LEDIGE JOBS I PAKHUSET

I Pakhuset bliver du en del af et tæt fællesskab, hvor det sociale er i fokus. Vi arbejder i højt tepo i et dynamisk og sjovt univers, hvor der fer fokus på små som store oplevelser. Du skal være uduadvent, besidde et sprudlende humør og vigtigst af alt være klar på at give vores gæster en sublim oplevelse.

stormsjob1

Bartender / Service

Det er ikke et krav, at du har erfaring for at søge disse stillinger. Vigtigst er det, at du har gejst, er udadvendt, godt kan lide fest og farver og ikke er bange for at tage fat.

Søger du job som bartender, er erfaring indenfor special-øl, vin eller cocktails dog absolut til din fordel.

Som servicepersonale er det din opgave at sørge for at Pakhuset står helt skarpt. Opgaverne inkluderer klargøring, rengøring og almen gæsteservice.

Sæt gerne ord på hvilken stilling du søger og hvorfor, samt antal ugentlige timer du har mulighed for at arbejde.

Vi søger løbende nye medarbejdere til vores team og tilbyder fleksible arbejdstider med vagter á ca. 5-8 timers varighed.

Send din ansøgning til: ansoeg@stormspakhus.dk

stormsjob2

Eventafvikler

EVENTAFVIKLERE SØGES!

Kan du puste balloner op, holde styr på vildfarne bolde, gøre akut brug af gaffatape på fornuftig vis, overskue 17 ellevilde unger med sukker i blodet, varte op om kræsne kunstnere backstage og eventuelt lige smide en story op på Pakhusets instagram alt imens?

Arbejdsopgaverne varierer som vinden blæser, men det er faktisk ret ligetil. Du skal bare være minimun 18 år, være udadvendt og imødekommende.

Arbejdstiden ligger oftest i aftentimerne med stor variation i ferie, weekend og helligdage. En typisk vagt varer 4-5 timer, og det forventede antal ugentlige timer er ca. 4-12 timer.

Send din ansøgning til: rr@stormspakhus.dk