gyros-(15)

Gyros Heroes

GRÆKENLAND er kommet til Pakhuset – og navnet er “Gyros Heroes”. Som du næsten kan gætte ud fra navnet, så har de fokus på den sagnomspundne street food GYRO – med græske specialiteter og vaskeægte græske fladbrød. Istvan, som du måske også kender fra Holy Fish, er hjernen bag konceptet.

Hver gang jeg besøger Grækenland er jeg nød til at smage på alle Gyro’s i nærheden af hotellet. Hver gang.” – Istvan

KÆRLIGHED TIL GRÆSK MAD

Gyros Heroes er det uundgåelige resultat af Istvan’s adskillige ture til de græske øer, hvor kærligheden til det autentiske græske køkken så småt har grebet om sig: “Jeg var nød til altid at smage på alle Gyros i nærheden!”. Med restauranter der sælger Gyros på mere eller mindre alle gadehjørner i Grækenland er det så efterhånden blevet til en del. Du ka’ derfor roligt forvente en Gyros, som smager af det du får på hjørnet i en vilkårlig græsk by: “Simpel, smækfyldt med smag og minder dig om ferien i Grækenland”.

ALLE ELSKER ALLE SLAGS GYROS

Der er rigeligt med forskellige slags Gyro’s at vælge imellem. Du kan både få med kylling, gris og vegetarisk (halloumi cheese, feta cheese). Både kylling og svin er krydret efter græske foreskrifter.

DEN STORE GRÆSKE TALLERKEN

Hvis du er ekstra sulten, så ka’ du også få dine Gyro’s som “platters” – tænk græsk kebabmix med et græsk salatmix,  valgfrit kød på toppen og store pomfritter. Ja faktisk præcis den samme type pomfrit, som de bruger i Grækenalnd 🙂

 


 

Drømmer du om at have din egen madbod?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig. Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.