SMAGNINGER I PAKHUSET

Skal sanserne forkæles? I Pakhuset tilbyder vi forskellige smagninger – hyggelige og lærerige oplevelser. Saml venner eller kollegaer og smag jer igennem et stort udvalg af spændende dråber. Det er både for nybegyndere og erfarne smagningsentusiaster. Vi skræddersyr nemlig smagningerne efter ønske og behov. NB: Smagninger skal bookes med 2 ugers varsel.

vin

Vinsmagning

Til en vinsmagning i Pakhuset får I mulighed for at slynge vin rundt i glasset, mens vores vinkyndige guider jer i druer, vinhuse og smagsnuancer.

Tag på en rejse rundt i verden. Udvælg en enkelt eller flere kendte vinregioner. Eller måske en smagning udelukkende med rosé eller mousserende vine. Mulighederne er mange. 

Smag seks til otte vine med priser fra 400,- pr. person afhængigt af vin. Der skal minimum bookes til 10 personer. En smagning varer ca. to timer. Booking og ønsker til smagning skal meldes senest 14 dage før, så Pakhusets vinkyndige kan tilpasse smagningen.

MINIMUM 10 PERSONER.

Ølsmagning

Prøv et smagsbræt med fire udvalgte øl. Vi har 32 forskellige øl fra fad – lyse, mørke, bitre og søde. Størstedelen fra mikrobryggerier som Kissmeyer, Anarkist, Ugly Duck, Braw fra Nørrebro Bryghus og Something Stupid Brewing.

Vores specialister forklarer løbende om øllene samt bryghuse. Og så får I desuden et helt glas med jeres favorit fra smagningen efterfølgende.

Smagningen foregår ved bordene ved Ølbaren på fredage og lørdage frem til kl. 16.30. Kontakt os ved ønske om en smagning uden for dette tidsrum.

I får 4 x 15 cl. øl fra fad efter eget valg samt et helt glas af jeres favorit øl fra smagningen for 250,- pr. person.

Smagningen varer mellem en og to timer alt efter hvor mange deltagere I er. Smagning skal bookes 14 dage i forvejen.

MINIMUM 10 PERSONER.

oelsmagning

BOOK DIN
SMAGNING HER

Udfyld formularen med ønsker, antal gæster og dato – vi sidder klar til at modtage din forespørgsel. Du kan også smide os en e-mail eller giv os et kald. Vi kan træffes på telefon mandag til fredag kl. 10 - 16. 

Booking af smagning