Loading Events

« All Events

PAK // Gratis Koncert

October 25 @ 21:00

PAK! – et af landets mest lovende rockbands!🎾🎾

De har allerede spillet et hav af anmelderroste koncerter (bla. pĂ„ SPOT) og vĂŠret i fast rotation pĂ„ P6 Beat!đŸ”„

PAK kommer til Storms Pakhus og leverer en intens koncert med masser af energi som uden tvivl sÊtter en stemning der fÄr dig op af stolen og ud pÄ dansegulvet!

🎾 PAK 🎾

・Paks forÄr har budt pÄ flere nÊvnevÊrdige hÞjdepunkter,herunder udgivelsen af deres debutalbum, en anmelderrost koncert pÄ SPOT Festival og senest deres egen endagsfestival i Byhaven i KÞbenhavn. Nu annoncerer rockbandet deres fÞrste efterÄrstour med stop i landets fire stÞrste byer.

・Tilbage i sommeren 2023 sparkede rockbandet Pak karrieren i gangmed deres debutsingle ‘Herfra’ – en single GAFFA prĂŠmierede med flotte ord pĂ„ vejen, og som P6 Beat smed direkte ind i fast rotation. Pak fulgte op med singlen’Spidermand’ og spillede deres fĂžrste headliner koncert pĂ„ et proppet Rust i KĂžbenhavn. I slutningen af april udkom det fulde debutalbum ’Pak’, som fra GAFFAs anmelder fik roser for dets ”smittende charme og energi, og sans for catchy melodier”. Bandet fejrede udgivelsen med en udsolgt koncert pĂ„ VEGAs Ideal Bar

・I maj spillede Pak til SPOT Festival pÄ Volume Village hvor deres ukuelige og ungdommelige energi sÞrgede for et fyldt rum, og hÞstede roser og stjerner fra flere medier. De efterfÞlgende mÄneder har blandt andet budt pÄ en proppet koncert pÄ Distortion NÞrrebro, opvarmning for Zar Paulo i Tivoli Friheden i Aarhus og senest bandets egen endagsfestival som fyldte Byhaven i KÞbenhavn til randen pÄ en torsdag.

・Pak bestÄr af Bertram Jensen, Bror Ferslev, Loui Henderson og Daniel Odby. De fire medlemmer har en smittende kemi pÄ scenen, og forsangeren Loui Henderson har et unÊgteligt talent for at charmere og fastholde publikum med sit karakteristiske kropssprog og sin unikke stemme. Nu er Pak klar pÄ at indtage de danske spillesteder og etablere sig som det enormt forfriskende og charmerende rockband de er.

– Vi ses til en energifyldt koncert pĂ„ Storms Pakhus!

Details

Date:
October 25
Time:
21:00
Website:
https://www.facebook.com/events/1274100400632718

Venue

Storms Pakhus