STORMS PAKHUS

Odenses Street Food Mekka

stormi

Mad, kultur & ildsjæle

Besøg Storms Pakhus, og oplev hvordan det hundredeår gamle Pakhus er forvandlet til Odenses street food mekka med et væld af madboder, barer og kreative erhverv.

I Storms Pakhus har vi samlet de største ildsjæle fra Fyn. Fælles for alle er, at de brænder for deres håndværk.

Vi afholder mange events året rundt – både indendørs og udendørs. Du kan læse om de aktuelle arrangementer i vores eventkalender.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Støtte og udvikling til fynske iværksættere

Visionen for Storms Pakhus er at fremme Fyns identitet og støtte vores lokale helte – dem der følger drømmen som street food-entreprenører eller kreative håndværkere.

Som rugekasse for nye restauratører og kreative nyskabere arbejder Pakhuset for at fremme iværksætteri på Fyn. Og på sigt være et springbræt for at disse iværksættere kan flyve fra reden og udvide deres forretning.

Et uformelt samlingssted på Fyn

Med uformelle og urbane rammer, kvalitets-street food og et nøje udvalgt sortiment af drikkevarer, er visionen også at have rollen som samlingspunkt for odenseanerne. Og med byens centrale beliggenhed også for besøgende, der mødes geografisk midtvejs i landet – eller tager en smuttur forbi Pakhuset på vej gennem Fyn. Vi vil være med til at samle Fyn.

Pakhuset vil sammen med vores gæster også være med til at præge Odenses kulturliv med daglige tilbud af spændende events i samarbejde med fynske kulturaktører og ildsjæle, der inviterer både små og store til leg, læring og masser af smil.

stormi2
frontpage4

Eventyret om Pakhuset

Pakhuset blev bygget omkring 1942 og blev i de første mange år brugt til opbevaring af træ. Senere blev Pakhuset overtaget af Eric Storm, som Pakhuset nu er opkaldt efter. Her blev Pakhuset brugt til emballageopbevaring indtil virksomheden forlod Pakhuset og flyttede til større lokaler.

I årene efter stod Pakhuset tomt, selvom der var mange projektforslag til bygningen. I september 2017 åbnede Storms Pakhus endelig med målet om at bevare det gamle pakhus’ sjæl og historie.

Eksempelvis er de mursten, som blevet fjernet under ombygningen gemt, så de kan bruges til at genopbygge bygningen. Ligeledes er de gamle træbjælker, som blev fjernet, genbrugt til at bygge Pakhusets barer.

I dag summer bygningen igen af liv med street food og events i Pakhusets autentiske haller.