PhoVNtop

Pho VN

Den obligatoriske madrejse mod øst går gennem Vietnam’s udødelige klassikere såsom Pho, Banh Mi og Goi Cuon forårsruller. Det er mindst ligeså velsmagende, som det klinger eksotisk. Pho VN byder udelukkende på hjemmelavede vietnamesiske specialiteter – og det gør de med det vanlige fokus på friske råvarerer og østens krydrede udvalg af velsmag.

Så snart vi tager dig i hånden og duften af Pho rammer næsen, så skulle dine tanker allerede gerne være flyttet til Vietnam…

ET LIV MED SKEEN I SUPPEGRYDEN

Hvorvidt noget er autentisk – eller ej – er ofte et spørgsmål om fortolkning, men for Pho VN’s vedkommende er den næppe til debat. Kvinden ved roret er praktisk talt vokset op med skeen i suppegryden hos familiens egen restaurant – og har arbejdet med vietnamesiske specialiteter hele livet. Fokus er udelukkende på, at skabe et madrum, hvor jer der går derfra, går videre som ambassadører for den vietnamesiske madkultur.

VIETNAM’S MEST POPULÆRE STREET FOOD

To af de nok mest berømte street food retter fra Vietnam er henholdsvis suppen “Pho” – som madboden også er opkaldt efter – og ikke mindst gadernes uundgåelige, den klassiske Banh Mi sandwich. Har du besøgt Vietnam; så har du også snacket en Banh Mi eller 17. En must-try asiatisk sandwich. Pho-suppen er helt i tråd med den, du finder i samtlige vietnamesiske køkkener og er langtids-simret på okseknogler. Med oksekød.

DU KAN OGSÅ BARE DELE VIETNAM

Pho VN byder på store deletallerkerner. At dele vietnamesiske specialiteter med en ven er en smagfuld rejse gennem Vietnam’s kulinariske arv. Fra den sprøde friskhed af banh mi til den varme og krydrede dybde af pho suppe, og ikke at glemme den knasende fornøjelse af forårsruller, er det en oplevelse af delikate smagsnuancer og kulturel rigdom, der binder venner sammen i en fælles glæde ved gastronomi og samvær. Vi ses i Vietnam! (jaja, altså foran Pho VN i Storms Pakhus, okay).

 


 

Drømmer du om at have din egen madbod?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig. Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.