PhoVNtop

Pho VN

Når street food ruten tager et sving mod øst, er det nærmest obligatorisk at dreje af og tage kort ophold i Vietnam. Her finder du udødeliggjorte klassikere som Pho, Banh Mi og Goi Cuon forårsruller, som hver især indfanger det vietnamesiske køkkens balance mellem de friske og dybe smage. Pho VN byder udelukkende på hjemmelavede vietnamesiske specialiteter – og det gør de med det vanlige fokus på friske råvarer og østens krydrede udvalg af velsmag.

Så snart vi tager dig i hånden og duften af Pho rammer næsen, så skulle dine tanker allerede gerne være flyttet til Vietnam…

ET LIV MED SUPPESKE I HÅNDEN

Hvorvidt noget er autentisk – eller ej – er ofte et spørgsmål om fortolkning, men for Pho VN’s vedkommende er det ikke til debat. Kvinden ved roret er praktisk talt vokset op med en suppeske i hånden ved familiens egen restaurant – og har arbejdet med vietnamesiske specialiteter hele livet. Fokus er udelukkende på at skabe et madunivers, hvor alle, der besøger Pho VN, forlader stedet som ambassadører for den vietnamesiske madkultur.

VIETNAM’S MEST POPULÆRE STREET FOOD

To af de nok mest berømte street food retter fra Vietnam er henholdsvis suppen “Pho” – som madboden også er opkaldt efter – og ikke mindst gadernes uundgåelige, den klassiske Banh Mi sandwich. Har du besøgt Vietnam; så har du også snacket en Banh Mi eller 17. En must-try asiatisk sandwich. Pho-suppen er helt i tråd med den autentiske smag, du finder i vietnamesiske køkkener og er langtidssimret på okseknogler med mørt oksekød.

DU KAN OGSÅ BARE DELE VIETNAM

Pho VN byder på store deleplatter. At dele vietnamesiske specialiteter med en ven er en smagfuld rejse gennem Vietnams kulinariske arv. Fra den sprøde friskhed i Banh Mi til den varme, krydrede dybde i Pho-suppen og den knasende fornøjelse ved forårsruller – det er en oplevelse fyldt med delikate smagsnuancer og kulturel rigdom. Disse retter binder venner sammen i en fælles glæde ved gastronomi og samvær. Vi ses i Vietnam! (jaja, altså foran Pho VN i Storms Pakhus, okay).

Vietnamesisk mad er kendt for sin friskhed og delikate balance mellem søde, salte, sure og krydrede smage, der skaber en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. Retter som pho og banh mi forener en symfoni af friske ingredienser og komplekse krydderier, der vækker dine smagsløg til live med hver bid.

Drømmer du om at have din egen madbod?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig. Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.