SMAGNINGER I PAKHUSET

Skal sanserne forkæles? I Pakhuset tilbyder vi forskellige smagninger – hyggelige og lærerige oplevelser. Saml venner eller kollegaer og smag jer igennem et stort udvalg af spændende dråber. Det er både for nybegyndere og erfarne smagningsentusiaster. Vi skræddersyr nemlig smagningerne efter ønske og behov. NB: Smagninger skal bookes med 2 ugers varsel.

vin

Vinsmagning

Til en vinsmagning i Pakhuset får I mulighed for at slynge vin rundt i glasset, mens vores vinkyndige guider jer i druer, vinhuse og smagsnuancer.

Tag på en rejse rundt i verden. Udvælg en enkelt eller flere kendte vinregioner. Eller måske en smagning udelukkende med rosé eller mousserende vine. Mulighederne er mange. 

Smag seks til otte vine med priser fra 400,- pr. person afhængigt af vin. Der skal minimum bookes til fire personer. En smagningen varer ca. to timer. Booking og ønsker til smagning skal meldes senest 14 dage før, så Pakhusets vinkyndige kan tilpasse smagningen.

Ginsmagning

Oplev ginnens komplekse nuancer, mens Pakhusets ginansvarlige guider jer gennem smagningen. Vi har altid minimum 20 forskellige gin og et bredt udvalg af tonics.

Lille pakke: 3x3 cl. m. udvalgte tonics: 269,- pr. person.
Stor pakke: 5x3 cl. m. udvalgte tonics. 419,- pr. person.

Smagningen inkluderer også en cocktail med friske ingredienser samt en smagning af vores egen økologiske gin, som er produceret på Sydfyn.

Smagningen varer ca. to timer og skal bookes til minimum fire personer. Smagningen skal bookes 14 dage i forvejen.

GinSmagning
oelsmagning

Ølsmagning

Prøv et smagsbræt med fire udvalgte øl. Vi har 32 forskellige øl fra fad – lyse, mørke, bitre og søde. Størstedelen fra mikrobryggerier som Kissmeyer, Anarkist, Ugly Duck, Braw fra Nørrebro Bryghus og Something Stupid Brewing. 

Vores specialister forklarer løbende om øllene samt bryghuse. Og så får I desuden et helt glas med jeres favorit fra smagningen efterfølgende. 

Smagningen foregår ved bordene ved Ølbaren på fredage og lørdage frem til kl. 16.30. Kontakt os ved ønske om en smagning uden for dette tidsrum.

I får 4 x 15 cl. øl fra fad efter eget valg samt et helt glas af jeres favorit øl fra smagningen for 175,- pr. person.

Smagningen varer mellem en og to timer alt efter hvor mange deltagere I er. Smagning skal bookes til minimum fire personer og 14 dage i forvejen.

BOOK DIN
SMAGNING HER

Udfyld formularen med ønsker, antal gæster og dato – vi sidder klar til at modtage din forespørgsel. Du kan også smide os en e-mail eller giv os et kald. Vi kan træffes på telefon mandag til fredag kl. 10 - 16.