Burger-Anarchy

Burger Anarchy

Burger & Fries – men de sædvanlige regler gælder ikke. Burgeren regerer og fritterne leverer.
Hver gang. Med både traditionelle udgaver af burgeren, samt nye alternative opskrifter, vil
Burger Anarchy være stedet hvor man mødes med venner og familie – og ingen går skuffede
fra oplevelsen. Burger Anarchy Streetfood bestræber sig på at opretholde den bedst tænkelige
kvalitet til burger-konceptet ved at kæle for samtlige detaljer, gøre brug af lokale varer,
lave det meste fra bunden og ikke mindst konstant forny sig selv på originalitet.

ODENSES BEDSTE BURGER

Odenses Bedste Burger hos Burger Anarchy – gourmet og street food Burger Anarchy er blevet kåret som Odenses bedste burgersted i 2019. Hos os får du en burgeroplevelse udover det sædvanlige – vores burgers er både gourmet og street food på én gang. Vi vil gerne give dig en smagsoplevelse, som du sent vil glemme.

Burgerens historie kan spores tilbage til det 12. århundrede, hvor nomadiske stammer i det, der i dag er Mongoliet, ville tage deres kød og flade det ud mellem deres sadler og hesterygge, inden de rejste videre på deres heste. Efter flere dage i sadlen havde kødet fået den perfekte konsistens til at blive spist råt eller let stegt.

I dag er burgeren en af ​​de mest populære og ikoniske fødevarer i verden. Og på Burger Anarchy i Odense kan du opleve nogle af de bedste burgere, der findes. Deres burgermenu er fyldt med lækre og innovative kombinationer, der vil tage din smagsoplevelse til nye højder.

 

DOBBELT OP PÅ ALT I DIN BURGER

Burger Anarchy’s signatur burger “The Beast” består af dobbelt sashi oksekød, dobbelt ost, dobbelt bacon, en hjemmelavet barbecuesauce og en lille skive hjertesalat for ekstra friskhed – alt sammen pakket ind i bagerens bedste brioche boller. Sashi oksekød er kvalitetskød af en hel særlig klasse, som blev kåret som verdens bedste bøf i 2018. Den unikke fedtmarmorering giver kødet en fantastisk saftighed, smag og mørhed.

 

VIRALE FRITTER MED BACON

Men en burger er ikke en burger uden pomfritter, og hos Burger Anarchy får du også virkelig gode pomfritter. De er sprøde, salte og serveres med lækre hjemmelavede dips. Vores tynde pomfritter har haft flere virale eventyr på det store internet. Prøv dem med flydende ost og sprødt bacon eller vælg den stærke variant med chili. Du kan også prøve vores loaded fries med creme-fraiche, hjemmelavet burgerdressing og forårsløg. Vores pomfritter serveres altid med hjemmelavede dips.

Så uanset om du er på udkig efter en gourmetoplevelse eller bare en god gammeldags streetfood burger, er Burger Anarchy stedet for dig. Deres unikke kombinationer af burger og pomfritter vil helt sikkert efterlade dig med en smag i munden, som du ikke vil glemme foreløbigt. Besøg Burger Anarchy Streetfood og oplev en unik burgeroplevelse, der passer perfekt ind i Pakhusets skæve rammer. Vi glæder os til at byde dig velkommen!


 

Drømmer du om at have din egen madbod?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig. Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.