Tandoori_Chicken_Lamb

Tandoori BBQ

Barbequegrillet kød – indisk style! Hos Tandoori BBQ bliver du fristet af friskbagt naanbrød og grillspyd med lam & kylling, der er lavet på autentisk pakistansk-indisk maner. Bag boden står Abdul Manan, der har rødder i både Pakistan og Indien.

AUTENTISKE TANDOORI-OVNE

Det kræver en hvis teknik, men både naanbrød og grillspyd bliver lavet i traditionelle indiske tandoori-lerovne. Det gør, at brødet bliver sprødt og luftigt, som naan bør være, og kyllinge- og lammekødet får endnu mere barbeque-smag. Tilberedningen er i sig selv lidt af et street food-show når naan-brødet klaskes op på siden af ovnen, eller de sydende spyd trækkes op ved endt stegning. Den indiske Tandoori-ovn griller på trækul, bliver op til 400 grader varm og fordeler varmen ligelidt med sin cylinderformede facon. Kødet får en lækker smag af trækul og rød – men bevarer sin saftighed.

 

MARINERET I ET VÆLD AF INDISKE KRYDDERIER

Både tandoori-kyllingen og den grillede lam er marineret i et væld af indiske krydderier, som nøje er udvalgt til at fremhæve og understøtte smagen af det indiske køkken – og glæden ved barbecue. Duften og aromaerne sender dig fluks en tur igennem Indiens gadekøkken.

 

INDISK STREET FOOD – OGSÅ UDEN BESTIK

Snakker vi ægte street food, så er det altid en dejlig fornemmelse at gå til maden uden bestik. Tandoori BBQ byder på wraps, hvor deres grillede kød – kylling såvel som seekh-kebab pakkes ind i friskbagte naan-brød.

Med Tandoori BBQ’s hjemmelavede mint chutney eller fortrinlige salsa og en frisk salat on the side til alle retter – er det som at spise indisk i Indien eller Pakistans pulserende gader.

 


 

Drømmer du om at have din egen madbod?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig. Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.