Sweet n' Street

DONUTS, CHEESECAKE, TÆRTER, BUBBLE TEA og alt hvad hjertet ellers ku’ begære af søde sukkerholdige sager – det finder du hos Sweet n’ Street. 

Cheesecake som dessert!

Hvem ka’ stå for en perfekt, cremet, sød og hjemmelavet “ostekage”?! Ostekagen er oprindeligt en dessert helt tilbage fra Romerrigets overtagelse af Europa, så det er på ingen måder blot et hurtigt og hypet modefænomen. Den har eksisteret i en evighed – og vil eksistere til evig tid. Fordi den smager fantastisk – og kan skrues sammen på alverdens unikke måder.

En cheesecake er kendt for sin simple struktur – og det gør sig også gældende hos Sweet n Street. En simpel kiksemund. En smagsgiver i midten. Et tykt lagt ostecreme øverst – og så kommer hele den æstetiske mølle. Oreo, karamel, hindbær, osv, osv. Cheesecakes hos Sweet n Street kommer til at variere.

Donuts og alle de andre kager!

Du skal endelig ikke tro, at legen stopper når den sidste cheesecake er spist. I det søde skatkammer finder du ydermere flere gange dessert til den søde tand. Donuts med din yndlingsslik, marsbar, karamel, oreo, osv. Hvis det findes i en slikbutik, så er der god sandsynlighed for, at det en skønne dag er at finde ovenpå en af Sweet n Street’s Donuts. Der vil nok ikke være to ens dage med et 100% exact match på udvalg. Ej at forglemme drømmekager, romkugler, diverse tærter og hvad Mia’s fantasi ellers slipper løs på dagen.

Bubble Tea & Slushies

ET KÆMPE hit i nutidens Danmark er den her magiske, farverige og sukkerholdige drik: “Bubble Tea” med bobaperler. Bubble Tea er nemlig voldsomt populært. En drik med små, flotte bobler, der langsomt opløses i væsken.


Hold det helt og holdent sødt med en Milk Shake fra Vorfor Vaffel – eller gå en anden vej med burger fra Burger Anarchy Street Food.

NavnMia

Køkken, ,


Social

KONTAKT

Storms Pakhus – Odense Street Food
Lerchesgade 4
5000 Odense C

CVR 38440063

Send os en mail:
hello@stormspakhus.dk

Ring til os vedr. booking:
Mandag – fredag: 10.00 – 16:00

+(45) 33 93 07 60

ÅBNINGSTIDER

Pakhusets barer:
Søn – tors: 11:00 – 23:00
Fre – lør: 11:00 – 01:00

Madboderne:
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

PARKERING

Faktisk er der masser af muligheder tæt på Pakhuset.

Find parkeringsplads ved at klikke her.