0820b90a-473d-4014-b21b-bdc08d2460dc

GUAC!

For mange hundrede år siden sad aztekerne og gumlede på majsfladbrød, der dengang gik under navnet tlaxcalli – det, vi i dag kender som tortillas. Legenden siger, at den første taco opstod, da en aztekisk kriger en dag ikke gad spise tørt brød alene og besluttede at fylde det med lidt krydret kød og grøntsager. Han rullede det hele sammen, tog en stor bid og udbryd: “Tlaxcalli con ting!” – hvilket nogenlunde kan oversættes til “brød med noget!”.

Mexicansk stemning med et twist

Der er noget ganske særligt ved at tage en bid af en frisklavet taco. Den sprøde tortilla, kombineret med saftigt kyllingefyld, chipotle salsa og et drys koriander, skaber en herlig smagseksplosion – og ja, vi ved godt, at det lyder som en kliché, men det er faktisk sandt! Hos Guac! er det ikke kun smagen, der tæller; det er hele oplevelsen af lidt hverdagsluksus pakket ind i en tortilla.

En hyldest til friskhed og farver

Det siges, at vi spiser med øjnene, og hvis det passer, så er Guac!s retter en sand buffet for synssansen. De syltede rødløg giver en flot kontrast til de grillede kødstykker, og de sprøde jalapeños tilføjer et lille kick – dog ikke mere end, at de fleste kan være med. Og ja, selv hvis du normalt skærer uden om koriander, er der stadig masser at nyde. Ingen mexicansk menu uden dips. Guac! byder på alt fra den klassiske guacamole til den lidt mere modige habanero salsa. Og lad os være ærlige – en tortillachip er kun halvt så god uden noget at dyppe den i. Det kan godt være, at det bliver lidt rodet, men det er vel en del af charmen, ikke?

Nachos med personlighed

Nachos er altid et sikkert valg, og Guac! har ikke sparet på hverken ost eller kreativitet. Hvis du er til det helt klassiske, så går du aldrig galt i byen med Nachos Deluxe – men skulle du være i humør til noget lidt mere krydret, så er Nachos el Diablo et godt bud. Bare husk at have en ekstra serviet ved hånden!

Når burrito møder bowl

Hvis du ikke kan bestemme dig, om du er til burrito eller bowl, så fortvivl ikke – Guac! har tænkt på dig. Du kan faktisk vælge en kombination af begge dele. Og nej, det er ikke snyd – det er bare en smart måde at få det bedste af to verdener på. Med fyld som saftigt oksekød, sprøde grøntsager og cremet guacamole er der lagt op til et måltid, der holder dig kørende resten af dagen.

Drømmer du om at have din egen madbod?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig. Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.