vaffel2

Vorfor Vaffel

Vafler, Milkshake & Softice! Dessert er jo også en slags hovedmåltid. Uanset formålet med dit besøg i Pakhuset, så er der altid plads til at klemme en vaffel indenbors – det kan jo løbes væk dagen efter. Vaflerne er lavet fra bunden på en hjemmelavet vaffeldej.

VAFLER MED 40 SLAGS TOPPINGS

Det tager kun et par minutter at skrue en færdig vaffel sammen, men beslutningen om toppings kan snildt tage resten af dagen. Vorfor Vaffel har 20 forskellige slags toppings, herunder knust twix, smarties, chokoladestykker, knust oreo – og – ja 16 andre. Foruden toppings skal der sovs til – og nu om dage kan alt klassificeres som en “sovs”. F.eks nutella og karamel.

FYNBOTESTEN HEDDER BRUNSVIGER

Velkommen til Fyn! Om du er fynbo, odenseaner eller tilflytter, så har du ikke knyttet endelige bånd til Fyn før du har smagt på en brunsviger (udtales brånsviger, naturligvis). Det hele handler om alt det snaskede på toppen. Det ville være i overkanten at smide en hele brunsviger på en vaffel, så du får i stedet fornøjelsen af den flydende udgave.  Magisk brunsvigersovs – naturligvis hjemmelavet og voldsomt sødt. På vafler. Ja tak, Fyn er Fin.

VAFFEL, SOFTICE & MILKSHAKES

Søde sager i stride strømme stopper naturligvis ikke ved vafler. På den varme vaffel – eller på de varme sommerdage – er der softice. Her kan du naturligvis vælge mellem samme tilbehør og toppings, som til en vaffel. Skal hovedretten skylles ned eller livet nydes i højere grad end sekundet forinden, så bikser Vorfor Vaffel hjertens gerne en milkshake sammen til dig.

 


 

Drømmer du om at have din egen madbod?

Er du vild med at lave mad og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Så er et containerkøkken i Storms Pakhus måske noget for dig. Som en del af Storms Pakhus kan du se frem til travle perioder, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken i fantastiske omgivelser.