PRAKTISK INFO

Åbningstider

Storms Pakhus:

Søndag – torsdag: kl. 11 – kl. 23
Fredag – lørdag: kl. 11 – kl. 01

Pakhusets barer:

Søndag – torsdag: kl. 11 – kl. 23
Fredag – lørdag: kl. 11 – kl. 01

NB: lukketider kan variere med
forbehold for antal gæster.

Madboderne:

Mandag – torsdag: kl. 11 – kl. 21
Fredag – lørdag: kl. 11 – kl. 22
Søndag: kl. 11 – kl. 21

Betaling

I Storms Pakhus kan du betale med kort og kontanter ved alle vores betalingskasser. Du har også mulighed for at veksle dine kontanter til et “eventyrkort” i den bar, der hedder Fino Vino. Kortet kan bruges i alle barer og madboder. Et eventuelt restbeløb på kortet, får du naturligvis refunderet i den samme bar. Vær opmærksom på, at et gebyr kan forekomme hvis et større antal eventyret ønskes refunderet.

Gavekort

Står du og mangler den perfekte fødselsdagsgave eller julegave, så kan du købe et gavekort til Storms Pakhus. Du skal blot henvende dig i baren, Fino Vino, hvor vores venlige medarbejdere kan lave et gavekort på et valgfrit beløb. Gavekortet kan også købes her på hjemmesiden. Et gavekort til Storms Pakhus kan bruges i alle madboder og barer, og er gældende i 2 år fra købsdatoen. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontakter. Dog kan alle gavekort med eventuelle restbeløb altid refunderes på betalingskort mod et gebyr.

Konkurrencekort

Et konkurrencekort er et kort, du får, hvis du vinder et gavekort eller får et gavekort via et samarbejde udstedt af Storms Pakhus. Alle konkurrencekort kan ikke refunderes eller ombyttes til kontakter.

Parkering

Står du og mangler en parkeringsplads? Faktisk er der masser af parkeringsmuligheder tæt på Pakhuset. Så parker bilen, og tag et smut forbi vores mange street food-boder og kreative erhverv. Nedenfor kan du se hvilke parkeringsbetingelser du finder ved Pakhuset:

  1. Parkering ved betaling
  2. Fri parkering på afmærkede områder
  3. Tre timers gratis parkering
  4. Parkering ved betaling

Du kan også finde en parkeringsplads på odenserundt.dk

Cykelparkering

Du kan parkere din cykel på langsiden af Pakhuset på Lerchesgade og Ejlskovsgade. Du er også altid velkommen til at parkere hos VUC i tidsrummet 17.00 – 07.00.

parkering-12.december

Husorden

I Storms Pakhus har vi nogle få husordensregler, som vi håber alle vores gæster vil være med til at overholde, så Pakhuset bliver et dejligt sted for alle besøgende.

Må jeg tage min hund med i Storms Pakhus?
Det er desværre ikke tilladt at tage sin hund med indenfor i Pakhuset, medmindre det er en førerhund. På udendørsområdet på Pakhuspladsen, er det naturligvis tilladt at have hund med i snor.

Må jeg tage min egen mad og drikke med, og nyde den hos jer?
Der er rig mulighed for at få stillet både tørst og sult i Pakhusets mange barer og madboder, derfor er det ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke.

Må jeg ryge inde i Pakhuset?
Det er ikke tilladt at ryge indendørs. Til gengæld er der masser af siddepladser på pladsen foran Pakhuset og i containerne på langsiden, hvor du også finder askebægre.*

Må jeg købe alkohol, selvom jeg ikke er fyldt 18 år?
Du kan ikke købe alkohol, hvis du er under 18 år. I stedet kan du gå på opdagelse i barernes udvalg af juice, sodavand og mocktails.

Jeg er den type, der godt kan lide at cykle! Hvor kan jeg stille den?
Cykler kan parkeres langs hegnet ved indgangen udenfor Pakhuspladsen på Lerchesgade og Ejlskovsgade og mellem kl.17-07.00 ved VUC.

Hvem er fotografen?
Vi tager ofte billeder til de sociale medier. Er du ikke til den slags, bedes du gøre fotografen opmærksom på dette.

Presse

Vi står altid til rådighed, hvis du har lyst til at høre om Storms Pakhus, madboderne, de kreative erhverv, vores arrangementer eller hvorfor vi lige netop har valgt at lave et street food marked i hjertet af Odense. Kontakt husets presseansvarlige med henvendelser.

Mail: jms@stormspakhus.dk

Via linket herunder finder du billedmateriale fra Storms Pakhus til fri afbenyttelse. Du skal blot huske at kreditere fotografen, hvis du bruger nogle af billederne. Krediteringen finder du i billedfilens navn.

Glemte sager

Hvis du har været så uheldig at miste eller glemme noget i Pakhuset, bedes du venligst henvende dig i baren, der hedder Fino Vino og spørge om det er blevet indleveret.

Fandt du ikke svar
på dit spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på telefon mandag til fredag kl. 10 - 16.

frontpage2
frontpage4

Om Pakhuset

Oplev hvordan det hundrede år gamle Pakhus er forvandlet til et street food mekka med 18 madboder, 6 barer og 300 årlige events. I Storms Pakhus har vi samlet de største ildskæle fra Fyn - alle med en stor kærlighed for deres håndværk.