holy-(6)

Holy fish

Don’t be shellfish, stay tuna’d for Holy Fish! Fish’n’Chips når det er bedst, sprødest og mest street. Holy Fish byder nemlig på noget af det ferskeste torsk i friteret panko-indpakning. Ved siden af årets fiskeoplevelse finder du store håndskårne pomfritter med lobster mayo, sprøde på ydersiden og forsigtigt bløde i midten. Præcis som Fish’n’chips skal være.

FISH’N’CHIPS ER ENGELSK STREET FOOD

Fish’n’Chips stammer oprindeligt fra 1860’ernes England og er et egentligt fusions-måltid af to madkulturer – Hollandsk og Spansk. Det var den eneste type mad englænderne nægtede at rationere under anden verdenskrig – det var John Lennon’s yndlingsspise – og blev næsten altid serveret i en sammenfoldet avis. Fish’n’Chips peakede i 1930erne med over 35.000 butikker i England for så småt at gå lidt af mode, men Englands originale street food er nu tilbage – stærkere, bedre og mere velsmagende end nogensinde før.

DANSK TORSK I PANKO-PANERING

Fish’n’Chips består af to dele. Fisk og pomfritter. Holy Fish ved hvad en god fisk er. Torsken er dansk, frisk og som skabt til formålet. Paneret i øldej og panko og nedsænket i brandvarm olie til den perfekte temperatur på 62 grader rammes. Når den er godt og grundigt crispy på ydersiden – samt saftig og mør på indersiden, så tilføjer man blot lidt af den hellige salt – og klar til servering.

KUN GODE TING VED SIDEN AF

Uden fritter og lidt ekstra magi duer helten ikke. Fritterne er håndskårne og i en god størrelse, så de får den klassiske Fish’n’Chips konsistens. Efter en tur i ønskebrønden får fritterne en omgang med Holy Fish’ signatursalt, som er blandet med persille, dild og purløg. Apropos signatur, så er et de varmeste emner i madboden en “Lobster Combo”, hvor du får hummerhaler drysset udover dine fritter inden den panerede torsk, placeres som kronen på værket. Ingen Fish’n’Chips er perfekt uden lidt lime, grønt pyntenips og hjemmelavede dips, så den selvfølgelighed får du også med.

Holy Fish tilbyder en klassisk britisk madoplevelse med sin sprøde panerede fisk og gyldne, lette kartofler, der sammen skaber en perfekt kombination af smag og tekstur. Denne tidløse ret bringer en udsøgt balance af salt, sprødhed og saftighed, der er elsket verden over.

Drømmer du om at have din egen madbod?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig. Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.