pizza-storms-front

Pizza Pazza

Amore, bueno, fantastico. Du har jo nok smagt pizza før, men spørgsmålet er jo, om du har smagt den ægte italienske udgave. Italienske Alessandro Ferrandino har bagt pizzaer de sidste 34 år. Han har styr på sit håndværk og blander det bedste fra det italienske køkken med det bedste fra det danske. Pizzaerne tilpasses løbende årstiden og netop derfor, kan du altid forvente friske og sprøde råvarer hos Pizza Pazza.

DANSKE KARTOFLER OG ITALIENSKE RÅVARER

Prøv for eksempel Alessandros kartoffelpizza: “con Patate”, hvor skiveskårne danske kartofler med rosmarin og lufttørret svinekæbe fra italien skaber en smuk symfoni af mad på tværs af kulturer. Den er desuden med mozzarella og taleggio ost – og naturligvis på en hjemmelavet pizzadej.

 

PIZZA ER EN DRONNING VÆRDIG

Selve pizza’en har sine rødder i det centrale Italien – og året er 997. Dengang var det fladbrød med forskellige toppings. Den moderne pizza udviklede sig i midten af det 18 og 19-århundrede til på dagen hvor Dronning Margherita skulle besøge det royale palads i Napoli – og den første nu “klassiske” pizza med tomat og ost så dagens lys, til ære for hende (deraf Margarita). Oprindeligt en bogstavelig italiensk street food man spiste med fingrene til pizzaen som vi kender det i dag. Det har været hele rejsen værd!

 

10 SLAGS STENOVNSBAGTE PIZZA’ER

Samtlige Pizza Pazza’s pizza’er er traditionelt stenovsbagte på trækul. Der findes 10 forskellige udgaver – og kun de bedste råvarer fra henholdsvis Italien og Danmark finder vej til den endelige pizzaudgave. For blot at nævne et par stykker, så består en Prosciutto af mozzarella, tomat og kogt skinke. Bresaola’en er med tomat, mozzarella, luttørret okseinderlår, ruccola, parmesanost og balsamico. Calzone er en indbagt pizza med kogt skinke, rucola, pesto og parmesan-tomatsovs ved siden af. Buon appetito.

 


 

Drømmer du om at have din egen madbod?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig. Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.