masala_web

Masala Corner

Hos Masala Corner kan du få klassiske, autentiske indiske curries. En curry er den ultimative indiske spise – og findes i tusinde forskellige varianter. Prøv for eksempel deres fantastiske Butter Chicken eller den veganske Channa Masala. Du kan også vælge mellem de mange forskellige hjemmelavede chutneys, som løfter retten et niveau. Spice up your life – vælg indisk.

MASALA: INDISK MED DYBE HISTORISKE RØDDER

En klassisk curry er typisk en yderst kompleks kombination af utallige krydderier, friske som knuste. Basen er ofte bygget på gurkemeje, spidskommen, koriander, ingefær og frisk chili – og tilberedes i en sovs. “Masala” betyder direkte: “en blanding af krydderier i det indiske køkken. Rent historisk er der fundet arkæologiske beviser for “Masala” kogekunsten, der stammer helt tilbage fra 2600 f.kr., så vi har altså med en tidsløs type mad at gøre, som aldrig vil forgå – og som vi aldrig nogensinde bliver trætte af.

 

TRE SLAGS CURRIES FRA MASALA

Masala Corner tager udgangspunkt i tre lidt mere nutidige klassikere; en butter chicken, en tikka masala og deres veganske curry, en channa masala. Butter Chicken er ubetinget verdens mest populære curry, kendt for sin cremede og mildt krydrerede konsistens der falder i praktisk talt alles smag. Den er lavet på smør, tomater og forskellige krydderier. Tikka Masalaen er en smule mere kompleks på krydderisiden og har et spicy kick. Begge retter serveres med kylling. Channa Masala er lavet på kikærter.

 

SNACKS OG VALGFRIE CHUTNEYS

Snakker vi snacks og tilbehør, så er alt hjemmelavet. Samosa er f.eks den mest kendte indiske street food – og kan snildt stille en hurtig sult. Til din ret kan du frit vælge imellem en række forskellige chutneys, som dagligt røres op fra bunden. Herunder en mint chutney, en mango chutney og en chili chutney.

 


 

Drømmer du om at have din egen madbod?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig. Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.