en rosésmagning. I kan tage en vinrejse rundt i verden eller smage et udvalg af vine fra Bourgogne eller andre kendte vinregioner.

Smag mellem 6-8 vine med priser fra 400,- pr. person afhængigt af hvilke vine I ønsker. Der skal bookes til minimum 4 personer og smagningen varer ca. 2 timer. Booking og ønsker til smagning skal meldes senest 14 dage før, så Pakhusets vinkyndige kan tilpasse smagningen.

BOOK NU

GINSMAGNING

Smag og duft ginnens komplekse nuancer, mens Pakhusets ginansvarlige guider jer gennem smagningen. Med en ginsmagning i Pakhuset er der et væld af muligheder for at smage og afprøve gin med forskellige tonics og i cocktails. I Pakhuset har vi altid minimum 40 forskellige gin og et bredt udvalg af tonics, som Pakhusets ginansvarlige udvælger til jeres smagning. Smagningen inkluderer også en gincocktail lavet med friske ingredienser. I får desuden lov til at smage Storms Pakhus’ egen økologiske gin, som er produceret på Sydfyn.

Lille pakke: 3 x 3 cl. med udvalgte tonics. Prisen er 269,- pr. person.

Stor pakke: 5 x 3 cl. med udvalgte tonics. Prisen er 419,- pr. person.

Smagningen varer ca. 2 timer alt efter hvor mange deltagere I er. Smagningen skal bookes senest 14 dage i forvejen og til minimum 4 personer.

BOOK NU

ØLSMAGNING

Har I hang til gode øl, hvad enten det er mørke eller lyse, bitre eller søde? Så prøv en ølsmagning i Storms Pakhus med et smagsbræt med 4 udvalgte varianter blandt vores 32 forskellige øl fra fad. Størstedelen  af vores øl fra Ølbaren kommer fra forskellige mikrobryggerier bl.a. Kissmeyer, Anarkist, Ugly Duck, Braw fra Nørrebro Bryghus og Something Stupid Brewing. Pakhusets øl specialister forklarer løbende om øllene og bryghuse og efterfølgende får I et helt glas med jeres favorit øl fra smagningen.

Smagningen foregår ved bordene ved Ølbaren på fredage og lørdage indtil kl.16.30 – Ønsker I en smagning uden for dette tidsrum, kan I kontakte os for andre muligheder.

I får 4 x 15 cl. øl fra fad efter eget valg fra ølbaren, samt et helt glas af jeres favorit øl fra smagningen for kun 175,- pr. person. Smagningen varer 1-2 timer alt efter hvor mange deltagere I er. En smagning skal bookes til minimum 4 personer og booking skal ske senest 14 dage før.

BOOK NU